• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim insanların arasında kalmak...

Gerçekten çok biliyor, kalbimin en hassas yerine dokunuyor sonrası malum vicdan azabı.
İnşallah doğru karar olur benim için, inşallah ailem yanlış değildir.
Bağımlı anne ve çocuğu bu çok problem gerçekten, inşallah düzelir sizin de sorunlarınız.

Burda bizlerin bile gözü tutmadı bak düşün

Ben öyle birisi değilim izlenimi vermek istedi sanırım kendince ailemin olumsuz tavırlarına karşılık.
Evet, kararlar ortak olmalıydı, bu zamanların neşeyle anacağım zamanlar olması gerekirdi, ben sinirlendiysem onun beni, o sinirlendiyse benim onu sakinleştirmem lazımdı. Gönül alan tek bir kişi olmamalıydı. Her şey iki taraflı olmalıydı. Ben her zaman ki fedakarlıkları yapmayı bırakınca değiştin dedi, başkaları seni kötü etkiliyor beni dinle dedi hep. Dün gözüm çok kararmıştı, gerçekten çok kötüydüm onu melek gibi görüyordum.Bugün daha iyiyim tekrardan teşekkürler. İyi ki buraya yazmışım.:KK51:
Bu tiplerin en buyuk suclamasidir zaten; birileri seni dolduruyordur, ailen etkiliyordur mutlaka.. Sanki senin aklın, beynin yok, onun yanlisini goremeyeceksin kimse soylemese..
Kafan karistikca yaz bence..

Bu tiplerin en buyuk suclamasidir zaten; birileri seni dolduruyordur, ailen etkiliyordur mutlaka.. Sanki senin aklın, beynin yok, onun yanlisini goremeyeceksin kimse soylemese..
Kafan karistikca yaz bence..
Kurduğunuz cümlelerin aynısini kurdu. Birileri seni dolduruyor , kendi düşüncelerine gel, zehirlenme bu düşüncelerle... Benim düşüncem bunlar ben düşünebilen , doğruyu görebilen bir bireyim dediğimde o zaman bu daha kötü sen bizzat yanlış düşünüyorsun diyor. Bak ben aileni ikna etmeye çalıştım ama olmuyor onlar artık hiç ikna olmazlar, benim suçum ne diyor . Terk edildim ben düğünüme az kala diyor. Hayır terketmedim sadece vakit istedim seni seviyorum diyorum, hayir ertelemek benim için ayrılmak diyor. Devamli ailemin yaptigi yanlislardan bahsediyor. Onunla konuşurken bir türlü haklı çıkamıyorum her seferinde oluyor bu. Artık dün bu yüzden ağladım ben olacak güzelim evliliği bitirdim , benim ailem bana kötülük yapıyor galiba diye.
Tesekkurler yardımlarınız için :KK200: insan olayların içindeyken adeta ney doğru göremiyor...

Kurduğunuz cümlelerin aynısini kurdu. Birileri seni dolduruyor , kendi düşüncelerine gel, zehirlenme bu düşüncelerle... Benim düşüncem bunlar ben düşünebilen , doğruyu görebilen bir bireyim dediğimde o zaman bu daha kötü sen bizzat yanlış düşünüyorsun diyor. Bak ben aileni ikna etmeye çalıştım ama olmuyor onlar artık hiç ikna olmazlar, benim suçum ne diyor . Terk edildim ben düğünüme az kala diyor. Hayır terketmedim sadece vakit istedim seni seviyorum diyorum, hayir ertelemek benim için ayrılmak diyor. Devamli ailemin yaptigi yanlislardan bahsediyor. Onunla konuşurken bir türlü haklı çıkamıyorum her seferinde oluyor bu. Artık dün bu yüzden ağladım ben olacak güzelim evliliği bitirdim , benim ailem bana kötülük yapıyor galiba diye.
Tesekkurler yardımlarınız için :KK200: insan olayların içindeyken adeta ney doğru göremiyor...
Dilleri her yere doner boylelerinin.. Baş edemezsin.. Algi problemi var bi kere..
Kanma vaadlerine, yol ver gitsin..

Diğer konunu hatırlıyorum . Baban haklı , adam biliyor nişanlının sana gelecekte yaşatacağını , duyguların beynini yönetmesin canım benim, o adamdan da ailesinden de sana hayır yok

Diğer konunu hatırlıyorum . Baban haklı , adam biliyor nişanlının sana gelecekte yaşatacağını , duyguların beynini yönetmesin canım benim, o adamdan da ailesinden de sana hayır yok
İnşallah bu duygularım beni ele geçirmez. Hep mantıklı kalırım, zor dönemler. Teşekkür ederim

Kendisi aile apartmanı diye tuttururken hangi zehrin etkisindeymiş? Hangi panzehiri kullandıysa bence köprüyü geçene kadar etki süresi.

dertleşmiştik seninle doğru kararı verdiğine inanmıştın benim konularimdan sonra :(
insallah pişman olmazsın.
bende ikna ettim evlendim ama babam arkamda eğer kacarsan ilerde kötü bi durumda babanda arkanda olmazsa sığıncak hic bir yerin olmaz.
biz şuan pamuk ipliğine baglıyiz o seninle konuştuğumuz günden beri ne kavgalar gecti.
şuan tek bir yeni olayda geliyorum annemin evine. 3 gündürde burdayım zaten kafamı dinlemek için.
ne diyim ben dinlemedim 5 ayda boşanıyorum
inşallah pisman olmazsın.
ama geride bıraktıklarını düşün ve kaçma ileriside var hep iyi olmuyor hersey...

