Sevdiğim kişinin profili

gh0stqu3eN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
31
0
36
Niğde
benm 3 sendr sewdiğim (platonik) kişinin face profilini hergün didikliyorum sevdiğim kişinin arkadşları gizli eski sevgilisinin ismi nilay nilayın profiline giriyorum bende ekli değil ortak arkadaşlara bakıyorum sevdiğim cocuk yok sevdiğim kişinin profili gizli fotoğraflarıda ama kız fotoğrafını beenmiş nası oluyor hem arkadş olarak gözükmüyor profil gizli ve hala fotoğrafını beğeniyor :'(

pek anlamadım, nasıl yani:26:
seni engellemiş olabilir mi sevdiğin kişi?

ah su ask :)
Bu eziyeti yapmasana kendine canim ya üc sene cok uzun zaman:26: herseye oluruna birak bak vazgectigin an sana dönücektir o yada bir baska yakisikli ummadigin anda kalbini calicaktir

şimdi sevdiğim kişinn ismi ulaş eski çıkdıgı kızın adı nilay. ulaş bende ekli facebookdnda arkadşları gizlemş göremyrm .fakat nilayın facesine giriyorum ortak arkadşlara bakıyorum ulaş yok .ulaşın fotoğrafları gizli nilay onda ekli deil ama fotoğrafını beğenbiliyor :'( acımdan ölcem

Canim Arkadasim, bence artik hayata devam ve kafani baska yere versen senin icin daha iyi gelir. Zamani baska seylerle oyala. Cunku okadar cabuk cikablirsen bu gozlenme olaylardan okadar cabukda positif hayata devam edersin ve baska kisi karsina cikicak elbete.

suan pozitifliği güzelliği düşünemiyorum bana seni sewmeye başladım deyip 1 hafda snra o kızlan çıkdı gözmn önünden gitmiyor hiçbirşey seneler oldu :'( bana nolur biri açıklasın noluyo nası görüyor fotoğrafını bütün kzlar görüyor nası dayanıyım .sırf onun fotolarını beenen kzları görmek için sahte erkek facesi açdım ya saniyeler olsun onu göreblmek içn herşeyimi bırkym noluyo neden . yoksa hala silmemşmi onu

bilmiyormu kimse .. Allah'ım yardım et dayan dayan dayanmak zorundayımialışmak zorundayım artık ama nasıl ya :'(

o kız bana neler demişti zavallı hıçkırıklarına boğul armzdan çekil qelseydi sana 3 sendr qelrdi demişti.neler çekdim Herkes hakettiğini bulsun beni öldürdüler .hatta üzerimde geçmeyen hasarı bila kaldı .Allah'tan daha fazlası olmadı ona şükrediyorum ama hiçbizaman gözyaşlarım helal değil '

tatlım bu konuda baya yaralısın belli...ama 3 sene gercekten uzun bir süre....olayınızı durumunuzu tam bilmiyorum ama sen onu bu şekilde faceeten takibe devam edersen her yazdığından anlamlar çıkarırsın...ve kendine daha büyük kötülük yapmış olursun....seni daha fazla kendilerine bağımlı hale getirip üzmelerine izin verme...

Son düzenleme:
bence de daha önce beğenmiştir. ekliyken yani. ayrılınca da çıkarmıştır arkadaşlarından. ya fake bi hesap aç ekle sende :))

başkasının mutsuzluğundan kimse mutluluk çıkaramaz canım seven beddua etmese de kalbi ah eder gözyaşları o insanın hayatının ters gitmesine yeter sana lazım olan tek şey zaman.. benzer şeyleri bende yaşadım...hem en acı hem de en iyi gelen ilaç zaman..

yok canlarım ya bi tne adresi wr ve bu kız 2 hafdadr facesnde yok ulaşın.bu sabah kntrl eddm öğlen bida bakdım yokdu snra bi bakdım nilay beenmiş. ne diyim elimden gelcek herşeyi yapdım. bana onla çıkmadan 1 hafta önceye bende seni sewmeye başladım dedi qeldim bir bakdım çıkıyolar. ben biriyle çıkıyor diye tutum kendimi konuşmadım hiç o konuştu ayrıldık dedi öğrendimki 3 ay sonra ayrılmışlar ben gerçkten o kızında dediği gibi zavallıyım..

İki ihtimal var ya daha önce beğenmiş ve sonrdan arkadaşlıktan çıkartsan da yine beğenmiş olarak kalıyor,ya da söylediğin kişi fotoğraflarını sen görmeyesin diye gizlenmiş yani isteği kişiye gizlersin istediğin kişi görsün izin veriyorsun.bence kendini üzme boş ver ne halleri varsa görsünler,değer mi üzüldüğün?

artık tükensin bu acı.değmez tabikide .evet bencede artık sürekli her gün onu takip etmekten alıkoymalıyım kendimi yapablrm zorundayım.bizamnlar beceriyordum hayatımda yni biri wrdı pişmnm demiş arkadşıma zaten çıkdıqımda beni sevmiyordu aldatmıştı ayrılmıştık.ben ona defalarca kapımı açdım yüreğimin kapısını ne zaman qelse buyur gel dedim hatayı burda ettim

eğer kızın profiline bakınca ortak arkadaslarda eski sewgilini göremiosan bil ki o kişi listesinde yoktur onun...büyük bi ihtimal gün içinde bişeyler olmus olabilir ve belki kız geri eklemiştir onu daha sonrasındada silmişlerdir birbirlerini...kişi bütün her bilgisini saklayabilir ama eğer ortak arkadasın warsa ne olursa olsun muhakkak görürsün ortak arkadaşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…