sevdiğim çocuğa açılmayı düşünüyorum hata mı olur sizce yardım :((

22 yaşında ben 20 yaşındayım aynı üniversitedeyiz hep bakıyor hatta arkadasmla yolda giderken uzaklaştık okula girerken bi döndürdük kafamızı baya bir uzaktan hala bakıyordu şok olduk arkadaşımla kafasınıda çevirmedi benm gördüğümü bile bile biraz daha beklesem açılmazmı sence? :( bir kız olarak ilk adımı ben atmak istemiyorum çünkü tanışmışlığımızda yok yoldan geçerken merhaba yada günaydın desem çokmu saçma olur :(
bence görünce tebessüm et ve ilk adımı ondan bekle

her kadının seçme ve seçilme hakkı vardır
bana çok uzak geliyo "ilk adımı erkekten bekle" mantığı.Salak masallarla kandırılan neslin büyümüş hali işte,prens gelsin-uyuyan güzeli öpsün <3 mutlu son,prens gelsin pamuk prensesi öpsün <3 mutlu son,prens gelsin-bu papuç ayağına uydu,artık benim kadınımsın <3 desin...mutlu son
neden ille de prens beklenir ki,mantığı nedir yani.
ilk adım erkekten gelince ilişkinin beti bereketi de çok olmaz,bakın etrafınıza.Hemen hemen herkesin ilişkisi o şekilde başlamıştır ama kavgalar gürültüler gırla...
demek ki iş "kim önce açılacak"ta bitmiyor.
hem neden "ileride bu durumu önüme getirir" korkusu yaşıyosunuz ki??? Eski sevgilimi terk ederken kafasında kırılmamış bardak bırakmamıştım,içimden gelen bütün kötü sözleri söylemiştim ama "üç sene köpek gibi koştun peşimden,bunlar bana reva mıydı" demek aklıma bile gelmemişti :) sanmıyorum yani bunu hangi insan söyler ki???
benceeee atın aklınızdan bu gereksiz korkuları.İki kişiden biri accık cesaretli olacak ki bi ilişkiye başlanabilsin.
eğer kadınlık gururu falan diyecek olursanız da tavsiyem bu kadınlık gururunu şimdi salmayıp sevgiliniz kıskançlık krizlerine girdiğinde,size sesini yükselttiğinde ya da başkalarına baktığında falan ortaya çıkarın.Kadınlık gururu o günler için lazım :42::42:

*bu arada o kadar yazmışım ama bi erkeğe bile açılmadım.Kimsenin de bana açıldığını bilmem,spontane gelişir bende olaylar :))
hem açılmaya,kelimelere dökmeye ne gerek var ki,madem bakışıyorsunuz ilginizi belli edecek şeyler yapın.Derin derin baktığınız bi ara iç çekip kafanızı başka yana çevirin mesela:)) ne zaman çok aşık olsam böyle yapıyorum istemsiz olarak,vardır heralde vücut dilcilerince bir anlamı :)))
ilginizi belli edinn,daha daha çok edinnn.Azıcık cesaret verin adama :)

biraz daha özelime gireyim hayatımdaki çocukla başlama hikayemi anlatayım sana
bundan yedi hafta önce arkadaşımla bi kafeye gitmiştik.Yabancı bi garson ilgilendi bizimle,böyle peltek peltek konuşuyo-ezbere cümleler.Bayıldım çocuğun türkçesine,gelip gittikçe muhabbet kurdum.Bi çay getiriyo nerelisin,nargileyi közlemeye geliyo adın ne :P
iki hafta sonra bir kez daha gittik,bu sefer birbirimize isimle hitap etmeler,melün melün bakmalar...Yanımdaki arkadaşım "karda kışta sokakta kalmış yavru kedi gibi bakmasana lan çocuğa" diye uyardı da zor toparladım kendimi..
üç hafta da gitmedim,özlettim kendimi.O üç haftada da özel hayatımdaki bazı şeylere çekidüzen vermem gerekiyodu.İşte üçüncü gidişimde karşılıklı paslaşmaların sonunda pazartesi izin günü olduğunu söyledi,bende gülümsedim :)
eneeee oldu da bitti.İki haftadır maşallahımız var :nazar::nazar:
ne benim açılmama gerek kaldı böylece ne onun.Ben böyle gördüm böyle biliyorum :)
Dediğim gibi siz de açılmaktan ziyade cesaret verici ataklarda bulunun.
yardım neyim isteyin ,ben bi keresinde şehir dışına gidiyorum diye evcil hayvanımı emanet etmiştim mesela hoşlandığım çocuğa :p
böylee böyle bişiler yapın
hadin kolay gelsin,gelişmeleri yazarsınız ^^

canım çok teşekkür ederm bu yazdıklarınla baya bi gaza geldim :)) ama tabiki dediğin gibi direk açılmak değilde belli etmeye çalışıcam artık anlasn oda ya :)) buarada hikayen çok hoş canım çok mutlu olursnuz inş. :)) gelişmeleri yazıcam mutlaka daha akıl almaya çok ihtiyacım var sizden :D

