Sevdiği İçin Ağlayanlar .. Buraya!

ilk sevgilim için çok fazla ağlamıştım çooo...k:çok üzgünümnu cok ama cok seviyodum o bi hata yaptı ve benden ayrılmak ıstedığını soylemıstı. ben inanılmaz derecede üzülmüstüm sokakta nasıl ağlıyodum görmeniz lazım .. sonra hatasını anladı tekrar benle olmak ıstedı ama ben onun bı hatasından dolayı kabul etmedım fakat ben sımdıkı sevgilimi cok seviyorum:asigim:

ayyy canım benim çok üzüldüm allah yardımcın olsun

Ben çok ağlarım, a dese ağlıorm ama telefonu kapatınca, çok sulugözüm arkadaşlar ya n'apıcam bilmiorm.

Off ya buaralar çok duygusalım.:1no2: birlikte dinlediğimiz bi sarkı calsa birlikte geçtiğimiz bi yerden bile geçsem ağlıyorum yaaa çok özledim senağlama Sesini duyunca bile ağlamaklı oluyorum senağlama bak yine dertlendim yaaaa :a015:

bnde ağladım halada ağlamaktayım daha çok taze bnmki..bugn tam 5 gün oldu..onunla geçen 2,5 yıl n kdr hızlı geçmiş ama şu 5 gün geçmek bilmedi..geçmeyecekde farkındayım..yarınsız yarsız yarım kaldım.. :'(

aglamadım desem yalan olacak sevdigim insan öldügünde ben bilirim nasıl duygu oldugunu anlatılmazkisenağlama

esimin beni terkettip gittigi günden beri agliyorum ama artik dayanamiyorum bende gidiyorum onun yasadigi ülkeden dönüyorum türkiyeye.belki uzakta olunca unuturum bile ne bileyim ya

ağlıyorum 4 gündür nişanlımdan ayrıldım onu çok seviyorum....

gecen yaz nerdeyse nişanlancaktım. Bilmediğim tanımadığım bir adamla:mymeka:
Akrabamızdı uzaktan.
Gelinliği giydiğimde elini tutucagım insan morukum olmucaktı.Yanımda damatlığıyla duran damat o olmucaktı.
Nikah salonuna girerken işte ya işte yanımda elimi tutuyor kalbim hızlı hızlı carpıyor duyuyomusun morukum demeyip. Geldimi? acaba burda mı? düşünceler içinde olcagım için ağladım. Sabaha kadar.....
Tüylerimin hepsi ayaktaaaaasenağlama

ağladım hemde nasıl ağladım özlemden, kızgınlıktan,sevgiden...
daha sabah ağladım gözümde yaş kalmadı yaa
bi gelse de rahatlasam artık
eskiden hiç ağlamazdımo askere gitti ben sulugöz oldumsenağlama

bence bi erkek için ağlamayan kız yoktur .. mutlaka bizler ağlamak için bi bahane buluruz..kızlar olarak ağlamayı çok seviyoruz galiba..platonikse ağlarız karşılıklı sevsekte karşımızdakinden daha çok şey beklediğimizden dolayı ağlarız.. oo oo saymakla bitmez ağlarızda ağlarız..ben hep ağlıorum uzaktayız ağlıorum .. nie aramadı ağlıyorum ..ağla babam ağla nereye kdr senağlamayasakkelime

Walla aynen öyle katlıyorum :)kaydirigubbakcemile5

gecen gün biyere gidiyordum egoya tam binecem o var direk indim otobüscü sordu ne oldu hanımefendi dedim yanlış binmisim o gün cok aglamıstımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…