Sevdiğim bey galiba öldü

Ne hayatlar var be

Uzun zaman önce dc hesabımı sildim hemen hemen 1 aydır da diğer sosyal medyaları durdurdum umarım benim de hayatımdan da endişe eden birileri vardır zira ölmedim sürünüyorum

Bizde senin sagligindan endise etmistik sen haber etmedin gece 2 de kaş bıyık alirken hepimiz sana destek olmustuk ama demi

Çok aradin mi bacim bu adami. Asla fakir olmayi kucumsemiyorum. Ben de fakir olarak buyudum. Ama iş arkadaşlarim kafeye gidince karnim davul da çalsa açliktan ben muhtaç olmamak için gitmedim. Sadece gidiş geliş yol paramla işe gidip gelirdim. Maaşim da kredilere giderdi. Guzel şeyler giyimemezdim. Iş arkadaşlarimin helsi her haftasonu pahali aliş veriş yapan insanlar. Kimseye ezdirmedim kendimi bir kuruş bile almadim. Ama bu adam baya baya yaslanmiş sana. Daha universiteyi bitirmemişdim nerden nasil helal para kazanirim dusuncesindeydim. Evde çocuk hazirlardim bilgisayar ogretirdim. Eşim de universite yillarindan gecelere kadar çalişirdi. Kendisi doktor o zaman eczaci gibi çalişiyordu daha talebeydi. Yani anliyacagin bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Senin yaptigin da fedakarlik gibi gelmesin. Yağli kapisin onun için. Kullaniyor. Iş bulsun çalişsin. Ne bu boyle. Koskoca adam

Ayy Allahım uzun zamandır denk gelmiyordum bu kızın konularına elimde kahve vardı başlığı okuyunca püskürttüm

Adama aşık olma ilk ilişkinse tecrübe olur sana ama sakın bağlanma haaaa

Anlayamadım bu sevdiğin bey değil mi, zengin aile çocuğu olan? İyi bir okulda okuyor demiştin. Bu o değil mi, başka biri mi?

Anlayamadım bu sevdiğin bey değil mi, zengin aile çocuğu olan? İyi bir okulda okuyor demiştin. Bu o değil mi, başka biri mi?
Sen bayağı geride kalmışsın misss. O çocuk çoktann ortadan kayboldu zaten hiç buluşmamıştı. Sonra işe glrdi vanessa orda da sevgilisi olan müdürüne aşık oldu. Ordan da bir şey çıkmadı en son bu çocuğu buldu işte

Kesin evlidir

anaçlığım tuttu bebekmiş gibi davrandım çocuğa demişsin. demek ki çocuğun bir anneye değil de sevgiliye ihtiyacı var,yoksa neden aramasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…