- 14 Temmuz 2011
- 2.989
- 10.120
- 408
- 40
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Tam capkınlık yapma programı yanı buyukler ıcınevet telefonu yok oğlanın o yüzden onu kullanıyorlar zaten.
çıkarandan Allah razı olsun. telefon diye beynimizi yerdi yoksa
Aşkım sunucu gibi bişey birlikte oyun oynadığın kimselerle aynı anda sesli konuşabilmeni falan sağlıyor. Büyük yayıncıların sunucularında 500-600 bin kişi olabiliyor orda kendinle benzer zevklerde insanlarla tanışıp oyun falan oynayabiliyorsun. Sesli bi şekilde falan Gamerlar için çok güzel bir uygulamaGaliba nıckname ile uye olunuyor, telf nosu bile lazım degılmıs. Okudugumdan oyle anladım ben
ölü olsa duramazdın kaçmıştır o der müge net.Müge Anlı çözer bu işi.
Senin birkaç mesajına denk gelmem lazım önceBen yine kazanamamışım ya
E hadı bizde uye olalım sjsjsjsjsjsAşkım sunucu gibi bişey birlikte oyun oynadığın kimselerle aynı anda sesli konuşabilmeni falan sağlıyor. Büyük yayıncıların sunucularında 500-600 bin kişi olabiliyor orda kendinle benzer zevklerde insanlarla tanışıp oyun falan oynayabiliyorsun. Sesli bi şekilde falan Gamerlar için çok güzel bir uygulama
Ahhh yaşlılığın gözü kör olsun
Ben yine kazanamamışım ya
Senın cocuk esprileri ordan mı ogrenıyor sence noopbir kaçı demiş hepimizi saymamış üzülme
Liste görünce hep heyecanlanıyorum elimde değilbir kaçı demiş hepimizi saymamış üzülme
Kendi sunucunu açıp genç ve yakışıklı erkekleri ağına düşürebilirsin. Bilirsin ki biz elaleme üye olmayız onlar bize olurE hadı bizde uye olalım sjsjsjsjsjs
Ay bende oraya takıldımdc adresi ne bu arada
Du bakayım hiçbirini de sevmemŞu forumda zekasına hayran kaldığım hatunlardan birkaçı:benneyanginlargordum Lexacommander @Idrakyollariiltihabi @KudrAlobar
ha bu arada konu sahibi, git de adamın mezarına iki su dök sevabına kız.
Senın cocuk esprileri ordan mı ogrenıyor sence noop
aynılarını söyledi bana hatta ailevi problemlerimi anlatmayı uygun bulmuyorum falan bile dedibir kac hafta sonra doner sorumlarin vardi ailemle, sana anlatamam, uzaklasmaya ihtiyacim var, iyi degilim vs der.
dc adresi nedir bu arada?
pek sevdiginiz bey de degilmis aslinda 2 ayda.. arazi olmus dupeduz.. siz fazla iyi niyetlisiniz.
Vaayy beAşkım sunucu gibi bişey birlikte oyun oynadığın kimselerle aynı anda sesli konuşabilmeni falan sağlıyor. Büyük yayıncıların sunucularında 500-600 bin kişi olabiliyor orda kendinle benzer zevklerde insanlarla tanışıp oyun falan oynayabiliyorsun. Sesli bi şekilde falan Gamerlar için çok güzel bir uygulama
Ahhh yaşlılığın gözü kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?