dertleşmiştik seninle doğru kararı verdiğine inanmıştın benim konularimdan sonra :KK43:
bende ikna ettim evlendim ama babam arkamda eğer kacarsan ilerde kötü bi durumda babanda arkanda olmazsa sığıncak hic bir yerin olmaz.
biz şuan pamuk ipliğine baglıyiz o seninle konuştuğumuz günden beri ne kavgalar gecti.
şuan tek bir yeni olayda geliyorum annemin evine. 3 gündürde burdayım zaten kafamı dinlemek için.
ama geride bıraktıklarını düşün ve kaçma ileriside var hep iyi olmuyor hersey...
Şu anda güncel olarak nişanlımla tamamen ayrıldık, ailem ona hakaretler etti zaten. O da ikna etmeye çalıştı ailem olmadı, ben de dedim ki toplumumuzda kız aileleri böyle yapıyor, bu benim suçum değil. Fedakarlık yap benim için sabret , ailemi ikna etmek için zamana bırak , sabret, uğraş dedim. Ailen gelir gider, tatlı dilli konuşursun er ya da geç ikna olurlar dedim. O da ailenin ikna olacağına inanmıyorum, kabul etmiyorum uğraşmayacağım dedi ve ayrıldık. Öte yandan ailem de ayrılmama rağmen halimden anlamıyor, evin içinde 1 gün idare edip 2. gün sinirlenip benimle uğraşıyorlar. Sabah iyi davranıyorlar mesela akşam bir bakıyorum durduk yere sinirlenmişler ve bir sürü kırıcı laflar. Bir şey de yapmıyorum sadece kendi halimdeyim ve eskisi gibi evle ilgilenemiyorum o kadar. Kendimi çok yalnız hissediyorum :(

Şu anda güncel olarak nişanlımla tamamen ayrıldık, ailem ona hakaretler etti zaten. O da ikna etmeye çalıştı ailem olmadı, ben de dedim ki toplumumuzda kız aileleri böyle yapıyor, bu benim suçum değil. Fedakarlık yap benim için sabret , ailemi ikna etmek için zamana bırak , sabret, uğraş dedim. Ailen gelir gider, tatlı dilli konuşursun er ya da geç ikna olurlar dedim. O da ailenin ikna olacağına inanmıyorum, kabul etmiyorum uğraşmayacağım dedi ve ayrıldık. Öte yandan ailem de ayrılmama rağmen halimden anlamıyor, evin içinde 1 gün idare edip 2. gün sinirlenip benimle uğraşıyorlar. Sabah iyi davranıyorlar mesela akşam bir bakıyorum durduk yere sinirlenmişler ve bir sürü kırıcı laflar. Bir şey de yapmıyorum sadece kendi halimdeyim ve eskisi gibi evle ilgilenemiyorum o kadar. Kendimi çok yalnız hissediyorum :KK43:
Yalniz hissetme canim.. Allah var..
Ailen o insanlardan bin kat iyidir hem, unutma.. Onlar da yiprandi bu surecte, bi de birleseceksin diye de korktu bence ozellikle baban.. O adamin ve ailesinin kahrini cekmektense bi sure aile evinde gergin ol, inan daha iyi..

Yalniz hissetme canim.. Allah var..
Ailen o insanlardan bin kat iyidir hem, unutma.. Onlar da yiprandi bu surecte, bi de birleseceksin diye de korktu bence ozellikle baban.. O adamin ve ailesinin kahrini cekmektense bi sure aile evinde gergin ol, inan daha iyi..
Doğru Allah var şükür, haklısın :)

Sakın kaçmak gibi bir hata yapma. Kaçmak nedir ya? Nişanlın bi zahmet hatasının bedelini çeksin, hala şu tarih diye diretmesin. O süreçte de ailenin yumuşamasını bekle. Seven insan bekler öyle hemen gemileri yakmaz.

Sakın kaçmak gibi bir hata yapma. Kaçmak nedir ya? Nişanlın bi zahmet hatasının bedelini çeksin, hala şu tarih diye diretmesin. O süreçte de ailenin yumuşamasını bekle. Seven insan bekler öyle hemen gemileri yakmaz.
Ben de aynı fikirdeyim. Kaçmak çözüm değil, seçenek de değil. Seven insan mı değil mi görüyorum bu süreçte bir güzel sanırım :)

dertleşmiştik seninle doğru kararı verdiğine inanmıştın benim konularimdan sonra :KK43:
Dava açtınız mı?

tek söyleyeceğim AILENIZI DINLEYIN . Çünkü onlar çoğunlukla haklı çıkıyor. ben ailesinin rızası dışında evlenip de mutlu olan görmedim .

Dava açtınız mı?
hayır delil topluyorum
arama gecmişindeki babaya hibe. babaya kasa veraset bırakma gibi şeyleri çekmiştim. şimdi her kavgada ses kaydı alıp tüm lafları söylediği anneme babama bakmazsan ailenin cenazesine gidersin. yicek 1 tane ekmegimiz olmasa babama vercem paramı gibi sözlerinin gectiği ses kayıtlarım var. daha da topluyorum.

hayır delil topluyorum
arama gecmişindeki babaya hibe. babaya kasa veraset bırakma gibi şeyleri çekmiştim. şimdi her kavgada ses kaydı alıp tüm lafları söylediği anneme babama bakmazsan ailenin cenazesine gidersin. yicek 1 tane ekmegimiz olmasa babama vercem paramı gibi sözlerinin gectiği ses kayıtlarım var. daha da topluyorum.
Allah yardımcın olsun canım. :(

hayır delil topluyorum
Allah tez zamanda kurtarsın

Back
X