Sevdiğim adam beni laflarıyla ezdi geçti...

Nasıl gelir -gider yapıyorsunuz hayata dair anlayabilmiş değilim.
Adama yüklü miktar borç para verebilecek kadar maddiyatınız ya da geliriniz varsa neden ona veriyorsunuz,kendi adınıza biriktirsenize.
3 gün sonra size 250 lazım olmuş onu ödeyemeyip adamdan istemişsiniz.
Aklım çok karıştı benim.
Paralar size gökten mi yağıyor da böyle savurup duruyorsunuz.
Yoksam ben mi çok cimriyim.

Bence konu sahibi salliyor yakin zamanda dedigine "gore buyuk meblag "vermis o buyuk meblagyi verene kadar kendi borcunu harcini bitirseydin daha kendine para yetmiyor yakin donem icinde ama ne hikmetse buyuk meblag borc verebiliiyor hanim kiz sonrada parasiz kalmis yakin zamanda buyuk meblag borc alan cok zor durumdakide cikarip ona borc verebiliyor filan bla bla... su dediklerinede inananlara bisey diyemiyorum

konu bu mu şimdi ?Konu adamın tavrı ?

bak konu sahibi konundaki bayanlardan pay biç.insanlar böyle nankör böyle maddiyatçı olmuş. Boşver kimseden borç isteme bir daha git bankaya borçlan insanların ağız kokusunu çekmektense .Ben alayım ama kimseye vermeyeyim mantığı var gördüğün gibi

Hay sen cok yasa bende demin onu yazdim salliyor onu birak bi 1ay once aldim diyor bi 15gun once burdaki bi uyenin gozune carpinca farkettim bende burda taslanmayim diye nereye cevirecegini sasirdi

kesinlikle katıldım. para idaresi diye bir şey var.
kızlarımızın bu zaafı beni çok üzüyor.
erkekler zaten bu yeşil ışığı görmeseler yeltenmezler.
en azından şimdiye kadar benden isteyen olmadı...

Pardon avukat hanım sizi görmemişim?
Hangi konuya yorum yapmamı emredersiniz?
avukat değil de. burda birkaç kişi linç etti beni. o da destek oldu.
sevdiğim insanlara karşı para hesabı yapamıyorum. demekki yapmam lazımmış.

Sevgilinle para hesabi islerine girme diyenler olmus ama bence bu vaka iyi olmus aslinda, herifin gercek yuzunu gormussunuz.

Bu herif cok piskin. Siz 1000tl nin lafini kirmamak icin etmemissiniz ama onun yaptiklarina bakin, rezil herif.

Evlenmeden once karakterini net anlamaniz iyi olmus bence, bu durumu goze alarak evlendiginizi bileceksiniz cunku.

avukat değil de. burda birkaç kişi linç etti beni. o da destek oldu.

sevdiğim insanlara karşı para hesabı yapamıyorum. demekki yapmam lazımmış.
ama sana karşı yapılıyor.
demek ki snein onu sevdiğin kadar o seni sevmiyor ya da sevgi kriterleriniz uyumsuz.

Konu sahibi seni ahh vahh haklısın yürüüü diyen üyeleri koruduğun için konundan çıkıyorum.
Madem haklısın burdan yorum bekleyeceğine(seni haklı bulan)dishybird ile fikir alışverişinde bulunun.
Neyse hanımlar hadi biz çıkalım kalabalık ediyoruz.
Körler sağırlar birbirini ağırlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…