- 13 Nisan 2007
- 33.650
- 102.557
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi eldevarhayat
-
konu bu mu şimdi ?Konu adamın tavrı ?Nasıl gelir -gider yapıyorsunuz hayata dair anlayabilmiş değilim.
Adama yüklü miktar borç para verebilecek kadar maddiyatınız ya da geliriniz varsa neden ona veriyorsunuz,kendi adınıza biriktirsenize.
3 gün sonra size 250 lazım olmuş onu ödeyemeyip adamdan istemişsiniz.
Aklım çok karıştı benim.
Paralar size gökten mi yağıyor da böyle savurup duruyorsunuz.
Yoksam ben mi çok cimriyim.
Hay sen cok yasa bende demin onu yazdim salliyor onu birak bi 1ay once aldim diyor bi 15gun once burdaki bi uyenin gozune carpinca farkettim bende burda taslanmayim diye nereye cevirecegini sasirdiNasıl gelir -gider yapıyorsunuz hayata dair anlayabilmiş değilim.
Adama yüklü miktar borç para verebilecek kadar maddiyatınız ya da geliriniz varsa neden ona veriyorsunuz,kendi adınıza biriktirsenize.
Aklım çok karıştı benim.
konu bu mu şimdi ?Konu adamın tavrı ?
yorumlarınızın mantıklı olması kafi .Konuyu dağıtmayın yeter şimdilik :)Pardon avukat hanım sizi görmemişim?
Hangi konuya yorum yapmamı emredersiniz?
kesinlikle katıldım. para idaresi diye bir şey var.Nasıl gelir -gider yapıyorsunuz hayata dair anlayabilmiş değilim.
Aklım çok karıştı benim.
ben de üstüme alınmıştım, çaktırma..Pardon avukat hanım sizi görmemişim?
yorumlarınızın mantıklı olması kafi .Konuyu dağıtmayın yeter şimdilik :)
cümleleri de düzgün kurun bu şartı da şimdi koyuyorum . Dahayı iki kere kullanmışsınız .Olmamış :)Sizi daha pistlerde daha sık görmek isteriz...
avukat değil de. burda birkaç kişi linç etti beni. o da destek oldu.Pardon avukat hanım sizi görmemişim?
sevdiğim insanlara karşı para hesabı yapamıyorum. demekki yapmam lazımmış.Nasıl gelir -gider yapıyorsunuz hayata dair anlayabilmiş değilim.
Aklım çok karıştı benim.
sen de yeni üyesin kk nın şartlarını anca öğrenirsin zannımca..cümleleri de düzgün kurun bu şartı da şimdi koyuyorum . Dahayı iki kere kullanmışsınız .Olmamış :)
ama sana karşı yapılıyor.avukat değil de. burda birkaç kişi linç etti beni. o da destek oldu.
sevdiğim insanlara karşı para hesabı yapamıyorum. demekki yapmam lazımmış.
konuyu dağıtmayın hanımefendi .Siz de mi avukatsınız yoksa ? :)sen de yeni üyesin kk nın şartlarını anca öğrenirsin zannımca..
evet aynen..konuyu dağıtmayın hanımefendi .Siz de mi avukatsınız yoksa ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?