Sevdiği İçin Ağlayanlar .. Buraya!

En çok özlediğimde ve beni kırdığında ağlıyorum.Çoğu saçma sapan sebepler oluyor ama napıyım ağlayasım geliyorsenağlamafisfisfis

cok sevdigim ve kavusamadim icin agladim :çok üzgünüm:

bir keresine gezdikden sorna beni evin önüne birakmisdi
öyle bir vedaydiki ahhh :a015:
ellerimiz birbirinden zor ayrilmisdi hala arkamiza bakiyorduk
cok zor ayrilmisdik megersem bir veda degil elvedaymis
birdaha nasip olmadi görüsmek
ve her gün heeer gün o yolu yürümek zorundayim eve gitmek icin
resmen bir zülüm her gecdigmde icden agliyorum
gün olduki o yolun kenarina oturup hickira hickira agladiiim
senağlama

ALLAH kimseye ask acisi cekdirmesin
Geri dönmiyceni bilipde yinede beklemek ah ahh insani bitiriyor

neredeyse 6aydır hergün ağlıyorum... ağlıyorum çünkü ben askerimi çok özledim...

daha biraz önce agladım senağlamaiçim doldu, geçmişe döndüm içimde bişeyler sızladı hep ağlıyorum aslında hiç unutmam yollarda bagıra bagıra agladımı otobüslerde camdan dışarı bakarken gözlerimden dökülen yaşları :çok üzgünüm: artık aglamak istemiyorum yaaaasenağlama

aylarca gözüm sulu gezmiştim gece gündüz salya sümük,terk edilmiştim yıllar önce,şimdi hatırladıkça aynen şu şekilde gülüyorum kendime aynaya bakıp:kaydirigubbakcemile3

çok çok haksızlık yaptı, çok canımı yaktı, taşın altına elini koymamıştı. allah ağlatmasın birdaha o duruma düşürmesin inşallah.

bu nedenle hala daha derin bir kinim var ona karşı. en sevdiğim ve en kin tuttuğum kişidir.

sevdigim simdi askerde.. askere gitmeden once her tartismamizda sabahlara kadar aglar ertesi gun gozlerimin sis oldugundan okula gitmez arkadaslarimla bi nehir kiyisina giderdim ordada aglardim.
evet simdi askerde simdide yokluguna agliyorum.. senağlama

walla ben sevgilim için ağlıyorum.
bazen özlemden bazen sinirden...
kızıyorum kendime küçük şeyler için kendimi üzdüğüm için ama nafile...

sabahtan beri ağlıyorum..
7 yıllık birlikteliğimdeki erkek için..
sebebi çook uzun ama hiç iyi değilim hiç

ağlıcak kadar kötü olduğum zaman bişekilde tantana çıkartır onu dellendiririm..
ben ağlıcama o ağlasın ki bilirim ben stresimi atmıs olurum o kendı kendını yıyodur :)))

Sevgilimle kavga ettim hırsımdan sinirimden ağladım uyuyamadım gecenin bir yarısı burdayım ve bu konuyu gördüm yazıyım dedi.
senağlamasenağlama
Ayy halen ağlıyorumsenağlamasenağlama

bir gece sabaha kadar ağlamıştım hiç unuttmam hemde hiç yoktan çıkan bir yanlış anlama yüzünden

offf kızLar bende aglıyorum 2 ay oldu ılıskım bıtelı vee son 2-3 haftadır aglamıorum her qun aglıodum ve yıne aklıma geldı onu cok ozledım gelmıcegını bılıyorum bu benı cok uzuyor kızlar napıcagımı bılemıyorummm olmuyorrrrrrr:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…