sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

Çiftlerin kendilerince özelinin olması tabiki en doğal şey, ama konu sahibinin sevgilisinin gizli facebook kullanması,çiftler arasındaki kişisel özel tanımlamasına tamamen tezat. Farkındaysanız 'Gizli Facebook' adresi. Kendi hesabı olur, özelidir şifresini eşiyle yada sevgilisiyle vs. paylaşmak istemez, bi nebze idare edilebilir.
Ama gizli bi hesaptan daha bahsediliyo arkadaşlar, ne özeli Allah aşkına ya.
Ve Allah'ın gerçekten sevilen kuluymuşsunuz ki, daha da geç olmadan sizin karşınıza çıkmış tüm gizli saklı gerçekler.
Bence bunu kendiniz için bi işaret olarak algılayın. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

Kimse kimseye durduk yere guven duymaz.guven hakedilen kazanilan veya kaybedilen biseydir.
Bence bir sure gorusmeyin nisanlinizla.telefonlarina cikmayin.sonra da dusunun bikac gun.artilarini eksilerini ihtimalleri degerlendirin.sonra da adam akilli karsiniza alip konusun."benim evlilik kavramimda benim ozelim vs diye bisey yok,birbirimizin ozeli biziz,hersey seffaf olmali" vs diyin.icinize sinmezse ayrilmayi dusunebilirsiniz.icinize sinerse de dugun tarihini ertelemek kaydiyla devam edin.ne kadar ciddi oldugunuzu ve yaptigi seyin nasil sonuclari olabilecegini gosterin ona.boyle biseyin tekrar yasanmayacagina emin oldugum gun ancak evliligi yeniden dusunebilirim diyin.ve dugun tarihinizi belirsiz bir tarihe erteleyin.can yakmak nasil oluyormus gorsun biraz.beklesin keyfinizin gelmesini.
İnsanlardan da cekinmeyin.bu ulkede en buyuk olay bile 3 gun surer.

allah yardimcin olsun , adi hepsi bunlarin , kabul edemem zaten guruum el vermez , seviyorum halen ama ask da herseyi kabul etmiyor , bir insanin guru cok önemlidir benim gözümden ask da gurur olmaz derler ama ask da guru incitecek olaylarda olmali ,insan sevdigini tanir bilir neyi kaldirip kaldiramiyacagini , göz arti ettiyse zaten ikimizde yanlis adresdeymisiz , aldatan insan herseyi yapar ki seven icin bundan acisi yoktur bir kadin icin dahada kötü .....simdi disari cikcam biraz yüremek iyi gelir belki ...iyiki kk var güzel yürekler var tesekkür ederim herkese

Ben böyle evlilik arifesinde ya da ilişkiyle ilgili önemli bir karar verilmeden önce yaşanan kötü olayları, son düzlükteki uyarılar olarak düşünürüm hep. Kimi eyvallah deyip yola devam eder, kimisi bu bir işaret deyip bitirir. Dikkate alınması gerek.

Ben aileleri bikaç ay sonra tanıştırmayı düşündüğüm kişinin beni aldattığını face sayesinde öğrenmiştim. Öyle o gizli hesap falan değil kendi hesabıydı ama pek birşey farketmedi sinsi sinsi aldatmış oralardan beni malesef. Neyin tatmin olma durumudur, nasıl bir zevktir aklım almıyor ama gerçekler bu. Eğer ortada huzursuz bir durum hatta bir his bile varsa o hislere güven derim, sonu çok acı olabiliyor çünkü..

Sana ayrıl diyemiyorum ama biraz daha eerteleyebiliyorsan ertele bazı şeyleri.

Bir de 'eşeledikçe b.k.u çıkar' diye bir söz var, çok doğrudur. Geri adım atamayacağın şeyleri eşeleyipte kendini daha fazla üzme derim

Durum biraz karışık aslında. Mesela benim bir blogum var ve bunu erkek arkadaşım bilmiyor. Gizlediğimden değil ama söylemedim. Bilmiyorum düşününce bu yaptığım doğru mu ? Ama herşeyi bilmesi de gerekmiyor diye düşünüyorum. Buraya üyeyim buraya üye olduğumu da bilmiyor. Şimdi düşününce kendimi biraz kötü hissettim :18: Ama şunu düşünüyor sonuçta sevgilisiniz bilmemeniz gereken bazı şeyler olabilir benim durumumdaki gibi bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama bu farklı ve bilmediğin bir iletişim adresinin olması ve bunu kullanması senin sonradan öğrenmen falan biraz şüpheli bir durum. Çünkü internet ortamında sosyal iletişim kanalların insanların ne yapacağı belli olmuyor. Buna benim özelim seni ilgilendirmez demesi de tuhaf tabi ama ben olsam çok fazla şüphe duyardım sanırım

iş kaba kuvvete kadar gidiyorsa belli ki bir halt yemiştir.

aynı fikirdeyim. kk.ya üye olmakla gizli facebook hesapları, gizli arkadaşlık sitesi üyelikleri çok farklı birbirinden...

aynen hesabın gizli olması zaten şüphelenmek için başlı başına bir neden... gizli facebook hesabı ne zamandan beri özel hayata dahil oluyor?

klasik erkek lafları... ya bu erkeklerin hepsi aynı bu kadar da olmaz... hepsi aynı şeyi mi der böyle yakalandıklarında?

iyi de blog ya da kk farklı... karşı cinsle bir muhabbete girmiyorsunuz ki...

