- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
Kimse kimseye durduk yere guven duymaz.guven hakedilen kazanilan veya kaybedilen biseydir.evet.....utanmadan bana hala aptal aptal seyler yaziyor ona guvenmeyi bilmeliymisim , seygi ask böyle bir sebebten bitmemis ben abartmisim hersey hazirmis benim amacimi soruyor ya saka gibi sanki ben yaptim herseyi , bundan sonra asla kendimden baska kimseye guvenmicegim
bunu kabul edip evlenirsen yaşayacağın hayat bu olacak herşey gizli kalacak devamıda gelecek.karı koca arasında gizli bişey olmaz. bende eşimin 37 gün önce farklı isimle facebook hesabı fahişenin biriyle aşk msjlarnı yakaladım dünyamı başıma yıktı 6.yılımız bitiyoruz 3 yaşında oğlum var dünya borç içindeyiz ben nelere göğüs gererken o neler yapmış bunalımdaydım diyor sucunu kabul ediyor ben oğlum için 1 sans verdim ama hala psikolojim yerlerde herşey sahte hersey yalan geliyor ben ona cok güvendim benden başkasına dokunmuş baskasına aşk duymuş hiçbirsey eskisi gibi değil
çok iyi düşün ya evlenince baska seyleride çıkarsa çok iyi tanıdığımı sanıyordum bende ama öle değilmiş o beni gözden çıkarmış
senin yaşadıkların hiç normal değil aklındaki soru işaretleriyle ömrünü tüketme sonrası çok acı veriyor
baya bir kavgadan sonra acti sayfalari ama mesela silinmis resimler vardi face , sonraa email de silinmis mailler tam bakcaktimki silinmis dosyasini silmemis gerizekali bileklerimden tuttu cektii laptopa uzanip kapatti hemen görebildiklerim sadece iletiydi sitelerden badoo diye biyerdi
bende özelin olması taraftarıyım misal sevgilim kk'ya üyeliğimi bilmiyor bilmesine de hiç gerek yok ama bu masumane birşey sizinki çok başka..ayrıca bu yüzsüzlüğe giriyor biraz benimki böyle birşey yapsa dünyasını başına yıkardım bu şekilde bir cevabı ölse veremez ..acaba ortada birşey mi var da suç bastırıyor bu kadar ? aklıma kötü şeyler geliyor allah korusun:26:
Kimse dikkat vermemis ama,
Gizli hesabi olmasi,sifreleri vermek istememesi bir sekilde aciklanabilir olsa da,biseyleri silmesi ve siz cop kutusundan bakmaya calisinca elinizi kolunuzu tutup sizi itmesi,laptopu elinizden almasi pek aciklanabilir degil.
Basimdan benzer bir olay gecmisti malesef erkeklerin bu "benim ozelim" muhabbeti hic iyi yerlere cikmiyor.
evet.....utanmadan bana hala aptal aptal seyler yaziyor ona guvenmeyi bilmeliymisim , seygi ask böyle bir sebebten bitmemis ben abartmisim hersey hazirmis benim amacimi soruyor ya saka gibi sanki ben yaptim herseyi , bundan sonra asla kendimden baska kimseye guvenmicegim
Durum biraz karışık aslında. Mesela benim bir blogum var ve bunu erkek arkadaşım bilmiyor. Gizlediğimden değil ama söylemedim. Bilmiyorum düşününce bu yaptığım doğru mu ? Ama herşeyi bilmesi de gerekmiyor diye düşünüyorum. Buraya üyeyim buraya üye olduğumu da bilmiyor. Şimdi düşününce kendimi biraz kötü hissettim :18: Ama şunu düşünüyor sonuçta sevgilisiniz bilmemeniz gereken bazı şeyler olabilir benim durumumdaki gibi bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama bu farklı ve bilmediğin bir iletişim adresinin olması ve bunu kullanması senin sonradan öğrenmen falan biraz şüpheli bir durum. Çünkü internet ortamında sosyal iletişim kanalların insanların ne yapacağı belli olmuyor. Buna benim özelim seni ilgilendirmez demesi de tuhaf tabi ama ben olsam çok fazla şüphe duyardım sanırım
evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi
herkesin özeli vardır ama kişiler o özel hayatları yaşarken birbirlerine zarar verecek şeyler yapamaz...bence böyle bir eşş....kle (kusura bakmayın lütfen) balayına çıkmayın....evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi
evet.....utanmadan bana hala aptal aptal seyler yaziyor ona guvenmeyi bilmeliymisim , seygi ask böyle bir sebebten bitmemis ben abartmisim hersey hazirmis benim amacimi soruyor ya saka gibi sanki ben yaptim herseyi , bundan sonra asla kendimden baska kimseye guvenmicegim
evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi
büyük ihtimalle aldatıldın.nişanlının hareketlerinden çok net anlaşılıyor.balayı hazırlığınızı bile yapmışken ayrıl demek dile kolay sadece.(her ne kadar ayrılık hayrınıza olsada) evliliğe ara verin bence.tekrar güvenmek güvenmeye çalışmak o kadar zor ve acıki.nişanlınızda pek dürüst birine benzemiyor en azından hata yaptım beni affet diyebilirdi size suç atmak yerine
büyük konuşmak istemiyorum ama abartmışsın sanki.. benim sözlük yazarlığından 4square kadr bütün sosyal medyada hesabım var. sevgilimie de asla nickimi vermedim sadece orada olduğumu biliyor. bırak şifremi nickname m bile sitese vermem.. sonuçta geçmişim var orda onu rahatsız edecek bişeyler çıkabilir duruğ durduk yerde huzurumuz bozulsun istemiyorum
Hala ne yapayım diye soruyosan belli ki affetmeye meyillisin. Çünkü ne yapayım demenin altında beni rahatlatın demek yatar.
Şahsi fikrim; ben olsam arkama bile bakmam terk ederim çünkü her zaman şüpheyle yaşamak, ileride aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemem.
Senin ne yapacağına gelince, buna sadece sen karar vereceksin. Ama bil ki burada kalmayacak ileride devamı gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?