- 25 Ağustos 2014
- 21.010
- 50.176
- 798
- Konu Sahibi orchiddream
Kafana takilan noktalari sorarsan daha cok yardimci oluruz, elimizden geldigince tabii.. Insanin bazen basireti bağlanıyor..Duygusallığımın ve üzüntünün içinde bogulmusken teşekkür ederim mesajlarınız için , iyi geliyor mantığa yonlenmek ve olaylara objektif bakabilen insanların söylediklerini duymak.
Boyle yuz goz olunmus, araya sogukluk girmis, ailelerin istemedigi iliskilerden hicbir hayır bekleme derim sana.. Yaşın kaç bilmiyorum, 23 te evlendim 24 te bosandim, 28 yasindayim ve inan taa burdan görebiliyorum o cocukla evlenirsen neler yasayacagini..
Allah aşkına babani dinle, seni korumak icin cirpiniyor o adam canhıraş; gormus, cozmus cunku ne olduklarini.. Seni seven aileni uzme seninle bi nisanliligi beceremeyen herif icin.. Babacigin bi damla umut gorse mutlu olacagina dair, eliyle kurar yuvanizi..
Baskiyla, hadsizlikle eline yuzune bulastirmis, suc bastiriyor caktirmadan, guya duzeltecek, oyle mi? Hatasini anlamismis.. Sen rest cekip ayrilmasaydin da anlayacak miydi? Hayir, sindirip kabul ettirecek ve mutlu musun mutsuz mu, hic bakmayacakti.. Hatta mutsuzsun diye yine seni suclayacakti..