Popüler Konu Sevdiğim sözler

En çokta unutmaya, kaçmaya çalıştığın o yerden soracak bu acımasız hayat ...

Komünizm, parayi buluncaya kadar,
Feminizm, kocayi buluncaya kdr,
Ateizm uçak türbülansa girinciye kadar,
Demokrasi ise iktidar oluncaya kadardir. :))

Herkesi kapsamasada cuk diye oturan kisilerle karşılaşmışlığım vardır:))

Nöronlar uyanacak ta, beyni uyaracak ta, selebral kortexin frontal lobundaki miyelin kapli aksonlar kalbe ulasacaktaaaa, elinin körü...
Sıçarım böyle aşk için yapılan eziyete ....
Sevmek zor is vesselam..

Heee aklıma gelmişken iş kalpte bitiyor sözü de buradan geliyor sanırım baksana en son kalpte bitti...

Kaldı işte çayımız bardakta,
çocukluğumuz sokaklarda, mutluluğumuz kursağımızda,
sevdiklerimiz uzaklarda,gülüşümüz fotoğraflarda.
c. süreyya

Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz. ' Freud

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm der durur, yine de yaşarsın. ' Mevlana '

Ey aşk! Hepimiz müridin idik, vermeden hep istedik, seni nereden seveceğimizi bilemedik, belki de seni hiç hak etmedik...

Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye.

Sunay Abi

Susmayı öğrendim çok konuşanlardan... Alçak gönüllü olmanın erdemini tattım çok bilmişlere inat...Gerçekten bilenlerin az konuştuğuna şahit oldum sessizce... Her yaşananın sadece bir deneyim olduğunu kavradım... Değmeyenlere çok anlam yüklemenin ruhuma verdiği zararı keşfettim... Kendim olmayı seçtim başkalarından alınmış parçalardan oluşmayı değil... kendi hayatlarını YÖNETEMEYENLERİN diğer hayatlara müdahalelerine güldüm sadece!!... Kokuşmuş zihniyetlerin yalan gülümsemelerin içinde yer almaktansa uzaktan onlara seyirci kalıp İNSANLIĞIMI korumayı öğrendim.. Varlığımı hakedenleri hayatıma dahil etmeyi' haketmeyenlere HOŞCAKAL demeyi' Bu uzun yolda yalnız yürümeyi öğrendim...

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok. Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.

Hz. Mevlana

kimileri seviyorum der, çünkü ezberlemiştir... kimileri diyemez, çünkü gerçekten sevmiştir... (c.yücel)

Sevdiklerinize " gül " verin. Gülünüz yoksa, " gülüverin " (Hz. Mevlana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…