Sevdiğim adam evlenmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi 444
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanaldan senle sanal seks yapmış
Reel hayatta kimbilir kaç tane sevgilisi flörtü vardı
Neyse yapacak bir şey yok
Geçmiş olsun
Aman boşver karısı düşünsün nasıl bir adamla evlenmiş onu da aldatır en azından ben yatıp kalkmadım

Sanal da kaldı uzak şehirlerdeydik. Ama kamera açıyorduk aynı zaman da çocukluk aşkımdı.

Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı

1 kere buluştuk ama çocukluk zamanında. 7 yıl sonra karşılaştık konusmaya başladık ama hiç buluşmadık zaten buluşmaya gelmek için cinselliği öne sürüyordu ben de kabul etmedim

Ben 29 o 32 yaşında

Ya adam yeni evlenmediyse; son 5 yıldır zaten evliyse ?
5 yıldır, evli bir adama sanal ortamda eşlik etmişte olabilirsiniz.

Bi silahda sen daya kafasina bosansin. Aile baskisiyla evlenmis ya. Hngi devirdesin kuzum kim baskiyla evlenir. Aci bi gercek ama zamanini gecirmis adam

Benim umrumda değil ki karısı düşünsün ben yatıp kalkmadım gönül eğlendirdim zaten narsist biriydi karısına yazık ben kurtuldum

Sanaldan görüştüğünüz kişiye nasıl NARSİST tanısı koydunuz ?

1) Zorla evlendiği kadını profil fotoğrafı yapmaz.
2) sizinle zaten evlenmezdi. Üzgünüm ama bu tarz erkekler sanaldan konuşur konuşur sonra gerçekte de tanıdığı kadınla evlenir.
3) 5 yıl boyunca sanal sex falan yaptıysanız adam ihtiyacını da karışlamış. Canlı görmediğiniz biri için fazla hayalperest gördüm sizi. 5 yıl boyunca hiç mi gerçek bir insanla tanışmadınız?
4)sizi sildikten 5 ay sonra evlendiği kadın 5 aylık Kadın değildir. Kesin önceden nişanlıdır o. Ahlaksız herif

Aman boşver karısı düşünsün nasıl bir adamla evlenmiş onu da aldatır en azından ben yatıp kalkmadım
Kamera açıp birbirinize şiir okumadınız ya, siz de yaşamışsınızdır cinsel içerikli şeyler. bunlar gerçek değil derseniz, asıl abes olan da o, bu kadar gerçek olmayan şey varken nasıl 5 yıl geçirdiniz anlamadım

Sen de bir daha böyle bir saçmalık yapma ama
5 sene sanaldan flört mü olur
Hiç mi demedin bu adam beni ciddiye almıyor alsa gelir görürdü diye

Bence hala sizi seviyor. Karısıyla da ayrı uyuyorlardır eminim. Kaldığınız yerden konuşmaya devam edin. Neticede sanaldan kamera karşısında 5 yıllık bir geçmişiniz var. Adam zaten çapkınmış sizle olmasa başkası olacak bence yerinizi kaptırmayın. Sakın çocukları falan olursada üzülmeyin yanlışlıkla olur genelde çocuklar. Yaşınız kemale erip adam sizden daha genç birini bulana kadar da sakın ayrılmayın.

Birbirinize çok aşıksınız maşallah devam yani

Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı
Ne büyüsü ne zorlasi adam evlenmiş kabul edin sakın msj atma kendini rezil etme yoluna önüne bak ne işin var artık o evli msj atsan karısını boşayıp seni mi alacak sanıyosun afedersin kendini bişey zannetcek zaten sanal aşk diyosun ne bekliyodunki sanalda olan sanalda kalir

Bazı şeyler de yüzsüzlük, kendime saygım yok hareketi canım kusura bakma. Yeri geliyor 7/24 her saniyeyi dip dibe geçirdiğimiz insanlarla ayrılıyoruz, tekrar dönüp bir nasılsın demiyoruz belki yeni bir ilişkisi vardır durup dururken huzurlarını kaçırmayalım insanların diye. Senin karşılıklı bir kahve içmişliğin olmayan kendi kendine gelin güvey olduğun adam evlenmiş hala mesaj atayım derdindesin. Ne haddine. Küçük düşürme böyle kendini

Benim umrumda değil ki karısı düşünsün ben yatıp kalkmadım gönül eğlendirdim zaten narsist biriydi karısına yazık ben kurtuldum
Akılsız mısın ya acaba ? Yatıp kalkmadım gönül eğlendirdim diyorsun. 29 yaşında koskoca kadınsın. 5 sene görmediğin adama aşkından yanıyorsun. Mesaj mı atsam diyosun, sonra diyorsun karısı düşünsün. Canım, zaten şuan o adamı düşünmek senin haddine değil karısının haddine oluyor. Kıl oluyorum aynı sen gibi evli erkeğin kuyruğundan ayrılmayıp, sonrada karısına laf edenlere. Bi düşünün ya kaç yaşında insanım, beyin yaşım ve kemik yaşım birbirine uyumlu mu diye bir düşünün. O kadar da kapasiteniz vardır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…