- 1 Aralık 2020
- 5.430
- 58.491
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ya saniyesinde nasıl gelmeyi başardın hahahangi çocuk bu?
ha şu doktor annesi olan çocuk.kendisi mi irtibata geçti seninle pekii?bu sefer buluşun ama lunapark olmasın lütfen cafe olurilk baştaki olan
öldü zannettiğim ve ortadan kaybolan
bana da discord hesabını vermişti
bildirim geldiYa saniyesinde nasıl gelmeyi başardın haha
Vanessa bize ünlü yazarın çocuğuyla noldunu anlatmadın. O kısmı hala merak ediyoruzkızlar bygün aşırı bombastik bir olay oldu.
bu çocuğa mart ayında çıkma teklidi etmiştim ben
ve reddetti
yaklaşık 1 saat önce mesaj attı ve buluşmak istediğini ve bana haksızlık ettiğini söyledi.,
yarın sesli konuşucaz
ve bir an önce de buluşmayı planıyoruz
cidden hayat şaka gibi
ha şu doktor annesi olan çocuk.kendisi mi irtibata geçti seninle pekii?bu sefer buluşun ama lunapark olmasın lütfen cafe olur
o çocuk öldü ceyceyha şu doktor annesi olan çocuk.kendisi mi irtibata geçti seninle pekii?bu sefer buluşun ama lunapark olmasın lütfen cafe olur
ee bu kim peki kafam karıştı.şu fastfood müdürü de değildiro çocuk öldü ceycey
artık öyle biri yok benim kalbimde
Bu başka biri benceha şu doktor annesi olan çocuk.kendisi mi irtibata geçti seninle pekii?bu sefer buluşun ama lunapark olmasın lütfen cafe olur
Evine mi gitcen?kızlar bygün aşırı bombastik bir olay oldu.
ve reddetti
yaklaşık 1 saat önce mesaj attı ve buluşmak istediğini ve bana haksızlık ettiğini söyledi.,
yarın sesli konuşucaz
cidden hayat şaka gibi
evine değilEvine mi gitcen?
Iyi iyi hadi bakalım.evine değil
dışarıda buluşucaz
en doğrusu.bu çocuğu hiç anlatmadın sanırım.öğrenci mi senin gibi?evine değil
dışarıda buluşucaz
24 yaşındaen doğrusu.bu çocuğu hiç anlatmadın sanırım.öğrenci mi senin gibi?
bu da sana göre değil bence.okulu okuluna denk değil sosyal fobisi de varmış.hiç buluşma.okullar açılıyor oradan biriyle tanışırsın24 yaşında
aöfte okuyor
ama sosyal fobisi var
Şaka gibi değil çocuk boştakızlar bygün aşırı bombastik bir olay oldu.
ve reddetti
yarın sesli konuşucaz
cidden hayat şaka gibi
Aman iyi olmuş kız kurtulmussun , kafa dinleyaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Nereye gitsem bir gulucuk bir kahkahayla pesimdesinn aaaa illa etiket mi yapiyim simdiben seviyorum vanessayı nedense.kanım ısındı bu kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?