sevdiğim adam evli arkadaşım

Arkadaşın senin haberin olmadan neden numarasını verip deniyor ki bu daha ilginç geldi bana

soru: "ben o kadar adi bir insan mıyım?"
cevap: "evet, dibine kadar."

benim üniversiteden bi arkadaşımın nişanlısı da bana msj atıyodu devamlı.. bulunduğum şehre geldiginde de buluşalım falan diye msjlar atıyodu. o 10 msj yazıyosa ben 1 tane yazıyodum. o 1 mesajı da belki ben yanlış anlıyorumdur hani belki adam rahattır herkese böyledir diye yazıyodum. arkadaşımın hatrına yani.
ramazan ayında ben sahurumu yaparken beni arıyodu. ben iyce kıllanmaya başlamıştım gündüz neysede gece aramak neyin nesiydi ? bunu arkadaşıma da diyemezdim ortada apaçık bişey yoktu sadece cok sık arıyodu bide sen cok iyisin cok komiksin senle evlenen adam yaşadı gibilerinden şeyler söylüyodu...

ama rahatsız da olmuştum iyce. artık mesajlarına hic cevap vermiyodum sonra baktım bana trip atıyo msjlarına cvp vermiyom diye. bende müsait deildim diyip kestirip attım her seferinde... baktım mesajların ardı kesilmiyo o kişiyi engelledim..

bunu yaptıgımda ben bekardım sevgilim yoktu. senin arkadaşınsa evli. bence arkadaşını da sorgulamalısın , onu da düşün.
bi yabancı erkek bana güne seninle başlamak cok güzel dediğinde ben o adamın msjlarını halen alıyosam bi engel filan koymamışsam bu o msjı yazan adama daha da cesaret verir.

arkadaşınızda da sıkıntı var haberiniz olsun.

Reactions: anu

Arkadaşınız neden tersleyip konuşmama yolunu seçmemiş ki?
Bu adamı bir an önce hayatınızdan çıkarın.

Adamın ne mal olduğu belllı.. Zaten evlıymıs. Hem neyin kafasını yaşıyosun sen ya!? Allah ıslah etsın.

Erkek arkadaşın neyse de kız arkadaşın ego tatmini yapmış üzerinde resmen, bak evliyim ama hala tavlayabiliyorum mantığında biri.

ya ben senin yerinde olsam o adama msj atardım aramazdım bile direk yol verirdim. böyle karaktersiz bir adamla en ufak bir muhabbet etmen bile senin karakterini düşürür

sen çok takıyosun yanlış düşünüyorsun diyerek beni suçluyor

Hani bir yola girersin tüm arabalar ters gelir ya işte öyle . Aslında ters olan sensindir ...

Konuya yorum yapan yorumcuların yarısından çoğu hatta tamamı neredeyse aynı yorumları yapıyorsa yanlış olanın kim olduğu meydandadır .

Sevgilinize yol verin. . . Arkadaşınızında hal hareketlerini iyi gözlemleyin. .Oda terslemeyerek açık kapı bırakmş gibi

ikisi de rezil kepaze insanlar midem bulandı o arkadaşta maşallah mesajlaşmaya devam yani ilk mesajında resti çekmeliydi belli ki hoşuna gitmiş pislikler. hırsımı alamayıp kocasına bile söylerdim ben o arkadaşın.

Bence ikisini de cikarin hayatinizdan. Yani eger arkadasiniz karsilik vermisse.
Eger mahsumsa da iyi bir ders olur ona da. Nasil davranmasi gerekli ögrenmis olur

Evli bir kadınla olma psikolojisi bu. Sevgilin muhtemelen 20li yaşlarda

Kız arkadaşın ve onun eşini yemeğe davet et. Kendi erkek arkadaşın yanında onun esine ayrı ilgi göster.
Çok aptalca bir plan bu ama inan içine itildigin durum seni salak yerine koyuyor.

yanlış olduğunu düşünme ihtimalin bile çok fena çok...
adam bulmuş senin gibi fazla! iyi niyetlisini evliye de yazar bekara da.

ADİ İNSAN ın önde gideni net!

Ben evli olsam arkadasimin doyumsuz sevgilisi icin evliligimi tehlikeye atmazdim. Arkadasinada guvenemedim

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…