her kadının seçme ve seçilme hakkı vardır
bana çok uzak geliyo "ilk adımı erkekten bekle" mantığı.Salak masallarla kandırılan neslin büyümüş hali işte,prens gelsin-uyuyan güzeli öpsün <3 mutlu son,prens gelsin pamuk prensesi öpsün <3 mutlu son,prens gelsin-bu papuç ayağına uydu,artık benim kadınımsın <3 desin...mutlu son
neden ille de prens beklenir ki,mantığı nedir yani.
ilk adım erkekten gelince ilişkinin beti bereketi de çok olmaz,bakın etrafınıza.Hemen hemen herkesin ilişkisi o şekilde başlamıştır ama kavgalar gürültüler gırla...
demek ki iş "kim önce açılacak"ta bitmiyor.
hem neden "ileride bu durumu önüme getirir" korkusu yaşıyosunuz ki??? Eski sevgilimi terk ederken kafasında kırılmamış bardak bırakmamıştım,içimden gelen bütün kötü sözleri söylemiştim ama "üç sene köpek gibi koştun peşimden,bunlar bana reva mıydı" demek aklıma bile gelmemişti :) sanmıyorum yani bunu hangi insan söyler ki???
benceeee atın aklınızdan bu gereksiz korkuları.İki kişiden biri accık cesaretli olacak ki bi ilişkiye başlanabilsin.
eğer kadınlık gururu falan diyecek olursanız da tavsiyem bu kadınlık gururunu şimdi salmayıp sevgiliniz kıskançlık krizlerine girdiğinde,size sesini yükselttiğinde ya da başkalarına baktığında falan ortaya çıkarın.Kadınlık gururu o günler için lazım

*bu arada o kadar yazmışım ama bi erkeğe bile açılmadım.Kimsenin de bana açıldığını bilmem,spontane gelişir bende olaylar :))
hem açılmaya,kelimelere dökmeye ne gerek var ki,madem bakışıyorsunuz ilginizi belli edecek şeyler yapın.Derin derin baktığınız bi ara iç çekip kafanızı başka yana çevirin mesela:)) ne zaman çok aşık olsam böyle yapıyorum istemsiz olarak,vardır heralde vücut dilcilerince bir anlamı :)))
ilginizi belli edinn,daha daha çok edinnn.Azıcık cesaret verin adama :)
biraz daha özelime gireyim hayatımdaki çocukla başlama hikayemi anlatayım sana
bundan yedi hafta önce arkadaşımla bi kafeye gitmiştik.Yabancı bi garson ilgilendi bizimle,böyle peltek peltek konuşuyo-ezbere cümleler.Bayıldım çocuğun türkçesine,gelip gittikçe muhabbet kurdum.Bi çay getiriyo nerelisin,nargileyi közlemeye geliyo adın ne

iki hafta sonra bir kez daha gittik,bu sefer birbirimize isimle hitap etmeler,melün melün bakmalar...Yanımdaki arkadaşım "karda kışta sokakta kalmış yavru kedi gibi bakmasana lan çocuğa" diye uyardı da zor toparladım kendimi..
üç hafta da gitmedim,özlettim kendimi.O üç haftada da özel hayatımdaki bazı şeylere çekidüzen vermem gerekiyodu.İşte üçüncü gidişimde karşılıklı paslaşmaların sonunda pazartesi izin günü olduğunu söyledi,bende gülümsedim :)
eneeee oldu da bitti.İki haftadır maşallahımız var

ne benim açılmama gerek kaldı böylece ne onun.Ben böyle gördüm böyle biliyorum :)
Dediğim gibi siz de açılmaktan ziyade cesaret verici ataklarda bulunun.
yardım neyim isteyin ,ben bi keresinde şehir dışına gidiyorum diye evcil hayvanımı emanet etmiştim mesela hoşlandığım çocuğa

böylee böyle bişiler yapın
hadin kolay gelsin,gelişmeleri yazarsınız ^^