- Konu Sahibi gh0stqu3eN
-
eğer kızın profiline bakınca ortak arkadaslarda eski sewgilini göremiosan bil ki o kişi listesinde yoktur onun...büyük bi ihtimal gün içinde bişeyler olmus olabilir ve belki kız geri eklemiştir onu daha sonrasındada silmişlerdir birbirlerini...kişi bütün her bilgisini saklayabilir ama eğer ortak arkadasın warsa ne olursa olsun muhakkak görürsün ortak arkadaşları
mrb şöyle söyliyim duvarı açık mı önce bunu soruyum duvarı acıksa eğer ve gönderilerime yorum yapabilme diye bi gizlilik olayı var o herkes için açık olunca arkadaş olmasan bile beğenebilir başıma gelmişti ama duvarı herkese acık deilse önseden kalmiıştır
bence de daha önce beğenmiştir. ekliyken yani. ayrılınca da çıkarmıştır arkadaşlarından. ya fake bi hesap aç ekle sende :))
zorrr çokkk zor
hani yeniden eklemeleri iyi bişey değil ama yüreğime su serptin çok teşekkür ederm .
herkese çok teşekkür ediyorum etrafımdaki beni anlamayan arkadşlarım yerine burda beni anlıyacak kişilerle konuşmak daha iyi geliyor.ama silemiyorum aklımdan ne yaşadklarımı nede onu
üzme kendini bu kadar, dediğim gibi hala listesinde olsaydı ortak arkadaslarda eski erkek arkadasını görebilirdin, eğer göremiosan demek ki listesinde değil...ayrıca sunu aklından hiç bi zaman çıkarma...bi erkeğin peşinde koştuğun sürece yoksundur onun için, ne zaman sırtını dönersin o zaman kıymetini anlarlar...bu her zaman böyledir =) kaçan kovalanır...aslında seninkide sevgi değil büyük ihtimalle, ulaşamadın, senin olamadı, ilişkin istediğin gibi olmadı we baskası yüzünden bitti diye sende bunları düşünüyorsun...suan boştasın, aklında kimse yok...kendin sölemişin hayatında biri varken uğraşmamışın onunla, demek oluyor ki bu sadece alışkanlık ya da hırs olmus sende...hayatında biri olduğunda yine unutucaksın onu...sözlerim için kızma bana, bunlar benim gördüğüm gerçekler...hayatta hiç kimse senden daha önemli değildir, hayatının ve yaşadığın her anın kıymetini bil...çünkü giden zaman geri gelmiyor, pişmanlık duyma sonradan =)
hayır kızmak ne hakkım. sadece ben başka birisi varken her gün şiir yazıyodum tep başımaydım yalnız kalıp günlerce yazdm attım yazdım attım bi gün bi tanesini arkadşım bulmuş bunu ulaşa gösdermiş pişmanım konuşmak isdiyorum demiş öle olunca ben durumym o karalı halimden ne olrsa olsun qeldiğinde göndercem isdemicem dedmden halimden eser kalmadı ama noldu sonra ben sevemiyorum deip gitii. evet zanım gelmiyecek geri şimdiden pişmanlık çekiyorum ama elimde sihirli değneğim yok ONA BİRAZCIK BEN EKLEYİP,BENDEKİ ONU DIŞARI ATABİLSEM KEŞKE..
ona birazcık sen eklemek istiosan o zaman ona karşı duyarsız ol =) insan neler yapar isteyince =) benden şimdilik bu kadar =) yardımcı olabildiysem sevindim..ii geceler
benm 3 sendr sewdiğim (platonik) kişinin face profilini hergün didikliyorum sevdiğim kişinin arkadşları gizli eski sevgilisinin ismi nilay nilayın profiline giriyorum bende ekli değil ortak arkadaşlara bakıyorum sevdiğim cocuk yok sevdiğim kişinin profili gizli fotoğraflarıda ama kız fotoğrafını beenmiş nası oluyor hem arkadş olarak gözükmüyor profil gizli ve hala fotoğrafını beğeniyor :'(
Bu yaptığın hoş değil.Hoş olmadığı gibi normal de değil.
Bir çeşit takıntı geliştirmişsin.3 yıldır her gün face ini kontrol ediyorsun,ilişkilerini gözlüyorsun.
Umarım kısa zamanda yaptığının farkına varıp vazgeçersin.
benm 3 sendr sewdiğim (platonik) kişinin face profilini hergün didikliyorum sevdiğim kişinin arkadşları gizli eski sevgilisinin ismi nilay nilayın profiline giriyorum bende ekli değil ortak arkadaşlara bakıyorum sevdiğim cocuk yok sevdiğim kişinin profili gizli fotoğraflarıda ama kız fotoğrafını beenmiş nası oluyor hem arkadş olarak gözükmüyor profil gizli ve hala fotoğrafını beğeniyor :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?