Sevdiğim bey galiba öldü

Discorda girin orda ayarlar sekmesi olucaktır. Ordan Sistem başlangıç davranışı gibi bir yazı olması lazım onun altında discordu aç yazısı aktiftir onu kapatırsanız sorununuz çözülür tahminimce

Bi dakika ama bu bence gayet makul bir gerekçe.
İlk gün ona dalmış. İkinci gün trafo patlamış, üçüncü gün de yağmura yakalanıp sırılsıklam olmuş Palu ailesi makul olabilir de şu son iki komik.

Ya hahahahahahahaha koptum

E okullar tatil ya , adamin cocuklariyla esiyle tatil organize etmistir ya da kendisinlise ogrencisi okullar tatil olunca ailesiyle köyüne falan gitmistir , ya da ölmüştür

bu kadar saf olmayın artık yazık. ara verdiği yere dönmüştür sevgili yapınca dijital ayak izlwrini siliyo itler

Son düzenleme:
bu kadar saf olmayın artık yazık. ara verdiği yere dönmüştür sevgili yapınca dijital ayak izlwrini siliyo itler
Birine şahit oldum tonlarca kıza yazardı herrr Allah'ın günü. Hayatına biri alacağı zaman o hesabı kapatır mutaassıp hesabına geçerdi,full erkeklerden oluşan kızlar da yiyor bu çocuk efendi, hiç kız takip etmiyor diye. Halbuki senden önce yemediği nane kalmamış, adam gözünü boyuyor haberin yok.

Adamın ilişkisi var veya adam evli geçmiş olsun.Bir süre sonra geri döner yok işlerim vardı yok borçlarım vardı diye.

Aman diyeyim Mune, dc nedir bilmeyene teyze diyorlar burada, bir dışlama, hor görme, kim yapıyor derseniz o kendini biliyor

Bilmesek bile belli etmemek gerekiyor onu anladım.
Yabanelma kim üzdü seni göster bana
Teyze diyenler önce bir görselerdi de kimlere teyze dediklerini bilselerdi

Yabanelma kim üzdü seni göster bana
Teyze diyenler önce bir görselerdi de kimlere teyze dediklerini bilselerdi
Munenin gizli amasyalı olduğu ve elmayla derin bir bağlantısı olduğunu söylemiştim sana dimi Yabanelma

Bak hedef göster ateş ediyim diyor.
Ayrıca seni banlatmalarımın sayısı bir elin parmaklarını geçmez mesajına gülmüş bu ne demek oluyor hadi ordan elma, lexaya yapılan şikayetlerin %99 u sana ait gülüşü o
Taşlar tek tek yerine oturuyor.
Teyzeler dayanışması bu olsa gerek...
Bizim gibi genç dimağları ötekeliştirerek, örseleyerek zafere ulaşamayacaksınız!

Evet Mune anlatmaya gerek yok, görüyorsun

Evet Mune anlatmaya gerek yok, görüyorsun
Yaban Lexa'ya söyler misin derin merin diyor, boyum kısa her yere yetişemiyorum

Kamu spotumuzu da yapalım.
Genç kızlar erkeklerin her dediğine inanıp başlarına bir şey geldi sanmayın, bekarlarsa nette ekledikleri her kıza, evlilerse eşlerine yakalanana kadar her kıza kur yapmakla meşguller, hepsi sağ, turp gibiler maşallahları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…