Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facebookda konuşurken numarasını istemiş erkek arkadaşım oda onu denemek için vermiş
inkar etmiyor evet konuştum diyor çünkü senin arkadaşında benim arkadaşımdır diyor bende hayır senin arkadaşın degil dedim hiçbişeyin degil msjları gördüm görmez olaydım yok çok güzelsin yok güne seninle başlamak çok güzel hem akıllısın hem zekisin hem güzelsin gibi şeyler var konuşmalarda hatta hoşlanma muhabbeti bile var
hayır msjlaştıkdan sonra siliyor msjları
Erkek arkadaşım evli kız arkadaşımı arıyor ona msljlar atıyor ama bunların hiçbirinden benim haberim olmuyor çünkü kız arkadaşım benim sınavım var ben üzülmeyim diye bana söylemiyor taki bugüne kadar bugün beni arayıp durumu izah ediyor msjlarda ve konuşmalarda ona iltifatlar ediyormuş seninle konuşmak bana iyi geliyor güne seninle başlamak çok güzel falan benimle msjlaşmıo bu adam hep bir bahanesi var yok ben msj da kendimi anlatamıyorum konuşurkende anlatmıyor gerçi benim düşüncelerimi bilmiyorsun falan diyor sen çok takıyosun yanlış düşünüyorsun diyerek beni suçluyor bugünde bunu duyunca onu aradım agzıma geleni saydım kapattım bana msj attı ben o kadar adi bi insanmıyım diye benmi yanlış düşünüyorum birde siz bir akıl verin bana kafayı yemek üzereyim
Erkek arkadaşın neyse de kız arkadaşın ego tatmini yapmış üzerinde resmen, bak evliyim ama hala tavlayabiliyorum mantığında biri.
Arkadaşınız neden tersleyip konuşmama yolunu seçmemiş ki?
Bu adamı bir an önce hayatınızdan çıkarın.
sen çok takıyosun yanlış düşünüyorsun diyerek beni suçluyor
Evli bir kadınla olma psikolojisi bu. Sevgilin muhtemelen 20li yaşlardaErkek arkadaşım evli kız arkadaşımı arıyor ona msljlar atıyor ama bunların hiçbirinden benim haberim olmuyor çünkü kız arkadaşım benim sınavım var ben üzülmeyim diye bana söylemiyor taki bugüne kadar bugün beni arayıp durumu izah ediyor msjlarda ve konuşmalarda ona iltifatlar ediyormuş seninle konuşmak bana iyi geliyor güne seninle başlamak çok güzel falan benimle msjlaşmıo bu adam hep bir bahanesi var yok ben msj da kendimi anlatamıyorum konuşurkende anlatmıyor gerçi benim düşüncelerimi bilmiyorsun falan diyor sen çok takıyosun yanlış düşünüyorsun diyerek beni suçluyor bugünde bunu duyunca onu aradım agzıma geleni saydım kapattım bana msj attı ben o kadar adi bi insanmıyım diye benmi yanlış düşünüyorum birde siz bir akıl verin bana kafayı yemek üzereyim
Erkek arkadaşım evli kız arkadaşımı arıyor ona msljlar atıyor ama bunların hiçbirinden benim haberim olmuyor çünkü kız arkadaşım benim sınavım var ben üzülmeyim diye bana söylemiyor taki bugüne kadar bugün beni arayıp durumu izah ediyor msjlarda ve konuşmalarda ona iltifatlar ediyormuş seninle konuşmak bana iyi geliyor güne seninle başlamak çok güzel falan benimle msjlaşmıo bu adam hep bir bahanesi var yok ben msj da kendimi anlatamıyorum konuşurkende anlatmıyor gerçi benim düşüncelerimi bilmiyorsun falan diyor sen çok takıyosun yanlış düşünüyorsun diyerek beni suçluyor bugünde bunu duyunca onu aradım agzıma geleni saydım kapattım bana msj attı ben o kadar adi bi insanmıyım diye benmi yanlış düşünüyorum birde siz bir akıl verin bana kafayı yemek üzereyim