- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Aşk olsun yaşlı dedin sen hi?Kuşaklar arasındaki bu bilgi kopukluğuna son vermek için amme hizmetidir.
Eki Görüntüle 2724153 Eki Görüntüle 2724154
Discorda girin orda ayarlar sekmesi olucaktır. Ordan Sistem başlangıç davranışı gibi bir yazı olması lazım onun altında discordu aç yazısı aktiftir onu kapatırsanız sorununuz çözülür tahminimceBilgisayarı açarken ilk discordun açılışınla karşılaşmamak için ne yapmak gerek onu da söylerseniz beni büyük dertten kurtarırsanız. Resmen son dönemlerde taktım ona
Not: Ben kullanmıyorum, oğlum arkadaşlarınla oynarken arada kullanıyor.
nasıl yani buluşmaya gelinlik giymeden giden mi var yook artık ben hep giyiyorumYalniz ben bu ozguven patlamasini sevdim
Sana yazmiyorsa ölmüştür. Bulusalim derse gelinlikle git
Vallahi bilemicem artık cledyanacım. Herşey ayan beyan ortadaAşk olsun yaşlı dedin sen hi?
İlk gün ona dalmış. İkinci gün trafo patlamış, üçüncü gün de yağmura yakalanıp sırılsıklam olmuşBi dakika ama bu bence gayet makul bir gerekçe.
Ya hahahahahahahaha koptumAşkım yaşı geckin teyzelerimiz anlamaz ama senin gamer olduğun ihtimalinden yola çıkarak anlayacağın dilde konuşayım. Lol oynuyorsanız o çocuk kendine çoktan yeni bir support bulmuştur. Metin 2 oynuyorsanız kendine yeni bir Şaman bulmuş ona kutsatıyordur. Cs go oynuyorsanız başkasına drop atıyordur falan bence sen vazgeç bu sevdadan
Birine şahit oldum tonlarca kıza yazardı herrr Allah'ın günü. Hayatına biri alacağı zaman o hesabı kapatır mutaassıp hesabına geçerdi,full erkeklerden oluşanbu kadar saf olmayın artık yazık. ara verdiği yere dönmüştür sevgili yapınca dijital ayak izlwrini siliyo itler
Yabanelma kim üzdü seni göster banaAman diyeyim Mune, dc nedir bilmeyene teyze diyorlar burada, bir dışlama, hor görme, kim yapıyor derseniz o kendini biliyor
Bilmesek bile belli etmemek gerekiyor onu anladım.
sOynadığınız oyun kelimelik miydi?
Munenin gizli amasyalı olduğu ve elmayla derin bir bağlantısı olduğunu söylemiştim sana dimiYabanelma kim üzdü seni göster bana
Teyze diyenler önce bir görselerdi de kimlere teyze dediklerini bilselerdi
Ne kadarda sevgi pıtırcığı bir kadıns
s e n i
v
i
y
o
r
u
m
EvetMunenin gizli amasyalı olduğu ve elmayla derin bir bağlantısı olduğunu söylemiştim sana dimiYabanelma
Bak hedef göster ateş ediyim diyor.
Ayrıca seni banlatmalarımın sayısı bir elin parmaklarını geçmez mesajına gülmüş bu ne demek oluyor hadi ordan elma, lexaya yapılan şikayetlerin %99 u sana ait gülüşü o
Taşlar tek tek yerine oturuyor.
Teyzeler dayanışması bu olsa gerek...
Bizim gibi genç dimağları ötekeliştirerek, örseleyerek zafere ulaşamayacaksınız!
Yaban Lexa'ya söyler misin derin merin diyor, boyum kısa her yere yetişemiyorum
İçimden korkmadım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?