• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim ve ablası

Ne yazacağımı bilemedim.....
Keşke sen sevgilinin ablasının yanında trip atmasaydın sevgiline.
Arabaya binincede selamlaşıp iş yerinin erken kapandığını ve 45 dk soğukta beklediğini anlatsaydın boshayallersmile

nıye sınırlenıyorsun anlamadım..ablası ..kralıcem dıyebılır...sana soylemedıgı ıçınmı bu kadar sınırlendın..
bence kompleks yapmıssın...ve asabıyet yapmıs ablası sende..45 dakka sogukta bekledım demıssın..sonucta bır cafeterya yokmu..bır çay nescafe ıç bekle sıcaksıvcak..
bence sen daha dogal yaklasmalısın aılesıne..
sanırım sen kırmızı halı falan beklemıssın ilk tanısmada kendın ıçın.....

kuzum kaç yaşındasınız?15 mi:)

arkaya niye geçsin önde gelmiş kız tabiki oturmaya devam edicek sana yer verecek değil...

sen oturacaksın diye arkadamı gelseydi erkek arkadşında özel şoförü gibi dururdu..

bu takıntıdan kurtulun ister önde ister arkada gittiğiniz yer aynı yer:)))

yani demek istiyorki sen gelp geçici olabilirisin nerden bileyim sizin kalıcı ilişki durumunuzu belkide kızkardeşine bazı şeyler anlatmıştır senin hakkında o da ondan böyle davranıyor veya kızkardeşi seni kıskanıyor morelini bozmak istiyor ?
artık hangisi bilemem
:kahve:

öldüm gülmekten siz şu farkı hala anlamadınız canım benim o sevgilinin ABLASI sen sevgilisisin tabiki ablasına düşkün olucak . çok abartmışsin birde çok kaprislisin sanırım sen yok üstüm böyleydi bekledim arabadan inmedi ne var yani arabaya binip surat asmadan konuşsan sonuçta ablasının bir hatası yok bence çok an fazla abartmışın arada söz nişan bile yok sanırsam
aynen katılıyorum.

Bence de çok abartmışsın şimdi o soğukta beklemek felan sinirlerini germiş olabilir, arada iletişim kopukluğu da olmuş, beklemişsin gidilmemiş falan, ama bunun suçunu neden ablasına yükledin ki, üstelik ilk görüşmede böyle trip atarsan sen zararlı çıkmaz mısın?
Ortada yıkıldım kahroldum durumu yok kesinlikle, ne var ön koltuğa oturmuşsa ne var kalkıp ayağına gelmemişse, senden büyük gelmeyebilir....

hatalisin canim...kadin seninle tanismak kaynasmak istemis sen yok ön koltuga gecmis yok arabadan inip karsilamamis diye surat yapmisin..ne bekliyodun sen susup oturunca onlardami susacakti....onlar sohbet etmisler sende katilmadigin gibi bide surat yapmisin..yakinda evlenincede yazarsin sen yine görüncemle basim dertte diye..temelleri saglam atmak lazimki ilerde sorun cikmasin...kar kis diyosun arabadan inmemesi gayet normal...bide karisik anlatmisin tam anlamadim ama bence sevgilinle konus bi ara bi görüsme ayarlasin iliskilerini düzeltmeye calis cünkü kadin anladigim kadariyla sana bi giciklik yapmamis tek yaptigi konusmak gülmek diyosun ee sen konusmadin diye herkes put gibi oturamaz demi belki ortami isitmaya calismistir...

bak canım şu ön koltuk konusunda takıntı yapma.
ablası gel sen otur bile dese büyük olduğu için senin ona otur demen lazım.
ama ben abla olsaydım arabadan dışarı çıkar selam verip öperdim. burada yalnış davranmış.
hep birlikte biryere gitmişsiniz seni yok sayıp konuşup şakalaşmaları da yalnış.
bence birdahaki karşılaşmanızda ablasına sen sıcak davran.
ama ablanla mutlu ol demen de yanlış.
sen sıcak olmaya çalış. ablayla sohbet etmeye çalış.

neden bu kadar tepkili cevaplar verdiniz anlamadım gerçekten
şunu demeliyim ablaya evet kesinlik bitanem canım falan denilir ama kraliçem en üst mertebedir benim gözümde yoksa çok mu ince düşünüyorumm bilmiyorum
ablasına saygısızlık yapmadım bellide etmedim yüz yaptığımısadece sözlüm anladı başka kimse değil
ben bunları anlatınca sevgilimde anladı nelere taktığımı oda anlamıştı çok uzun yazdım ve silmek zorunda kaldım
önde oturmada tamam yanlış olabilir katılıyorum ama bazen kalbine geçiremiyorsun işte bende mantıklı ama kalbime söz geçiremediğim için bana güzelce bir kaç şey söylemenizi istemiştim siz beni asıcak pozisyona getirdiniz

işte yazdım ve sildim ilk evlerine gittiğimde ablasıyla konuşmak için mutfağa gitmiştim ve o direk sözlüsümü çağırmıştı benim konuşmamıştı bile ondan dolayı ben yakınlaştım o öyle yapınca bende kendimi kötü hissettim sevdiğime soruncada neden çağırdı diye bilmem bende şaşırdım demişti

