sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

siz erkek misiniz acaba? çok eril bir yanıt tarzınız var.

Çek badoo isimli siteden iletiler varmış..
O sitelere üye olmadıkça ileti gelmez..(reklamdan bahsetmiyorum ama)

eşimle 9 sene bitecek tanışalı 5 yıldır evliyiz allahtan ozaman facebook felan yaygın değildi. msn favoriydi :) ona ragmen benimki tanıştığımızda unutmuştu bir çok msn adresi varmış ve saklamıyor konuştuğu kızları. bende hesap sormadım neticede doğruyu söylemesi önemli. ama gizli gizli işler bana saçma ve boş geliyor. en azından sen yakaladığında şifresini verip al bak ben bişey yapmıyorum diyebilseydi keşke. benim özelim demesi bana mantıklı gelmiyor. şahsen başıma gelse güvenip yuva kuramam gibi hakkınızda hayırlısı

Son düzenleme:

öyle olsa silmesti ben hemen silinmislere gittim badoo itelieri silmis bakmam icin herseyi yapti ve hemen kapatii geri sifreleri yeniden istedim vermedim bana sms yazmis seni cok seviyorum yanlis anladin kötü seyler düsünme öyle olsa senle nedn evleniyim felan seyler madem hersey iyi guzel bukadar site neden gizli , aklim almiyor ve dogal olarak aldatildigimi dusunuyorum , sevgimden ölsemde gururum benim icini daha önemli , aksami bekliyorum ya herseyi anlatcak ya anlatcak bilmek istiyorum olan oldu zaten , baska kadin olsa aynisini düsünürdü ya

herseyi bir bahane üretti bulsam onada bulur kesin , ya ben ne yapayim hic bir arkadasima da anlatiyorum utaniyorum ,emailinde okadar ileti vadiki, bir degil iki degil 3 degil 5 tane gizli siteler bu normal olamaz ya
Merak ettim nasıl açığa çıktı bu olay?

İşin içinde malum siteler varsa işin rengi değişir tabi. Bir de üyelikleri dediğin gibi ve cevap verme tarihleri. O halde bu kısmı aydınlatmadan soru işaretleri çözülmeyecek.
Türk erkeğinin bir klasiği var yani evde namuslu karısı onu beklesin ama bu tüm çiçeklerden bal alsın. Çok masumane..

ama bak evliliginizden önceymis bizde 2013 aktiv olmus ve kesin diger sitelerde .....evet öyle deseydi belki bakmazdim bile sözlemesi yeterliydi iyice film yapti beni dahada kuskulandirdi normalmi

ama bak evliliginizden önceymis bizde 2013 aktiv olmus ve kesin diger sitelerde .....evet öyle deseydi belki bakmazdim bile sözlemesi yeterliydi iyice film yapti beni dahada kuskulandirdi normalmi
ecrin; bilemiyorum ki onunla bence açık seçik saygı çervesinde konuş neticede yuva kuracaksınız doğruyu anlatmasını iste. seninde aklına yatarsa onun dedikleri güven verirse ispatlarıyla birlikte ozaman işler değişir. eger evlenmek istiyorsanda fazla üsteleme bence

Çek badoo isimli siteden iletiler varmış..
O sitelere üye olmadıkça ileti gelmez..(reklamdan bahsetmiyorum ama)

Bana reklam gelmişti
Bi kere de bi arkadaşımdan davet
Zaten o yüzden 'eski mail' im olarak kaldı o mail.

Ben olsam bende senin gibi hisseder ayrılırdım durum böyle ise
Evlendikten sonra da girer bu tipler, nasıl emin olabilirsin ki

evlilik arifesindesiniz ve nişanlınız size özelim bunlar diyip kestirip atıyor mu? bence evliliği bir daha düşünün derim her şey hazır bir yola girdik diyip kapılmayın

Merak ettim nasıl açığa çıktı bu olay?

benim laptopumda sorun olmustu onun kini aldim , googledan mobilyalarla ilgili biseyler bakmam gerekiyordu , fa baslayan alta facebook sayfasi cikti yani gecmiste, bastim sayfa acildi email yazio sadece sifre verip girceksin , email e baktim o emaili normalde kullanmiyordu yani bilindik degildi daha sonrasi gecmise girdim digerleri de cikti ya gercekten normalde anlamamda sanki biri bana teker teker gösterdi sordum evet var nolmus herseyi bilmek zorunda degilsin laflari ucustuu , hadi hepsi neyse badoo niye olsun arkadasin teki acikladi cirgin teklifler olan bir siteymis...normalmi