Bende o cesaret olacak dünyaları fethederim herhalde :D Şaka bir yana ilk önce biraz konuş zaten gerisi kendiliğinden gelir diye düşünüyorum.

kız arkadaşı falan vardır belki? ondan açılamıyordur? ya da belki herkese öyle bakıyordur ağıma kim düşerse hesabı.. belli mi olur? bence iyice emin ol bir adım atmadan önce.

Ben bi kadinin bi erkege acilmasini dogru bulmuyorum. Ne kadar klise de olsa erkekler gercekten pesinden kosturani seviyor. He bir oyun icine girin, istemenize ragmen onu kosturun pesinizde falan demiyorum kesinlikle.. Ama biraz gizemli olmanin hic bir sakincasi olmaz. Bence ona acilmak yerine bir merhaba demeyi tercih edin. Sizin selaminiza verecegi tepkiden anlarsiniz ilgisi var mi yok mu. Ilgisi varsa hemen ustune gidecek, sohbet acmaya calisacak.. Yoksa da kuru bi merhaba alacaksiniz.

bak tatlım, onunla arkadaş olarak yakınlaşmaya ve vakit geçirmeye bak. onu biraz daha tanı. sohbet edip güzel vakit geçirdiğiniz kıvama geldiğinde de gelenekselci biri mi olup olmadığını anlarsın. kimi erkekler sevse bile, kız ona karşı açıldığında vazgeçebiliyor.

Bende ilk görüşte aşık olmuştum..onun gülümsemesi anlamlı bakışları..ve bana hiçç belli etmemişti dayanamadım onsuz bir an bile yaşamak istemiyordum..özetle(çok uzun bi hikayesi var:17:)dershane çıkışıydı yanımda en yakın kız arkadaşım o da 3 m önümüzde erkek arkadaşıyla gidiyor arayı açtılar vs tam yakaladımdedim o evine gitmek üzere dolmuşa bindi kız arkadaşım kaçırdık vs hayıflanırken (durağın önündeyiz bizde)hadi dedim gidiyoruz kız şokk..bindik sevdiğim en arka sıradaydı yanına geçtim kalbim çıkıcaktı merhaba dedim o da merhaba dedi..oturduğu yer küçücük yayla bi yerdi yaklaşık 40 dk bi yol sanki 5 dk gibiydi seninle konuşmak istiyorum olmazsa gezer dönerim vs şakalar muhabbet aman bi ağırdan aldı kendini :18: inince parka gittik söyledim sen aynı duyguda değilsen bie ben içimde tutamazdım dedim..sonra o kız arkadaşımla biraz konuşmak istedi ona bikaç soru sormuş galiba duygularımdan emin olmak için:21:sonra ben yaklaştım kız arkadaşımın yüzü asıktı olmadı sandım meğer çaktırma demiş benimki bana dediki neden geldin bidaha söyle bende bikere söyledim yeter dedim..glümsedi
(onun oturduğu yerin ismi dağ olsun benimkide deniz..)
bana dediki sen dağı çok sevdiğini söyledin(ilk indiğimizde otobüsten çok beğendimi sölemiştim sevdim demiştim) bende denizi sevmek istiyorum ama şunu söyliyeyim sen teklif etmiş olmadın unuttt dedi benimle varmısın dedi o ann ayaklarım yerden kesilmiştii:24::24::24:
kısaltıım kızlar baya uzundu ..ve üzerinden 8 yıl geçti inişli çıkışlı mutlu umutlu bazen tahammil edilemezz herşeyi yaşadık sonrada görüldüğü üzre 4 ay önce kocişimm oldu
maşaallah kaderinde varsa sizi kimse ayıramaz döner dolaşır bulursunuzzz
onun kaderin oldugunu hissediyomusun ben o dershaneye giderken bile biçok şey yaşadım kader ağlarını örüyor derler ya öyleydii..
pişman olma söyle gitsin ama arkadaşlarında dedği gibi ağırdan al kendini doğal ol bide

