Sevdiği İçin Ağlayanlar .. Buraya!

hem hem içten hem dıştan ağladım..
sokaklarda ağlaya ağlaya gezdim.
olmayınca olmuyormuş..
Allah kimseyi ağlatmasın:1no2:

Çok ağladım çok çok çok... sokaklarda, evde, işte, okulda her yerde... senağlama
İlk aşkım için ağlamıştım, bi de seneler sonra onu tam unutmaya başladığım zaman birinden daha hoşlanmaya başlamıştım aslında hoşlanmadan ziyade bir daha ilk kez birini daha sevmiştim. onunda imkansızlığına ağladım ağladım yeri gelince hala daha ağlıyorum...:mymeka::mymeka:

aşkım askerde özlüyorumda aglıyorum beni anlamadıgı vakit ev sokak cafe restorant farketmio yine aglıyorum ay ben askımı cok seviyorum

çokkk ağLarım..
üzüntüden kızgınLıktan özLemden sevinçten aşktan ..
çok şeyden.. her zaman her yerde ağLarım,zaman mekan kavramım yoktur sözkonusu içimden geLen bişey oLduğunda.. senağlama

Sözlümden Ayrıldığımda Çok Ağlamıştım..1 Sene Boyunca kafamçokkarıştı

Birde Şubat'ta Kardeşim Askere Giderken Çok Ağladım :çok üzgünüm:

bende çok ağlarım..
önceden mekan farkederdi sadece odamda ağlardım..
ama artık hiiiiiç farketmiyo dolduğum vakit onun yanında bile ağlıyorum..biliyorum hata ediyorum ama ne yapayım.o minnik damlacıklara dur diyemiyorum

2 kez telefonda haıckırıklarlan ağlamıstım. eskiden dei tabi şimdi coktan unuttumda. unutana kadar durup durup ağlıyodum..ağla ağla nereye kadar daha cok onu gurulandırdım. bi kız benim için ağlıyo demişitir. bigün oda ağlar

bende ağladım bügün çünkü sevgilimle görüşemiyoruz ikimizde farklı yerlerde görev yapıyoruzzz sürekli tartışmaa başladıkk ve bugün yinee tartıştıkk sinirlerim bozuldu ve ağladımmmmm

bizde bi kere ayrılmıştık zaten sadece bi kere ayrıldık
allahım ne ağlamak ne ağlamak uyurken bile ağlamışım
anıra anıra ağladım
ertesi gün okula uğrayıp devamsızlıklara bakmam gerekiyodu
gittim ama yolda bile ağladım gene anıra anıra:))))))))
aynı şekilde geri döndüm eve
24 saat non-stop ağlamıştım
sonra birden kesilmişti ağlamam..
zaten sonra da barıştık...

Aşkımdan ayrı kaldığım hergün 1dk olsun göremediysem ağlardım.Şimdi askerde Pazardan pazara görüyorum hergün ağlıyorum...:a015:

askerden döndü tam kendine geldi derken istanbula gideceğim iş için dediğinde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım... telefonunda eskiden kalma msj görünce neden silmedin hala önemli mi ; ben önemli değilmiyim diye hıçkıra hıçkıra ağlamıştım... yanına gittiğimde bir haftasonu işten geç çıkınca sinirimden hıçkıra hıçkıra ağlamıştım... hepsinde de bana sarılarak ; beni hiç üzmek istemediğini söylemişti...

en son 2 ay önce ; 2yıllık ilişkim biterken hıçkıra hıçkıra ağladım... bana yine sarıldı ; yine üzmek istemediğini söyledi ama bu sefer geçmedi acım ... senağlama

ve 2 aydır nerdeyse hemen hemen hergün ağlıyorum ama sessiz ; sakin :a015:

bende çok ağladım ama şimdi hatırlamak bile istemiyorum ağladığım zamanları.başlığı görünce bile içim kötü oldu.inşallah hiçbirimiz ağlamayız hiçbir zaman:a015:

bende ağladım erkek arkadaşımla ilk ayrıldığımızda sonra barıştık bunu hiç unutmuyorum kavga ettik 3-4gün beni aramadı sonra 2tane sınavım olduğu gün bana msj çekmişti bende telefonuma bakmıyordum aramıyor diye sınav öncesi içimden geldi ve baktım msj çekmiş bu böyle devam etmez istemiyorsan bitsin cvbın ne olursa olsun seni hep seveceğimi bil falan gibisiyle şeyler yazmış bende ağlamaya başladm sınava girdim sınavda bile ağldm sınavda soruları cvplamak yerine sınav kağıdımı kurutmaya çalışmıştım ve kötü almıştım hiç birşey yapamamştm ilk defa böyle bşy yaşadm allah birdaha yaşatmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…