sevdiğim benden soğuyor </3

bilemedimbenoni arkadaşımında dediği gibi gururuma ait bi kelime kullanmadığı için dün onunla konuştuk gece.bana eksikliklerimi söyledi.
aslında ilk mesajla başladı.sağol diye bir msj atmış.bende niye ki dedim.iyiliğin için dedi.konuşmaya başladık.
dediki olumlu yönlerden bakmayı öğrenmelisin sadece dedi.tamam gelemiyorum ama gelmeye çalışıyorum bu yönlerden de bakarsan bu kadar üzülmezsin olur mu dedi.
ilerde nasip olurda evlenirsek benim eşim olacaksın dedi.konuşmamız bittiğinde hadi uyuyalım dedi
sonra mesaj atmış.seni çok seviyorum diye..
onun en çok istediği şey huzurdu mutluluktu.bu günlerde çok tartışmalarımız oldu.bunu mu atladım acaba diye düşünüyorum.annemle konuşmak istediğini söyledi.bende müsait bi zamanda konuşursunuz dedim..
peki bu kadar yorumlara rağmen bu saattten sonra napmalıyım??

bence iyi demişsin. önce kendi aranızdaki meseleyi halledip sonra aile vs konuşmak daha mantıklı. ama bence her zaman kartlarını açık oyna,, bu strateji yapma demek değil,, hatunuz,, her zaman strateji yaparız,, ama açık söylemediğin her duygun sana sıkıntı yapıyo,, bunu unutma. sana sıkıntı yapacagına karşındakine yapsın,, at topu ona )

arkadaşım açıkca bahane ediyor bence gitti antalyaya gördü başka kızları onlarlada birşeyler denemek istiyor .kafasına girmişler bence

sevgilin çok dengesizmiş ne istediğini bilmiyor çünkü diğer seçenekleride denemek istiyor

dengesiz oluşu neden bilmiyorum.ama benden başkası olmadığını her zaman üzerine basarak söyler.çnkü aşırı kıskanç olduğumu biliyor.

bilemedimbenoni - ben zaten açıksözlü biriyim ama bazı şeyler söylene söylene insana artık gına getiriyor.kendini papağan gibi hissediyorsun hani.bazen bakıyorum ona.bana düşünme diyor ama kendi düşünüyor çok.bana ümitsiz olma diyor ama kendi düşüyor bazen o ümitsizliklere.bazen iki kişi gibi düşünmesi gerekiyor.. anladım ki en önemli şey insanın sevdiğini tanıması

nasıl yani??????

b¨tün mesajlari okumadim yanlizca ilk mesajina göre yorum yapiyorum.
erkek arkadasin sanirim stresli bi süreçten geçiyor o yüzden böyle dengesizlesiyo arada bi. ama o sogudukça sende daha çok üstüne variyosun...
birazda sen çek restini bak nasil gelicek pesinden...

tabi eger sevgilin hep öncedende böyleyse ise yarar mi bilmem ama sonradan olduysa bu, büyük ihtimalle içinde bulundugu ruh hali, hersey üstüme geliyor düsüncesi onu dengesiz davranmaya itiyo.
baktin sen rest çektigin halde mesaj atmadigin arayip srmadigin halde, tik yok o zaman zaten dünden raziymis ayrilmaya.

ben diger arkadaslarin aksine sevilmedigin kanaatinde degilim çünkü

evet stresli bir süreçten geçtiği doğru.bütün arkadaşlarını ailesini özelliklede beni bırakıp gitmek zorunda kaldı.oda bende buna hala alışamadık.bunu bana kendide söyledi.stresli olduğunda yaptığı şey stres yapmak.ama sakin olduğunda sevdiğim erkek karşımda bunu biliyorum.dün bana hep yanımda ol beni hayatta mutlu eden tek kişisin dedi.ben biliyorumki bunları içinden geldiği için söyledi gelmese kesinlikle söylemezdi.çünkü kimseye içinden gelmeyen birşeyi söyletemezsiniz öyle değil mi?

bu yüzden buraya yazıyorum biliyorumki insanların düşünceleri farklı farklı.hepinize çok teşekür ederim ama benim için iki kişinin yazdığı bu yorumları özellikle unutmayacağım.o iki kişide bende kalsın

çok seviyorsun aslında bu ilşkinin sonu gelmicenide biliyorsun ama buraya yazarak belki olumlu şeyler duymak istedin ama üzülerek söylüyorum ki bu ilşkinin sonu yok ya erkek dediğin kendine güvencek net olucak. gel git akıl olmıcak bahaneler öne sürmeyecek .. hayırlısı olsun

soğuyor değil soğumuş resmen... belli ki o senden ayrılamıyo kendini senden soğutmaya çalışıyo yani sen bitir diye. daha fazla emek verirsen üzülen taraf sen olucaksın çok belli sadece seni kırmamak için sürdürüyo...

her iliskide inisler çikislar olur, sabrederseniz meyvesini alacaksiniz bence :)

ben olsam sevgisine inandigim bi insani birakmazdim özellikle bana ihtiyaci oldugunu söylüorsa.
sizin ne yapacaginiz size kalmis tabi ki bize saygi duymak düser :)

inşallah ben onu hiç bırakmayacağım
iyi gün kötü gün dedim ben.sabretmeliyim.haklısınız..çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…