Popüler Konu Sevdiğim sözler

Ey neşe! Şimdi gelme.
Bir yerde misafir üstüne misafir olmaz. . .

Hz. Mevlâna
o

Dedim ya çok değişmişsin.
Beni benden alan sen gitmiş,
Beni uçuruma iten, aksi bir herif gelmiş yerine.
Yine de lafım yok.
Allah beni kahretsin ki;
Bile bile değil,
Öle öle seviyorum..

Bukız çok güzel, ben bunu tavlayamam denildiği için o güzel kızlar hep yalnızdır ve özgğveni yüksek bir şempaze tarafından tavlanır

Bir kedi atasözü: Emre Belözoğlu'nun kedi olduğundan şüpheleniyorum. Taa İspanya'ya bırakmışlardı ama Fenerbahçe'ye geri dönmüş.

Bir kedi atasözü derki: Sabah pencereden baktıgımda gördüğüm manzara aynı; uykulu gözlerle tuvalet refakatçılığı yapan köpek sahipleri... ( Sizinde işiniz zor vallaha )

Yarını olmayan yolda gidemem,sözünü tutmayan yari sevemem,yaralı gönlüme ihanet edemem,YaLan aşkını istemem...

Son düzenleme:
Başım önde bu aralar. Suçlu olduğumdan değil; görülmeye değer hiçbir şey kalmadığından...

Bu maskenin altında bir yüz var.
Ancak benim değil.
Ne altındaki kaslardan daha benimdir o yüz, ne de altındaki kemiklerden.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Bu maskenin altında bir fikir var, Bay Creedy!
Ve fikirlere kurşun işlemez!

V For Vendetta

Dünyanın diğer ucundaki bir çocuğun oyuncağı yere düşse ! Kırılırım ben . Öyle işte .

Aşkı meslek edinmiş yüreğin meğer ne kadar da hazırmış her yeni başlangıca hazin bir son bulmaya…

Öldürdüğünü zannettiğin her şey ! Ruhundaki mezarlıkta abideleşir !!!

Sağında solunda bazen de tam burnunun dibinde 'melek' olan ama yine de üçünüde bi türlü farkedemeyen bi tür tanıyorum. söylemem ama . :)

Sözünü çabuk geri al lütfen / 'Elveda' Türkçedeki en argo kelimedir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…