- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
ölse duramazdın kaçmıştır o kaçmıştıryaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Yok yahu ne ölmesi, eşi hesaplarını öğrenip kapattırmıştır. Ayrıca bi kahve içmediğiniz oturup 2 kelime etmediğiniz adamı nasıl hemen sevebiliyorsunuz? Hayret ediyorum gerçekten, bu aşk sevgi değil.
Esat:Sen çok iyi bir insansınnasıl yani buluşmaya gelinlik giymeden giden mi var yook artık ben hep giyiyorum
Öfff su kiza da sinir olmaya basladim hee=/Esat:Sen çok iyi bir insansın
Gülben: Google gelinlik modelleri
Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğinizi versinKarısı dogum yapmistir
Ya sen nasıl bir kralsın yaKarısı dogum yapmistir
Şu forumda zekasına hayran kaldığım hatunlardan birkaçı: @benneyanginlargordum @LexacommanderIdrakyollariiltihabi @KudrAlobar
ha bu arada konu sahibi, git de adamın mezarına iki su dök sevabına kız.
Bu Konunun senle hiç alakası yok bacım. Zehir gibi zekalar var, yorumlarına bayılıyorum. Biri de sensinKonu ne bilmiyorum ama teşekkür ederim efem :)
size ölü taklidi yapıyor ölmemiştir merak etmeyinyaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
adam geri dönmezmi ki?bence sen onun için ölmüşsün..
"Ölmüş olsa duyarsiniz" doğru vallaAra vermek galiba yedek de bekle oluyor.
Ölmüş olsa duyarsınız
ha tmm o zaman diğer ünlü ailesi olan oğlan için açtığınız konudan devam edelimhanımlar bu beyi unutulı baya oldu.
geri de dönmedi
hangi çocuk bu?kızlar bygün aşırı bombastik bir olay oldu.
bu çocuğa mart ayında çıkma teklidi etmiştim ben
ve reddetti
yaklaşık 1 saat önce mesaj attı ve buluşmak istediğini ve bana haksızlık ettiğini söyledi.,
yarın sesli konuşucaz
ve bir an önce de buluşmayı planıyoruz
cidden hayat şaka gibi
ilk baştaki olanhangi çocuk bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?