Sevdiceğime dua çok kötüyüm

Allahim seni esine kavustursun ablacim.
Nolur bundan boyle aci bitsin.
Nolur Allahim.
Sizin gibi aileleri dusundukce bende buralarda kahroluyorum.
Gozumde hep hazir bi yas var tum gun.

Yuzum yok hic ama hic.
Ama hakkini helal et ablam.
Ay ne demek canım ben helallik verecek durumda değilim ki bi yol gözleyenim sadece az önce eşimle konuştum dünyalar benim oldu 5 dklıkda olsa bayramıda onsuz geçireceğim ne zaman döner bilmiyorum zaman nasıl geçecek onuda bilmiyorum

Allah esinizi tum askerlerimizi ve polislerimzi korusun insallah
Allah yardimciniz olsun eli yureginde beklemek cok zor
Hemde çok zor başıma ağrılar girdi haberleri takip etmekten şu telde eşim gelse elime bile almayacağım şu teli az önce sesini duydum ya rahatladım biraz görüşemiyoruz haber alamıyorum istediğim anda

Allah korusun,rabbim yardımcısı olsun sağ salim dönsün inşallah...

Hemde çok zor başıma ağrılar girdi haberleri takip etmekten şu telde eşim gelse elime bile almayacağım şu teli az önce sesini duydum ya rahatladım biraz görüşemiyoruz haber alamıyorum istediğim anda
Allah yardimcin olsun gercekten cok zor

Alalh kiziniza ve size e bagislasin esinizi
o serefsiz adilere firsat verme rabbimm, aglatma analari esleri bacilari nolurrrr

Gece gündüz duacısıyım. Rabbim hepsini sağlıkla ve hayırla ailesine kavuştursun.

Baktim canim resime duygulandim hatta esime gosterdim allah evladina bagislasin dedi oda allah anali babali buyutsun evladini insallah

Canım kaç ayı kaldı insallah sağ salim döner rabbim onu sana ve çocuğuna bağışlasin bu gunleri dusunup gulersiniz ilerde üzülme sen

Allah yardımcıları olsun cnm..Seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta yasadıgın durumu aynen yasıyorum suan....Dua dua dua işte baska hıc bısey gelmıyor elden

o kadar iyi anlıyorum ki canım seni.. benimde sözlüm sınırda çok zor böyle beklemek. Allah herkesi tez zamanda sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…