Son düzenleme:
Bence ilgini belli et ama sen açılma
O açılsın
Az önce bi konu okudum arkadaş açılmış, karşı taraf bi düşüneyim demiş
Boşuna havaya sokmayın şunları :6:

Bende ilk görüşte aşık olmuştum..onun gülümsemesi anlamlı bakışları..ve bana hiçç belli etmemişti dayanamadım onsuz bir an bile yaşamak istemiyordum..özetle(çok uzun bi hikayesi var:17:)dershane çıkışıydı yanımda en yakın kız arkadaşım o da 3 m önümüzde erkek arkadaşıyla gidiyor arayı açtılar vs tam yakaladımdedim o evine gitmek üzere dolmuşa bindi kız arkadaşım kaçırdık vs hayıflanırken (durağın önündeyiz bizde)hadi dedim gidiyoruz kız şokk..bindik sevdiğim en arka sıradaydı yanına geçtim kalbim çıkıcaktı merhaba dedim o da merhaba dedi..oturduğu yer küçücük yayla bi yerdi yaklaşık 40 dk bi yol sanki 5 dk gibiydi seninle konuşmak istiyorum olmazsa gezer dönerim vs şakalar muhabbet aman bi ağırdan aldı kendini :18: inince parka gittik söyledim sen aynı duyguda değilsen bie ben içimde tutamazdım dedim..sonra o kız arkadaşımla biraz konuşmak istedi ona bikaç soru sormuş galiba duygularımdan emin olmak için:21:sonra ben yaklaştım kız arkadaşımın yüzü asıktı olmadı sandım meğer çaktırma demiş benimki bana dediki neden geldin bidaha söyle bende bikere söyledim yeter dedim..glümsedi
(onun oturduğu yerin ismi dağ olsun benimkide deniz..)
bana dediki sen dağı çok sevdiğini söyledin(ilk indiğimizde otobüsten çok beğendimi sölemiştim sevdim demiştim) bende denizi sevmek istiyorum ama şunu söyliyeyim sen teklif etmiş olmadın unuttt dedi benimle varmısın dedi o ann ayaklarım yerden kesilmiştii:24::24::24:
kısaltıım kızlar baya uzundu ..ve üzerinden 8 yıl geçti inişli çıkışlı mutlu umutlu bazen tahammil edilemezz herşeyi yaşadık sonrada görüldüğü üzre 4 ay önce kocişimm oldu
maşaallah kaderinde varsa sizi kimse ayıramaz döner dolaşır bulursunuzzz
onun kaderin oldugunu hissediyomusun ben o dershaneye giderken bile biçok şey yaşadım kader ağlarını örüyor derler ya öyleydii..
pişman olma söyle gitsin ama arkadaşlarında dedği gibi ağırdan al kendini doğal ol bide

canım maşallah size, çok güzel bir hikayeniz var Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.:) kaderim olduğunu hissetmekten ziyade onunla ne kadar yakıştığımızı ve hayat görüşü olarakta aynı düşüncelere sahip olduğumuzdan eminim ama kendisi çok kuul duruyor yani sanki ilgisi var ama yok gibi de mesela bana baya uzaktan uzun bakıyor ama yakınımda iken bakmıyordu ama Allahtan geçen hafta yanından geçerken baktı baya sonra arkamızı bi döndük haala bakıyordu ordan biraz ümitlendim ama bilmiyorum açılmak değilde aslında tanışmak istiyorum ama terslemesinden de korkmuyor değilim öyle bi havası var sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum :(

canım maşallah size, çok güzel bir hikayeniz var Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.:) kaderim olduğunu hissetmekten ziyade onunla ne kadar yakıştığımızı ve hayat görüşü olarakta aynı düşüncelere sahip olduğumuzdan eminim ama kendisi çok kuul duruyor yani sanki ilgisi var ama yok gibi de mesela bana baya uzaktan uzun bakıyor ama yakınımda iken bakmıyordu ama Allahtan geçen hafta yanından geçerken baktı baya sonra arkamızı bi döndük haala bakıyordu ordan biraz ümitlendim ama bilmiyorum açılmak değilde aslında tanışmak istiyorum ama terslemesinden de korkmuyor değilim öyle bi havası var sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum :(
bence denemelisin şu nedenle;
bu gidişte ya senden önce biri davranırsa çocuga sırnaşırsa erkek bu ilgisi kayabilir
yada çekingendir belkide o da seni havalı ulaşılmaz görüyordur..
bence erkekler özgüvenli kızları begeniyor özgüvenle lakaytlık aynı şey değil yani bana yazdığın gibi seninle tanışmak istiyorum ama terslemenden çekindim açıkcası diye konuya girebilirsin dik duruşun doğallığın ve kendine güveninle onu etkileyebilrsin..
zaten herşey belli olur boşuna aylarca zaman kaybetmezsin kendi kendine gelin güvey olmazsın yani bence doğal bişey çok aşırıya kaçılmadığı sürece davranışlarda bayanda ilk adımı atabilir..
bidekonumunuz ne acaba yani yaşlar kaç vss

