sevdiğim çocuk

ofansif bir tavır değil benim ki :) kusura bakmayın eğer öyle hissetiyseniz , sizi hedef almıyorum .

Son olarak sizce bi erkek emek verilmesi için ne yapması lazım ? Somut bi şeyler söyleyebilir misiniz ?

Kusura bakma canım ama o adını koymadığın arkadaşın karaktersizmiş
Sıkıntısı geçer de msj atarsa sakın geri dönme. Sen kendini serin tut.Bugüne kadar o mu vardı hayatında
Normal akışına bırak çık gez dolaş arkadaşlarınla eğlenmeye bak

"Bence onun ilgi alanlarina girmeliydiniz ." demişsiniz ama ben zaten ilgileniyordum, futbol, basketbol ya da ne biliyim erkeklerin sevdiği şeyler hakkında fikir sahibi olan biriyim ve anlattığı her şeyi ilgiyle dinliyordum, yorum yapıyordum. Genelde zaten ben götürüyordum muhabbeti, ki çok eğlenirdi sen çok tatlısın falan ya derdi gülerdi, ama son zamanlarda bir değişik, anlam veremiyorum garip tepkiler veriyor sıkılıyor.
Bir kaç kere ima ettim tabii ama kuruntu yapıyorsun dedi. O günden sonra arayacağım deyip aramadı. Sanırım benim yapabileceğim bir şey yok artık. Kendimi geri çektim, konuşmak isterse çok mutlu olacağım istemezse yapabileceğim bir şey yok. Maalesef
Üzülüyorum, çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmeyecek sanırım.

Cevap verıp tartısma ortamı yaratmak ıstemedım ama cevap vermedende gecemıycem bıkere ben arkadasınız ıcxın degıl sızın ıcın konustum.bu tıp bır rahatsızlıgı olan sız olsaydınız cvbım farklı olurdu.benı ve benım gıbı dusunenlerı ıstedıgınız gıbı elestırebılırsınız bu sıze son mesajımdır tekrar cvp vermıycem tum yazdıklarınızı tek tek okudum bence bıde sız okuyun.nekadar cok ınsanı dusunceyı elestırdıgınızı goreceksınız.sızın sahsıma olmadıgına ınanmak ıstesemde burada derdınızı okuyan paylasmaya calısan fıkır beyan eden kımseye patlamaya hakkınız yok.bence her nekadar kendınıze acıyor gorunsenızde bıcok ınsana ve dusunceye tepeden bakar haldesınız.eger bıyolojık bı sorununuz yoksa arkadasınız gıbı sıze kendınızden baska kımsenın yardım edebılecegını dusunmuyorum allah sızı kendınızden korusun

Bunu kimin için dediniz anlayamadım ben :44:

ofansif bir tavır değil benim ki :) kusura bakmayın eğer öyle hissetiyseniz , sizi hedef almıyorum .

Son olarak sizce bi erkek emek verilmesi için ne yapması lazım ? Somut bi şeyler söyleyebilir misiniz ?

Bu konu için şunları söyleyebilirim.
Bir erkek size zaman ayırmıyorsa, "sıkıldım" diyebiliyorsa ve sadece kafasına estiğinde yazıyorsa bu erkek 'haketmeyen' erkektir.
Hakeden de bu yazdıklarımın tam tersi bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…