- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
Ay ne demek canım ben helallik verecek durumda değilim ki bi yol gözleyenim sadece az önce eşimle konuştum dünyalar benim oldu 5 dklıkda olsa bayramıda onsuz geçireceğim ne zaman döner bilmiyorum zaman nasıl geçecek onuda bilmiyorumAllahim seni esine kavustursun ablacim.
Nolur bundan boyle aci bitsin.
Nolur Allahim.
Sizin gibi aileleri dusundukce bende buralarda kahroluyorum.
Gozumde hep hazir bi yas var tum gun.
Yuzum yok hic ama hic.
Ama hakkini helal et ablam.
Hemde çok zor başıma ağrılar girdi haberleri takip etmekten şu telde eşim gelse elime bile almayacağım şu teli az önce sesini duydum ya rahatladım biraz görüşemiyoruz haber alamıyorum istediğim andaAllah esinizi tum askerlerimizi ve polislerimzi korusun insallah
Allah yardimciniz olsun eli yureginde beklemek cok zor
Allah yardimcin olsun gercekten cok zorHemde çok zor başıma ağrılar girdi haberleri takip etmekten şu telde eşim gelse elime bile almayacağım şu teli az önce sesini duydum ya rahatladım biraz görüşemiyoruz haber alamıyorum istediğim anda
Sağol canım hepimizin inşallahAllah yardimcin olsun gercekten cok zor
İnşallah tek dileğim...Allah korusun,rabbim yardımcısı olsun sağ salim dönsün inşallah...
Gece gündüz duacısıyım. Rabbim hepsini sağlıkla ve hayırla ailesine kavuştursun.Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın
Aminn canm eylul babasina kavusur insallaj enkisa zamandaSağol canım hepimizin inşallah
İnşallah canım resimdeki gibi olur babamız çok düşkün kızına işten gelince yorgunum demez o bakar herşeyiyle ilgilenir ben annesiyim eşim kadar olamıyorum ona çok zor geliyordur hayatta dayanamaz eylülüneAminn canm eylul babasina kavusur insallaj enkisa zamanda
Evettt yeri göğü götüren dua canımYa kahhar ve fetih oku cnm
Baktim canim resime duygulandim hatta esime gosterdim allah evladina bagislasin dedi oda allah anali babali buyutsun evladini insallahİnşallah canım resimdeki gibi olur babamız çok düşkün kızına işten gelince yorgunum demez o bakar herşeyiyle ilgilenir ben annesiyim eşim kadar olamıyorum ona çok zor geliyordur hayatta dayanamaz eylülüne
Bizlerde dua ediyoruz cnm kardeşlerimizi rabbim korusun sevdiklerine bağıslasın hainleri kahretsin ins..Evettt yeri göğü götüren dua canım
İnşallah çok sağolun esinde sende amin bir ben değilim bekleyen yüzlerce kişi vardır benim gibi ama işte herşey için teşekkürlerBaktim canim resime duygulandim hatta esime gosterdim allah evladina bagislasin dedi oda allah anali babali buyutsun evladini insallah
Öylemi canım nere sınır bizde bulunduğumuz il sınır şırnağa görevli gittio kadar iyi anlıyorum ki canım seni.. benimde sözlüm sınırda çok zor böyle beklemek. Allah herkesi tez zamanda sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?