offf bu konular çok kasıyor beni.niye sıkıntıya giriyorsunuz ki,söyleyin gitsin:))
doğrudan hoşlanıyorum falan denmez şu aşamada ama,kafede,kantinde falan,işte nerde bakışıyorsanız yani,git yanına otur.
ne zamandır bakıyorum bir yerden tanıdık geliyorsun çıkartamadım falan de hatta:52:
yani çok özel biriymiş gibi değil de öylesine biri gibi tanış işte nasıl anlatayım bilemedim.
normalde erkeklerle ilişkin nasıl,yani herhangi bir erkekle nasıl konuşuyorsan öyle konuş işte.
üniversitede normal değil mi bunlar,yer yok diye kaç erkeğin masasına oturduk biz öyle,sohbet muhabbet kalkar giderdik sonra hiç
de yanlış anlama falan olmazdı.önemli olan basit olmamak,samimi hareket etmek.
platonik takılmak en zor şekli.
her hareketten kendine pay çıkarırsın.
kaşı düşse benim yüzümden mi,yüzü gülse benim yüzümden mi diye düşün dür:33:belki adamın umrunda değil:52:
böyle bir anım vardı benim,birini reddetmiştim ardından da köpek gibi aşık olmuştum.
her hareketini kendime mal ediyordum:27:
bence düşündüğüne değmez,hemen harekete geç.ortak arkadaş falan bulup ortam yaratmak en güzeli.
ilgisi varsa o belli edecektir kendini muhakkak.
ah siz gençler yaaa:27::54:

bence bir bayan kesinlikle bunu yapmamalı, hoşlandığını belli eden davranışlar da bulunabilir , aşırıya kaçmamak kaydıyla , ama kesinlikle erkekten beklemeli

bence denemelisin şu nedenle;
bu gidişte ya senden önce biri davranırsa çocuga sırnaşırsa erkek bu ilgisi kayabilir
yada çekingendir belkide o da seni havalı ulaşılmaz görüyordur..
bence erkekler özgüvenli kızları begeniyor özgüvenle lakaytlık aynı şey değil yani bana yazdığın gibi seninle tanışmak istiyorum ama terslemenden çekindim açıkcası diye konuya girebilirsin dik duruşun doğallığın ve kendine güveninle onu etkileyebilrsin..
zaten herşey belli olur boşuna aylarca zaman kaybetmezsin kendi kendine gelin güvey olmazsın yani bence doğal bişey çok aşırıya kaçılmadığı sürece davranışlarda bayanda ilk adımı atabilir..
bidekonumunuz ne acaba yani yaşlar kaç vss

aynı üniversitedeyiz farklı bölümlerdeyiz canım ben 20 yaşındayım o 22 okulun içinde sürekli karşılaşıyoruz

aynı üniversitedeyiz farklı bölümlerdeyiz canım ben 20 yaşındayım o 22 okulun içinde sürekli karşılaşıyoruz

Canım günaydın,iyi bayramlar..
Tamam işte karşılaşıyorsanız,bazen gözünü dik bak:1:,sonra hafifçe gülümse kafanı çevir,
bazende farkında değilmiş gibi davran,kafasını karıştır:6:..
yaa adam da zaten senden hoşlanıyorsa en çekingeni bile açılıyoorr,baktın gelmiyor platonik takılma sakın..
illa hoşuna gidecek başka arkadaşlar da çıkar karşına inan:1:

Karşı taraftan olumsuz yanıt alacağını düşünüyorsan açılmadan önce iyi düşün bence..

iyi işte aklı başında yolunu çizmiş insanlarsınız hadii bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumm
olmazsa üzülme unutma nasip etmişse mevla, el getirir yel getirir sel getiri..nasip etmemişse mevla el götürr yel götürr sel götürür..herşey kaderinle alakalı bakalım bu çocuk senin kaderinmi..
enin için en hayırlısı olsun inşaallah
hayırlı bayramlarr:32:

Ayy ben bile heycanlandım şimdi konu sahibi arkadaşım kararını verdin mii :37:

Back
X