Tamda kastım buydu
Şimdiden birşey varsa ayrılmasını önermemden sebep
Evlendikten sonra da bakar eder, millet içinde de evli barklı aile erkeği diye dolanırlar

evlilik arifesindesiniz ve nişanlınız size özelim bunlar diyip kestirip atıyor mu? bence evliliği bir daha düşünün derim her şey hazır bir yola girdik diyip kapılmayın

evet aynen öyle fesatlikmis benimkisi ve bana yakistiramamiz, evet kapilip gitmisim zaten bu zamana kadar , mafetti herseyi ,

sanırım en iyisi, hiç kafayı bulandırmadan nişanlınızla oturup ciddi bir şekilde konuşmak.
belki sizin yerinizde o olsaydı ne düşünürdü veya hissederdi, bunu ona sorup düşünmesini sağlayabilirseniz bir çözüme ulaşırsınız.
doğrusu, çok büyük ihtimalle aynı şeyle o karşılaşsaydı bu durumu tersinden aynen yaşardınız...
gizli hesaplar ve e-posta adreslerini bilemem ama saçma sapan arkadaşlık sitelerinden çok önce yapılmış üyelikler varsa bile mesajlar gelmeye devam edebiliyo.. bu yüzden kocamdan boşanacaktım az kalsın :)

Sen konuyu çok yüzeysel anlatmışsın
Sanki sadece bilmediğin bir mailini bulmuşta bana nasıl haber vermez diye kızıyormuşsun gibi olmuş durum
Bundan dolayı tepki veren anlamayan olmuş
Durum böyle ise, abuk subuk bir çok siteden mail bildirimi geliyorsa o mail ile türlü naneler yeyip bilerek saklamış demektir

Bas 38 numarayı yolla
Yazık değil mi sana, şu en heyecanlı dönemlerinizde bile gözü dışarda olan sadakatsiz biri ile ömrünü birleştirmeye

iste okadarini göremedim hangi tarih felan hemen kapatmaya calisti ve kapatii,

Arkadaşlara katılıyorum..
Al karşına "sakince" konuş..
Eğer söyledikleri seni tatmin ediyorsa devam edersin hayırlısıyla ama etmiyorsa iyice düşünüp öyle karar ver.

2 gün önce bir konu açtım evlilik sitesi diye benim eşim de benzer şeyler yapmış sevgiliyken. ben evlenmeden önce öğrenseydim kesinlikle devam etmezdim.

Muhtemelen olan şu, nişanlınız bu üyelikler ile makara muhabbeti yapıyordu. Reel olarak buluştuğunu, görüştüğünü sanmıyorum. Yoksa bunu illa ki hissederdiniz. Kadın bakış açısıyla bakıyorsunuz olaya ama kendinizi üzüyorsunuz sadece. Erkekler için bu durum gayet normal, akşamları belli saatlerden sonra maalesef, bizim hemcinslerimizin de içinde bulunduğu bel altı sohbetler yapılıyor. Bu erkek için gayet normal, hele ki, henüz evlenmediyseniz.

Size de şifreleri vermemesinin sebebi, göstereceğiniz tepkiden çekinmesidir. Kendince bir savunma mekanizması geliştirmiş "benim özelim" şeklinde. Sizin vereceğiniz tepkinin aşırı olacağını düşünmüş ki böyle bir şeye kalkışmış. Bakın bence fazla üstelemeyin, şifreleri vermeyecektir Hoş bundan sonra verse de zaten pek çok silinmiş olacaktır.

Önünüzde 2 yol var; ya bu olayı unutacaksınız, ve ona güveneceksiniz. Çünkü güvenmek zorundasınız bu durumda, güvensiz evlilik yürümez.Sürekli acabalarla, huzurlu olunmaz. Bu olayı unutmaz, yine de evlenirseniz, hayatınız zindana döner.

Ya da, ben unutamam, sürekli düşünürüm, bundan sonra güvenemem diyorsanız ayrılacaksınız.

Bu arada, şimdiden böyle yapıyor, evlenince ne yapmaz şeklinde ki yorumlara da çok katılmıyorum. Çoğu zaman bunun tam tersi çıkabiliyor. Evet geleceği düşünmek gerek ama,şimdiye kadar yaşanılan güzel şeylerinde etkisi olmalı karar vermekte.

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah herşey gönlünüzce olur.

evet dogru anlatamadim inan hic uyumadim sarhos gibiyim, masumane yada aptal ca kiskanclik krizi degil bana göre yoksa bukadar incilmezdim , bilmiyorum ne yapcagimi ama sonu ayrilik o belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…