siz kızmayın yeterki ben sizin her söylediğinizin sonuna kadar destekçisi en fanatik savunucusu olurum :)
ama reel olmak gerekirse erkeklerin sizin ifade ettiğiniz gibi bir sorunu yada sorumsuzluğu, bayanların da en küçük durumdan büyük problemler çıkarmak gibi bir özelliği var
Çek badoo isimli siteden iletiler varmış..Saklamadı da gerek duymadıysa sorun yok. Bi de tarihler önemlidir benim için, ayrıca o malum sitelerin tanıtım amaçlı mı 'üye' olduğu için mi mail gönderdiği önemlidir.
Bilerek saklıyor, o sakladığı mail ile türlü sitelere üye olup sanal da olsa boynuzluyorsa açıkçası yol veririm
Başından belliyse böyle şeyler, evlenip hayatımızı karartmanın mantığı yok
Git derim o sitelerden bi hatunla evlen, sana da bu yakışır
Saklamadı da gerek duymadıysa sorun yok. Bi de tarihler önemlidir benim için, ayrıca o malum sitelerin tanıtım amaçlı mı 'üye' olduğu için mi mail gönderdiği önemlidir.
Bilerek saklıyor, o sakladığı mail ile türlü sitelere üye olup sanal da olsa boynuzluyorsa açıkçası yol veririm
Merak ettim nasıl açığa çıktı bu olay?herseyi bir bahane üretti bulsam onada bulur kesin , ya ben ne yapayim hic bir arkadasima da anlatiyorum utaniyorum ,emailinde okadar ileti vadiki, bir degil iki degil 3 degil 5 tane gizli siteler bu normal olamaz ya
Saklamadı da gerek duymadıysa sorun yok. Bi de tarihler önemlidir benim için, ayrıca o malum sitelerin tanıtım amaçlı mı 'üye' olduğu için mi mail gönderdiği önemlidir.
eşimle 9 sene bitecek tanışalı 5 yıldır evliyiz allahtan ozaman facebook felan yaygın değildi. msn favoriydi :) ona ragmen benimki tanıştığımızda unutmuştu bahsetmeyi bir çok msn adresi varmış ve saklamıyor konuştuğu kızları. bende hesap sormadım neticede doğruyu söylemesi önemli. ama gizli gizli işler bana saçma ve boş geliyor. en azından sen yakaladığında şifresini verip al bak ben bişey yapmıyorum diyebilseydi keşke. benim özelim demesi bana mantıklı gelmiyor. şahsen başıma gelse güvenip yuva kuramam gibi hakkınızda hayırlısı
ecrin; bilemiyorum ki onunla bence açık seçik saygı çervesinde konuş neticede yuva kuracaksınız doğruyu anlatmasını iste. seninde aklına yatarsa onun dedikleri güven verirse ispatlarıyla birlikte ozaman işler değişir. eger evlenmek istiyorsanda fazla üsteleme benceama bak evliliginizden önceymis bizde 2013 aktiv olmus ve kesin diger sitelerde .....evet öyle deseydi belki bakmazdim bile sözlemesi yeterliydi iyice film yapti beni dahada kuskulandirdi normalmi
Çek badoo isimli siteden iletiler varmış..
O sitelere üye olmadıkça ileti gelmez..(reklamdan bahsetmiyorum ama)
öyle olsa silmesti ben hemen silinmislere gittim badoo itelieri silmis bakmam icin herseyi yapti ve hemen kapatii geri sifreleri yeniden istedim vermedim bana sms yazmis seni cok seviyorum yanlis anladin kötü seyler düsünme öyle olsa senle nedn evleniyim felan seyler madem hersey iyi guzel bukadar site neden gizli , aklim almiyor ve dogal olarak aldatildigimi dusunuyorum , sevgimden ölsemde gururum benim icini daha önemli , aksami bekliyorum ya herseyi anlatcak ya anlatcak bilmek istiyorum olan oldu zaten , baska kadin olsa aynisini düsünürdü ya
Merak ettim nasıl açığa çıktı bu olay?
İşin içinde malum siteler varsa işin rengi değişir tabi. Bir de üyelikleri dediğin gibi ve cevap verme tarihleri. O halde bu kısmı aydınlatmadan soru işaretleri çözülmeyecek.
Türk erkeğinin bir klasiği var yani evde namuslu karısı onu beklesin ama bu tüm çiçeklerden bal alsın. Çok masumane..
evlilik arifesindesiniz ve nişanlınız size özelim bunlar diyip kestirip atıyor mu? bence evliliği bir daha düşünün derim her şey hazır bir yola girdik diyip kapılmayın
İşin içinde malum siteler varsa işin rengi değişir tabi. Bir de üyelikleri dediğin gibi ve cevap verme tarihleri. O halde bu kısmı aydınlatmadan soru işaretleri çözülmeyecek.
Türk erkeğinin bir klasiği var yani evde namuslu karısı onu beklesin ama bu tüm çiçeklerden bal alsın. Çok masumane..
Sen konuyu çok yüzeysel anlatmışsın
Sanki sadece bilmediğin bir mailini bulmuşta bana nasıl haber vermez diye kızıyormuşsun gibi olmuş durum
Bundan dolayı tepki veren anlamayan olmuş
Durum böyle ise, abuk subuk bir çok siteden mail bildirimi geliyorsa o mail ile türlü naneler yeyip bilerek saklamış demektir
Bas 38 numarayı yolla
Yazık değil mi sana, şu en heyecanlı dönemlerinizde bile gözü dışarda olan sadakatsiz biri ile ömrünü birleştirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?