şunu demeliyim ablaya evet kesinlik bitanem canım falan denilir ama kraliçem en üst mertebedir benim gözümde yoksa çok mu ince düşünüyorumm bilmiyorum
ablasına saygısızlık yapmadım bellide etmedim yüz yaptığımısadece sözlüm anladı başka kimse değil
ben bunları anlatınca sevgilimde anladı nelere taktığımı oda anlamıştı çok uzun yazdım ve silmek zorunda kaldım
önde oturmada tamam yanlış olabilir katılıyorum ama bazen kalbine geçiremiyorsun işte bende mantıklı ama kalbime söz geçiremediğim için bana güzelce bir kaç şey söylemenizi istemiştim siz beni asıcak pozisyona getirdiniz

haklısın çok acaip tepkiler geldi bende anlamadım ?

arkadaşım bana katılma onun haklı olduğuna dair yazı yaz a.s

mert ben anlayamadım seni kişisel bir sorunumuz yokki seninle ben anlattım beni suçlu çıkarmaya çalıştığının farkındayımda benimde dediğim suçluysam hani bana anlatın hayır değilim diyip çirkefliyse vurmadımki nedne bu kadar sorun yaptığınıda anlamadım

bence bu olayı unut 2. defa gittiğinde yada buluştuğunuzda ilkini telafi edelim bu sefer başka olsun. en azından 3nüz birlikte iyi zaman geçirisinzi ve aklınızda bu kalır ilki değil.he evet kraliçem sana göre en ust duzeydir ama neticede bunun kavram olarak kalırsana göre öyle bana değildir. boşveeer takılma

bak canım şu ön koltuk konusunda takıntı yapma.
ablası gel sen otur bile dese büyük olduğu için senin ona otur demen lazım.
ama ben abla olsaydım arabadan dışarı çıkar selam verip öperdim. burada yalnış davranmış.
hep birlikte biryere gitmişsiniz seni yok sayıp konuşup şakalaşmaları da yalnış.
bence birdahaki karşılaşmanızda ablasına sen sıcak davran.
ama ablanla mutlu ol demen de yanlış.
sen sıcak olmaya çalış. ablayla sohbet etmeye çalış.

Canım sana katılıyorummkaydirigubbakcemile5

mert ben anlayamadım seni kişisel bir sorunumuz yokki seninle ben anlattım beni suçlu çıkarmaya çalıştığının farkındayımda benimde dediğim suçluysam hani bana anlatın hayır değilim diyip çirkefliyse vurmadımki nedne bu kadar sorun yaptığınıda anlamadım

çünkü kabul etmiyorsun hata yaptığını. fazla abartılı davranmışın kiyafetle güzel görünmekle örf adet olmuyor önemli olan iç güzelliğni gösterebilmen. emin olki ablasıda hissetmiştir bu gerginliği sonra ilerde ablasıyla çok sorun yaşarsın. evli değilsin anlamazsın . üzdüysem özür dilerim

canım çok teşekkür ederim valla en azından snei görünce iyi oldum gerçekten üzüldüm bu kadar tepki görünce pişman oldum yazdığıma

hiç de pişman olma herkes bilsin ufak bi hareket karşı tarafı nasıl hissetirdiğini

ki çoğunun abisi mevcut( hani türk ailelerin çogu erkek çocuk doğurma meraklısı ya )

açık konuşmam gerekse benim tepkim bazı gelin adayı arkadaşların, daha ilk başlarda sevgilinin gözünde ablanın- annenin yerine geçme çabaları. mesela "kraliçe" lafına takılmanız bana gerçekten çok acayip geldi. sanırım o lafı size söylemesini beklerdiniz, ablasına söyleyince o şekilde sinirlendiniz.
asmak değil amacım, ancak eğer bazı şeyleri kendi kafanızda aşmazsanız gerçekten büyük problemler bekler sizi. siz istediğiniz kadar ablası anlamadı deyin, ben çok eminim anladığına. çünkü bir insanın neşeli cevap vermesiyle- soğuk cevap vermesi arasındaki fark kabak gibi ortadadır.
bir de sözlüm diyorsunuz sonra da tanışmaya gittim dyorsunuz. gerçekten anlamadım. siz kendi aranızda sözlendiniz sanırım. eğer öyleyse mesela bu bile abla- anne için bir eksi dir. belki de böyle bir sebepten dolayı soğukturlar size??

bence bu olayı unut 2. defa gittiğinde yada buluştuğunuzda ilkini telafi edelim bu sefer başka olsun. en azından 3nüz birlikte iyi zaman geçirisinzi ve aklınızda bu kalır ilki değil.he evet kraliçem sana göre en ust duzeydir ama neticede bunun kavram olarak kalırsana göre öyle bana değildir. boşveeer takılma

evet bir dahakine dediğin gibi yapıcam bu sefer ben konuşup gülücem
ya sinirlerim bozulunca herşey dokundu belliki o zaman sonra bide kapıyı ablasına kapıyı açtı güzelce oturttunca acabalarda gitti bu sefer ikisinide suçlu gördüm

canım abla olarak sana tavsiyede bulunuyoruz.
şimdi burada herkes sana çok haklısın dese olmazdı değilmi?
tepki olarak düşünme. kraliçem lafını da çok takma.
bir dahaki sefere sen sıcak davran sohbet etmeye çalış bakalım nasıl davranacak sana?
sen sıcak davrandığın halde seni görmezden gelirse yapacak bişey yok.

Back
X