- Konu Sahibi eldevarhayat
-
size hitaben yazmadığım bir şeye alıntı yaptınızevet aynen..
ama siz konunun mu avukatısınız?
konu sahibinin mi?
uzmanlığınız nedir?
haklı bulurum tabi mecbur muyum sizler ile aynı düşünmeye hayret bir şey .Konu sahibi seni ahh vahh haklısın yürüüü diyen üyeleri koruduğun için konundan çıkıyorum.
Madem haklısın burdan yorum bekleyeceğine(seni haklı bulan)dishybird ile fikir alışverişinde bulunun.
Neyse hanımlar hadi biz çıkalım kalabalık ediyoruz.
Körler sağırlar birbirini ağırlasın.
daha önce benim bir tozumu almaya çalıştığın için alıntılama gereği duydum.size hitaben yazmadığım bir şeye alıntı yaptınız
alıntıladığım kişi bana bu şekilde hitap etmişti konu sahibini savunduğum için . Herneyse önemi yok
rica ederim rahat olundaha önce benim bir tozumu almaya çalıştığın için alıntılama gereği duydum.
avukat olduğunu bilseydim düğmemi ilikler iki adım geride durudum zaten
Benim söylemek isteyip söyleyemediklerimi tam olarak söylemişsiniz. Çok teşekkür ederim. Bu konuda en önemli olan beni zor durumumda rencide etmesiydi. Bu kadar.Burda bu kadar sert yorumları hiç anlamadım.
Sevgili arasında para konusu olmaz demişsiniz ama ben sevgilimle de kardeş gibi olan arkadaşlarımla da çok yardımlaştım.
Kedim hastaydı hastane ücretinin yarısını ödeyemedim on gün sonra param yatacaktı en yakın arkadaşım ben sormadan ödedi. Sonra benden o parayı istemeden hatırlatmadan ben çıkardım ödedim elim rahatlayınca.
Diğer bir arkadaşımın cebinde parası yoktu üniversite öğrencisiydik o zaman kalktım para verdim hala almadım o da unuttu. Ama ben sıkışsam kalkar hemen verir biliyorum.
Şu an işsizim bazen sevgilim bana kart borcumun üstünü tamamlama da yardımcı olur, yanında para olmadığında bende ona yardım ederim.
Bu güvenle alakalıdır. İlla evlenmek mi gerekiyor para konusu yapılması için. Nerden böyle bir şart geliyor, illa belediyenin imzası mı gerekiyor güvenmek için.
Asla da ne sevgilim ne arkadaşlarım benden parayı bu üslupla istemiştir. Her şeyin söylenme şekli vardır.
Sevgilim ve gerçek dostlarım benim için aile gibidir kimse kusura bakmasın. Benden para isterlerse veririm ve hiç lafını etmem. İhtiyacım olunca da ihtiyacım var kusura bakma ödeyebilir misin diye kibarca sorarım mahcup etmeden.
İnsan evli değil diye sevgilisine güvenemeyecek mi?
Bu iki yılda aramızda çok para muhabbeti oldu sevgilimle ne o beni utandırdı ne ben onu utandırdım. İşsizim bütçem az annemden para isteyemiyorum kaç senedir kendim kazanıyorum bundan ötürü isteyemiyorum o da biliyor. Ben istemesem de o bana destek oluyor. Bazen onun parası olmuyor ben destek oluyorum. Sevgililikte maddi ve manevi destektir. Birbirimizin her kötü anında her üzüntüsünde nasıl berabersek parasız zamanlarımızda da destek oluyoruz biz. Birbirimizi kullanmadığımızı da bilecek kadar güven var aramızda.
Ben şimdi evli değilim diye kötü biri miyim yada kullanıyor muyum. Adam benden soğuyor mu yani bu mantıkla.
Konu sahibinin sevgilisi adam değilmiş konuşmayı bilmiyormuş kızı rencide etmiş. Bu adamla da hayat paylaşılmaz evlilik olmaz bence. Çok ayıp yaptığı, konu sahibine neden kızıyorsunuz anlamıyorum yani
Anneden istemedigin para sevgiliden istenirbütçem az annemden para isteyemiyorum kaç senedir kendim kazanıyorum bundan ötürü isteyemiyorum o da biliyor. Ben istemesem de o bana destek oluy
Anneden istemedigin para sevgiliden istenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?