- Konu Sahibi birdustenibaret
-
Seven insan ufacık bi sebepten konu bulur konuşur. Sıkıldım vs.olaylarına girmez.
Sıkıldıysa eğlendir gibi bi tavsiye veremicem. Sıkıldıysa postala diyorum, değer mi senden sıkılan biri için üzülmek?
İşte sorun da bu sanırım. Nasıl zor kız olabilirim ki, sevdiğimi belli ediyorum ister istemez. :/
o seni aramysa sormuyosa snde aynısını yapcan gördgn yokms gbi davrancan mutlu görncn öyle olmasn bile onu görnce öyle davrancan sensz de hayt cok güzl görntsü vercn sevglm bnden ayrldı 2 yıl boyunca herks bni gücsz bitms olark gördü onun göznde ble cok zavllydm cünkü sevgmi onsz olamycbgmı cok belli ediyodm bildgn yalvarydm yerlere yapısydm onun göznün önünde aglıyodm zırlıydm ama o dönp arkasna ble bakmıyodu bni hc görmydu ne zamnki vazgectm artk umrmda dglsn dedm hatmmi degstm 1 yıl boynca bna ulsamadı haytmı cizdm güçlü görndm ozamn bni geri kaznmk için bi sürü sey yaptı suan berbrz ve görsn ne desm o hc ezdrmyrm kendmi en ufak bşseyde biter yüzümü ble göremssn dyrm üstme titryo bu kezde bana yaptklrı aklma geşnce bn ondan soguyrm eskisi gbi olamyrm
Ya cocukta ayni seyi dusunuyorsa?
Bence onun ilgi alanlarina girmeliydiniz . Ona deger vermek yazdigi bir kelimeden mutlu olmak degil ki , bir noktadan sonra senin mutlulugun onu mutlu etmez . Bu saatten sonra cok emek vermeniz lazim ki yapay durmasin .
Sevdigi bi seylerle ilgilenin , kesin bilgisayar oynuyordur . Ordaki basarilarini anlatsin sizde ilgiyle dinleyin . Dinleyinde ne kadar salak olduklarini anlayin :) hemsiz muthis kiymetli olursunuz , hemde biraz sogursunuz . Ohhhh sonra pesinizde pervane :)
Erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyorlar çoğu zaman.
Ve erkeğim adım atması gerek, erkeğin konu bulması gerek. Sıkıldım konuşcak bişi bulamıyorum diyorsa bir erkek, konuşmak istemiyordur bu kadar net. Zaten konuşmak istese saçma bi nedenden bile konu bulup yazabilir.
Konu sahibi arkadaşa bu yüzden öyle yazdım, bırak zaten gerçekten ilgisi varsa gelicek ama gelmezse de hiç üzülme.
Sana çok değer verecek biri çıkacaktır elbet. Hayat birilerinin peşinden koşmak için çok kısa.
Şimdi herşeyi onlar yapsın , ilk adımı onlar atsın muhabbet bulsun size baksın sizi sevsin saygı duysun düşünsün . Ondan sonra kadın erkek eşit kararlar ortak ve ilgi bir ömür olsun sevgi bir ömür olsun . Öle olmuyor işte .
Adam dağları delsin , siz emek vermeyin peşinizden koşsunlar . Bu bencillik sınırlarını aşmak . Benim erkek kardeşim böle birinin eline düşsün istemem hatta engellemek için elimden geleni yaparım .
Nitekim bu konuda hayırlı olmamış , adam sıkılmış ve sonuna kadar haklı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?