- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
En Güzeli de o değilmi zaten rabbimizden istiyoruzAllah yardımcıları olsun cnm..Seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta yasadıgın durumu aynen yasıyorum suan....Dua dua dua işte baska hıc bısey gelmıyor elden
Canım belli değil ne kadar kalacağı asker değil görevli gittiCanım kaç ayı kaldı insallah sağ salim döner rabbim onu sana ve çocuğuna bağışlasin bu gunleri dusunup gulersiniz ilerde üzülme sen
Ay ne demek canım ben helallik verecek durumda değilim ki bi yol gözleyenim sadece az önce eşimle konuştum dünyalar benim oldu 5 dklıkda olsa bayramıda onsuz geçireceğim ne zaman döner bilmiyorum zaman nasıl geçecek onuda bilmiyorum
van başkale canımÖylemi canım nere sınır bizde bulunduğumuz il sınır şırnağa görevli gitti
SiZde sagolunİnşallah çok sağolun esinde sende amin bir ben değilim bekleyen yüzlerce kişi vardır benim gibi ama işte herşey için teşekkürler
Allah korusun hepsini! Allah yardimciniz olsun, sabir ve dirayet versin! Hep dua ediyoruz!Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın
okurken cok tuaf oldum duası sehit olmak anladıgım kadarıyla hakkınızda hayırlısı...Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın
Öyle ama o kadar pis ki bu durum çaresizce ne olacağını bilmeden beklemek haber alamamakbi sakın ol derin nefes ,gönlünü ferah tut,sen gelsin dıye dua edıyorsun,ama eşin,ağbimiz,polisimz,şehit olayım dıye,takdır,ölüm hepimize gelir,böle acı çekersın,sınanırsın,yapma,ölüm her an güzel kadın,eylüle sarıl,duanı eksik etme
Amin aynen hemde çok kötü bir hisama çok kötü bi histir o belirsizlik , ne olacak diye yüreğin ağzında beklemekAllahım hepsini korusun vatanımıza milletimize zeval vermesin
Amin çok sağol o güzel dualarn için evett dün gece 10 da biraz görüşebildim titrek titrek konuşabildim ağlamamaya çalışarak ona belli etmemeye çalıştım ama oda sanki benim gibiydi sesini duyunca dünya benim oluyor o anOyle deme abla. Su an senin cektigin su uzuntu su izdirap bizi koruyan esindendir. O askerimiz bizi koruyor, bizim icin canini hice sayiyor. Senden helallik istemeyelimde kimden isteyelim ablam. Konusabildinmi esinle? Cok sukur cok ama cok sevindim adina. Allahim rabbim kavustursun sizi sag saglim. Su an hickirarak aglamamak icin kendimi zor tutuyorum yutkunuyorum tum gozyaslarimla. Gece cokunce daha cok basbasa kaliyorum utancimla. Senin su anki tedirginligini kimse anlayamaz. Allahim sag saglim sana getirsin can yoldasini evladinin babasini. Amin, binlerce amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?