sevdiğim adam evli arkadaşım

İkisi de sakat ikiside çürük bence sen arkadaşım dediğin insanı bile tanımıyorsun

Benım evlı kız arkadaslarımın hıc bırınde Nısanlımın numarası yoktur.. Keza evlı arkadaslarımın eslerının de bende eger onceden arkadas degılsek yoktur.. Selam sabahtan baska muhabbetımız yoktur.. Olursa da arkadasımız yanımızda olur.. Bize öğretilen böyle.. Denemek ne cürretle.. Ergen cocuk yapsa gene hadı neyse denebilirde.. Yuh yani..

Hayırlı işler dileyin sevgilinize de, kız arkadasınızada..

Pislik herif evli bayana yazdigi seylere bak

Güne baslamak iyi geliyormus

Sen hala bu adamdan bir umutmu bekliyosun cünkü yazida ayrildim diye bisey okuyamadim..

'hala yanlış mı anlıyorum acaba' iyimserliğini kabul edemiyorum. Nasıl bu kadar kör edilebilir gözler.

Arkadaşın hakkında yorum yapmıcam , ama o adam hakkında hala konuşuyor olman hata.

"Arkadaşınız değil dostunuzmuş" Diye düşünmüştüm ama gözünüzü çok kapatmayın o insana da körü körüne güvenmeyin.. Erkek arkadaşınız hakkında şüphe duymaya gerek yok iğrenç bir durum. Bir daha görüşmeniz çok büyük hata olur .. Sorgulamayın bile.

Son düzenleme:
Yahu imla noktalama kullanmadan nasıl bir yazı tipidir böyle. Üç kere okudum ancak anladım. Önce adam evli, kız evli, adam ikinizle de beraber sandım. Sonra adam evli, senin erkek arkadaşın, kız arkadaşınla da yazışıyor zannettim...

Benim anlamadığım kız arkadasınız yüz vermiyorsa,
erkek arkadasınız o yüzü nerden bulmuşta öyle iltifatlar edebilmiş..

anlamadığım veya ben mi yanlış okudum evli arkadaşınız neden sizin erkek arkadaşınız ile telefonda görüşme yapıyor ?

15 yaşında olsanız neyse de evli barkli kadın ne denemesi yapıyor Allasen.
Onun hoşuna gitti adamın da dünden niyeti var.
İkisinden de uzaklaşmak en mantiklisi

Evli arkadaşınız da pek masum değil. Şahsen ben olsam ilgi mesajı ilk geldiği an öyle bir tersimi gösteririm ki daha cesaret edemez.

"Ben o kadar adi bir insanmiyim" mi? Degil canim o leveli gecmis adilik denmez artik. Nasil biri oldugunu evli arkadasinizin kocasina sorsun bence en dogru cevabi alir.

Dallas gbi olmuş valla ne diyimki yol ver gitsin kız arkadaşın delikanliymis valla ucuz kurtulmussun .zararın neresinden Dönersen kardir bnce üzülme kurtulduguna sevin !

Arkadaşınla bir aradayken ona mesaj atın verdiği cevaplara göre yorum yaparsın. Gerçek ortaya çıkmış olur sende rahatlarsın.

Ahlaksız adam yüzüne bile bakma bunun düşünmeye gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…