Sevdiğim adam evlenmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi 444
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 yıl sanaldan ilişki olmaz. ilişki sanalda kalmaz. sanalda kalıyorsa ilişki olmamıştır. o olsa olsa sizin hayal dünyanızdır. konfor alanınızda çıkıp gerçek dünyaya adapte olmaya çalışmanızı öneririm. belli ki gerçeklikten kopuk yaşıyorsunuz. sizin bi ilişkinizin olmadığını tekrar vurgulamak isterim

Evet sexting yaptik zaten gerçekte istedi ben kabul etmedim sonra eskorta yazarken yakaladım buluşma teklifi etti kıza onunla da bir şeyler yaşamıştır
böyle bir şey miydi

Eklentiler

• 40404A01-E971-408E-8EE0-832DE133F42E.webp
    15 KB · Görüntüleme: 76
en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor b

Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı

Evet sexting yaptik zaten gerçekte istedi ben kabul etmedim sonra eskorta yazarken yakaladım buluşma teklifi etti kıza onunla da bir şeyler yaşamıştır

Ben dedim ciddi ilişki istiyorum diye hep kaçıyordu gel gitli davrandı fĺörtözdü benden başka kızlara da yazdığını gördüm evlenecek top değildi ben ona şaşırdım
Şahsen ben ikna oldum.Sizi seviyor bence.Arayın o karısı yakalayıp saçınızı başınızı yolsun.

Adam kadinda 3 yas buyuk; ne pedofilisi? Kavramlarin icini bosaltmayin!

Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı
ALLAH aşkına ne büyüsü adam sağa sola boncuk dağıtmış , Aşık olunca da hepinize bay bay.Yani onun için hiç özel degildiniz.Adamın flörtöz olduğunu bile bile hayal kurmak sizin suçunuz ........

Mesaj atsam mı mı!! Evli adam, uzak dur.

Hep zaten ailesi baskı yapar evlenmeleri için. Muhtemelen zaten ciddi sevgilisi vardı seni de el altında gönül eylemeye tuttu

4 444 acilen psikolog/psikiyatrist randevusu alin. Yoksa hayatinizin ilerleyen zamanlarinda cok pisman olursunuz. Zaten 5 yilinizi heba etmissiniz bile!

Ben ortada büyük bir aşk gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…