• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adamla kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama yeniden barışmak istiyorum ne yapabilirim?

Sule010

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
98
-46
6
34
Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?

Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Onu dusunmeyi birak ortadan kaybol bi sure kendine ayir vaktini isine gücüne odaklan bi sure sonra merak eder yazar zaten ama düşünmemen iletişim kurmaman lazim

Onu dusunmeyi birak ortadan kaybol bi sure kendine ayir vaktini isine gücüne odaklan bi sure sonra merak eder yazar zaten ama düşünmemen iletişim kurmaman lazim
Keşke bunu başta yapsaydım o kadar çok yazdım aradım ki yazma demesine rağmen artık yapsamda fayda eder mi bilmiyorum

Sahsen ben sizi istemedigine ikna oldum ,bir adim ilerisi kendinize hakaret ettirmek olur aman, o engellememesine kanmayin yalvardikca egosu oksaniyor ondan...
Son olarak kendinize gelin siz bihter ziyagilsiniz
Haklısınız ama mantığım boşver kendine daha fazla saygısızlık etme diyor gönlüm araya girince herşey değişiyor

Keşke bunu başta yapsaydım o kadar çok yazdım aradım ki yazma demesine rağmen artık yapsamda fayda eder mi bilmiyorum
Düşünsene bu kadar ilgi gosteren peşinden koşan birisi bi anda kesiyor ilgiyi alakayı ister istemez merak eder ve geneldede yazar erkekler he geri donup barismak icinde olabilir meraktanda olabilir kişiye bagli

Düşünsene bu kadar ilgi gosteren peşinden koşan birisi bi anda kesiyor ilgiyi alakayı ister istemez merak eder ve geneldede yazar erkekler he geri donup barismak icinde olabilir meraktanda olabilir kişiye bagli
Umarım dediğiniz gibi olur haklısınız kendime zaman ayırmak en iyisi umarım döner geri duygularım bitmeden

Engellememesi kendi egosunu kasmak. İstemediği net yani sonuçta. Kendinizi kaldırmayın

• Beğen
Reactions: Cac
Gerçekten istemeyen her yerden engeller ne ya liselimisiniz? İnsan olana bir kere söylenir arama diyorsa aramayın artık.

Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Sadece kızlara atıyorsa evet bu gerçekten düşündürücü. Peki size bu konuda ne açıklama yaptı? Düşündüğüm şeyse hemmen morallerinizi yerden toplayacağım 🙏

Bu kadar net size rest çeken adama yapışmayın

Sadece kızlara atıyorsa evet bu gerçekten düşündürücü. Peki size bu konuda ne açıklama yaptı? Düşündüğüm şeyse hemmen morallerinizi yerden toplayacağım 🙏
Bu konudan dolayı daha önce zaten tartışmıştık bunu bilmesine rağmen yeniden tartıştık böyle olacaksa bitsin dedim bu başladı bana kızmaya rahatsız olduğunu söyleseydin silerdim dedi söylememe ne gerek var hayatında biri varken başka kızları ekleyemezsn ayrıca daha önce zaten tartıştık bu konu üzerine düşünüp eklememesi gerekiyordu

Back
X