• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim adam evli arkadaşım

evli kız arkadaşım onu denemek için yapmış bazı şeylerde şüphelenmiş cünkü
Siz de bu açıklamaya inandınız mı?
Arkadaşım ahiret sınavına girse hödük sevgilisi ne malmış öğreneyim diye kocamla ilişkimi riske atmam.
Bana ne.
Siz şimdi derin bi' nefes alıp iyice etraflıca düşünün.

tamam işte facede niye konuşuyor ki senin sevgilinle ve sevgilinle onunla tabi..hadi bi konuşursun merhaba nasılsın vs.. muhabbeti uzatmanın ne alemi var... konuşursa öyle adamda yüz bulup telde ister başka şeylerde..
arkadaşım benimle ilgili sorular sormaya çalışıyomuş benim erkek arkadaşım olacak adam da onunla konuşmaya yani bana iyi geceler msjı atmayıp ona atıyomuş beni dün bir kere aradı onu üç kere aramış meselaa

Telefon numaralarını nereden bulmuşlar?
Arkadaşın neden cevap yazıyor evli olduğu halde?
Cevap vermese adam durduk yerde güne senle başlamak güzel yazamazdı.

Siz de bu açıklamaya inandınız mı?
Arkadaşım ahiret sınavına girse hödük sevgilisi ne malmış öğreneyim diye kocamla ilişkimi riske atmam.
Bana ne.
Siz şimdi derin bi' nefes alıp iyice etraflıca düşünün.
evet inandım çünkü arkadaşımdan şüphem yok

arkadaşım benimle ilgili sorular sormaya çalışıyomuş benim erkek arkadaşım olacak adam da onunla konuşmaya yani bana iyi geceler msjı atmayıp ona atıyomuş beni dün bir kere aradı onu üç kere aramış meselaa

ya arkadaşım senin sevgilinin niyeti belli .. bide telde mi konuşuyormuş bu arkadaşının eşi nerde bu arada..
bak açık açık yazayım senin odun evli kadın rahat sevişirim diye olaya girmiş ..

Telefon numaralarını nereden bulmuşlar?
Arkadaşın neden cevap yazıyor evli olduğu halde?
Cevap vermese adam durduk yerde güne senle başlamak güzel yazamazdı.
facede konuşurken erkek arkadaşım istemiş ondan oda gerçek yüzünü ögrenmek için vermiş .Bu sabah günaydınlaşmışlar muhabbet etmeye başlamışlar yine orda demiş güne seninle başlamak güzel

Kim söylese güveniyorum diyorsunuz arkadaşıma!! yanliş!! kim olursa olsun deneme evli kadına mi kalmış,siz dene deseniz bile yapmamasi lazım kocası duysa....adam zaten falso ama arkadaş ta falsolu. .

facede konuşurken erkek arkadaşım istemiş ondan oda gerçek yüzünü ögrenmek için vermiş .Bu sabah günaydınlaşmışlar muhabbet etmeye başlamışlar yine orda demiş güne seninle başlamak güzel
Gerçek yüzünü öğrenmek arkadaşına mı kalmış?
Ya eşi o mesajları okusa o zaman kocasına ne diyecekti arkadaşımın sevgilisini denedim mi diyecek?
Hangi erkek buna inanır ki?
Arkadaşına dikkat et o da sağlam pabuç değil.
İkisini de at gitsin.
Evli barklı kadına mı kalmış elalemin sevgilisini denemek?
Bak bende evliyim ama bırak arkadaşımın sevgilisi eşi bile numaramı faceden istese vermem. Kaldı ki facede evli bir kadının bekar bir erkekle konuşması da normal değil

Arkadasinda saglam ayak olsa ilk cok güzelsin lafindan sonra uyarir birdahada konusmaz keserdi daha öbür laflarida duyduguna göre konuyu ilerletmis! sevgilinden bahsetmek bile istemiyorum.

Gerçek yüzünü öğrenmek arkadaşına mı kalmış?
Ya eşi o mesajları okusa o zaman kocasına ne diyecekti arkadaşımın sevgilisini denedim mi diyecek?
Hangi erkek buna inanır ki?
Arkadaşına dikkat et o da sağlam pabuç değil.
İkisini de at gitsin.
Evli barklı kadına mı kalmış elalemin sevgilisini denemek?
Bak bende evliyim ama bırak arkadaşımın sevgilisi eşi bile numaramı faceden istese vermem. Kaldı ki facede evli bir kadının bekar bir erkekle konuşması da normal değil
Yok artık yahu, neden normal olmasın. O kadar da değil. Kendi değer yargılarımızı bütün insanlığa kanun gibi mal etmesek buralar hep bağ bahçe olur, mis gibi.

Sen o azgın herifi terket, sevgilini denemek için kendini feda eden o arkadaşını da hayatından çıkar. Güne onunla başladığına göre bu evli kadın da adamla bildiğin muhabbeti kurmuş yerinde olsam o boynuzlanan kocayı da uyarırdım.

Erkek arkadaşından bir halt olmaz niyetini ortaya koymuş apaçık.
Kız arkadaşın ise evli olduğu halde neden böyle saçma bir olaya girişmiş anlamadım. Belli ki iltifatlar onunda hoşuna gitmiş.
Eşi görse konuşmaları denemek için mi yaptım diyecek. Sanane, sen ne karışıyorsun derler insana.

Yok artık yahu, neden normal olmasın. O kadar da değil. Kendi değer yargılarımızı bütün insanlığa kanun gibi mal etmesek buralar hep bağ bahçe olur, mis gibi.
Sizin değer yargılarınız evliyken bekar erkeklerle mesajlaşıp onlardan güzel iltifatlar duymaksa siz bilirsiniz tabi herkesin yaşam tarzı farklıdır.

. Kaldı ki facede evli bir kadının bekar bir erkekle konuşması da normal değil

Sizin değer yargılarınız evliyken bekar erkeklerle mesajlaşıp onlardan güzel iltifatlar duymaksa siz bilirsiniz tabi herkesin yaşam tarzı farklıdır.
Ahhahaha bu kadar çarpıtılabilirdi tebrikler. :))
Yukarıdaki cümlenize "bence" yazmanız bambaşka bir boyut katardı sohbetimize. Ben sadece "sizce" olduğunu hatırlattım. İltifat ya da flört normal dediğimi hatırlamıyorum. :))

Ahhahaha bu kadar çarpıtılabilirdi tebrikler. :))
Yukarıdaki cümlenize "bence" yazmanız bambaşka bir boyut katardı sohbetimize. Ben sadece "sizce" olduğunu hatırlattım. İltifat ya da flört normal dediğimi hatırlamıyorum. :))
Teşekkürler.

Back
X