Sevdiğim Adamın Asla Sizin Olmayacağını Bilmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bu hislerimi paylaşmak istedim sizinle çok yanlızım konuşacak kimsem yok.
Bi de bayıl istiyorsan. Meğer 4 ayda ne cok hayal sığdırmışsın içine😒

Dinleriniz farklı olduğu sonradan mı dank etmiş :KK70: Böylesi için değmez açıkçası. Birde bana bahane gibi geldi.
Bu konu daha önceden de açıldı adam dini bahane ediyor aslında derdi cinsellik ama konu sahibesi yaşamak istemeyince arazi adam

İyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bu hislerimi paylaşmak istedim sizinle çok yanlızım konuşacak kimsem yok.
Başlığa ithafen; nerden biliyorsun bizim olmayacağını sjfgfhcb

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X