Son düzenleme:

Evlilik dusundugun insanin senden ozeli olamaz.siniri olur sende o siniri gecmezsin ama yeri geldiginde mudahale edevilirsin.ne demek ozelim mis.neyin ozeli.benim kocam gecenlerde facesinin sifresini degistirmis ben bakiyorum diyemis ?? Hakli oldugu tarafyok cunku ben gizli gizli bakmiyorum onun bilgisi dahilinde bakiyorum ve saygisizlik yapmam asla onun siniridir bu.sifre degisince bi kavga kiyamet simdi facebooka bile girmiyo :)) yok oyle bi dunya.varsa ozeli gitsin ozelini yasasin.bunu yapan adam aldatmaya meyillidir benim gozumde.gizli sakli is cevirenlere asla guvenmem sende guvenme.evlilik arifesindeymissin iyi bi kiyamet koparda akli basina gelsin bidaha da yeltenmesin oyle seylere.yeri gelince pire icin yorgan yakmak lazim bence.gozunu korkut vazgecwmiyosan.

herkesin özeli vardır ama kişiler o özel hayatları yaşarken birbirlerine zarar verecek şeyler yapamaz...bence böyle bir eşş....kle (kusura bakmayın lütfen) balayına çıkmayın....

Şuan senin elinde somut bir şey olmadiği için adam üste çikmaya çalişiyor güvenmeyi bilmelisin falan diyerekte sana vicdan yaptirmaya çalişiyor. Bu durum daha zor biliyor musun emin değilsin ve neye karar versen içinde kalacak. Hakkinda hayirlisi olsun

Son düzenleme:

erkeklerin çoğu hayatının bir döneminde böyle sitelerde takılıyorlar ancak önemli olan sen hayatındayken mi böyle sitelerde takılmış?

öyleyse bence evlilik kararını baştan gözden geçir.

hele ki kendini savunmamış özel hayatım demiş ya cidden böyle biriyle evlilikten korkulur.

evlenince de benim hayatım benim özelim der.

en azından evliliği ertelemeli, olayları incelemeli, sevgilinin tepkilerini gözlemlemelisin.

büyük ihtimalle aldatıldın.nişanlının hareketlerinden çok net anlaşılıyor.balayı hazırlığınızı bile yapmışken ayrıl demek dile kolay sadece.(her ne kadar ayrılık hayrınıza olsada) evliliğe ara verin bence.tekrar güvenmek güvenmeye çalışmak o kadar zor ve acıki.nişanlınızda pek dürüst birine benzemiyor en azından hata yaptım beni affet diyebilirdi size suç atmak yerine

Evet bencede herkesin özenli vardır ama ozel demek gizli demek degil ki. Sen onun Face adresini bilirsin ama karistirmazsin ki dogru olan bu. Ama desen habersiz sitelere kayıtlı oluyorsa ve bi bir degil iki degil uc taneyle kusura bakmasın ama bunun özenli olmaz.on yıl daha öğrenmeseniz söylemeyecek demek ki adama bak hem suçlu hem güçlü buna denir. Ayrılıp ayrılmamak size kalmis tabii ama ayrılmazsanız da sakin bu konuda taviz vermeyin ozel ve gizlinin farkını anlatin

büyük konuşmak istemiyorum ama abartmışsın sanki.. benim sözlük yazarlığından 4square kadr bütün sosyal medyada hesabım var. sevgilimie de asla nickimi vermedim sadece orada olduğumu biliyor. bırak şifremi nickname m bile sitese vermem.. sonuçta geçmişim var orda onu rahatsız edecek bişeyler çıkabilir duruğ durduk yerde huzurumuz bozulsun istemiyorum

yok mahcup olurmu hic ben fesat kendi kurtugum hayel ürünlerine inananmisim....güvenmeyi ögrencekmisim.saka gibi

bak ama biliyor , birgun aniden sans eseri ögrenmiyor aradaki fark bu,,, verdigi tepki bende ipleri kopardi

Hala ne yapayım diye soruyosan belli ki affetmeye meyillisin. Çünkü ne yapayım demenin altında beni rahatlatın demek yatar.
Şahsi fikrim; ben olsam arkama bile bakmam terk ederim çünkü her zaman şüpheyle yaşamak, ileride aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemem.
Senin ne yapacağına gelince, buna sadece sen karar vereceksin. Ama bil ki burada kalmayacak ileride devamı gelecek.

evet rahatlatici biseyler duymak istedim .................., tepkisini koyarak beni kendinden yolladi zaten, gün boyu tam olarak kendimde degildim karsilastiklarimla neye ugradigima sasirdim cogu arkadas yanlis anladi sadece facebook nu bilmedigim icin bu olanlar sandi galiba , degil birden fazla siteler ve benim tanimadigim kadinlar , sildiklerini görmem icin siddet uyguladi bileklerimi öyle tuttuki bu bile yeterli , o an yanlis yaptim susmalydim, kendimi daha da aptal hissetiyorum bir yildir olan oluyormus, tepkisi kendini ele verdi , özeliyle onu basbasa birakcam nediyim .....büyük bir ders oldu bana

Şuanda ne durumdasınız ? Neler oldu ? Ama en güzeli her şifresini mailini sana vermesi. Mutlaka bir yerden bir açık yakalarsın eğer öyle bir şey varsa. kendine güveniyorsa şifrelerini seninle paylaşacaktır. Şifreyi verdiğinde herşey sıfırlanmışsa da ayrılmakla tehdit et bakalım nasıl tepki verecek? Seni kaybetmek istemiyorsa çaba göstermeli bence... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…