• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim ve ablası

biraz fazla hassas davranmışsınız sonuçta o ablası biraz alttan alın bence bu kadar abartmayın olayı ha önde oturmuşsunuz ha arkada ne fark eder ki hem böyle gereksiz tartışmalara girersiniz sevgiliniizide soğutabilirsiniz bence tekrar görüştüğünüzde siz ablasına yaklaşmaya çalışın çünnkü o sizden yaşça büyük ilk adımları sizin atmanız lazım siz yaklaşın biraz cana yakın olun zmanla kardeşinden çok siiznle muhabbet edicektiryerimseniben böyle soğuk soğuk bi köşede durusanız arada hep bi mesafe gerginlik olucaktır ablası arabadaykende siz arkada oturuverin cnm nolcak bak ne saygılı kız der sonra o teklif eder gel sen öne otur diyeyerimseniben

Aman kızlar özellikle aşık sevgililer dolmuşa falan binmeyin sakın.sempatiksalakcinni Maazallah ayrı yerlere oturursanız ne olacak haliniz. Aranıza kara koltuklar falan girmesin.:roflol:

Son düzenleme:
ilkte elimi tutmak istememişti karşılaştığımızda ablası ben ve sevdiğim evde kaldığında ondan dolayıda kırgınlık oldu zaten hepsi birleşti sanırım

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

kim demiş önde oturması gerek diye öyle bi kural varda bizim mi haberimiz yok:kahve: arabada anne baba abla abi bi büyük varsa nezaketen siz buyrun geçin denir artık gerisi ona kalmıştır düşünceli davranıp yok cnm sen otur diye diyebilir ama sen büyükler varken paldır küldür öne oturursan kimsede buna hoş bakmaz:kahve::delphin:

TatLiGaci;11955102 [COLOR="Red" .!.:
Bu düğünü olan kişileri sen tanıyormuydun?..ablasının arkadaşı demişsin..senin tanışıklığın nerden oldu..yani abladan önce, arkadaşını tanıman nasıl oldu?[/B]
[/COLOR]

Şunu da yazmıştım ama atladın sanırsam..

Kusura bakma canım ama benim kardeşimin sevgilisi bana senin yaptıgın gibi trip atsa o kızı sevecegim varsada sevmem

biraz fazla hassas davranmışsınız sonuçta o ablası biraz alttan alın bence bu kadar abartmayın olayı ha önde oturmuşsunuz ha arkada ne fark eder ki hem böyle gereksiz tartışmalara girersiniz sevgiliniizide soğutabilirsiniz bence tekrar görüştüğünüzde siz ablasına yaklaşmaya çalışın çünnkü o sizden yaşça büyük ilk adımları sizin atmanız lazım siz yaklaşın biraz cana yakın olun zmanla kardeşinden çok siiznle muhabbet edicektiryerimseniben böyle soğuk soğuk bi köşede durusanız arada hep bi mesafe gerginlik olucaktır ablası arabadaykende siz arkada oturuverin cnm nolcak bak ne saygılı kız der sonra o teklif eder gel sen öne otur diyeyerimseniben

benim hassas olduğum bir konu ki sözlüm anlattığında ablasınında hassas olduğunu söylemişti ondan dolayı madem hassas neden düşünemedi diye düşünmüştüm yani ablasına böyle şeylere önem veren biri diye söylemişti sözlüm

O senden büyüktür saygı göstermek denir buna.

Sen o arabanın önünde otursaydın ablası senin hakkında neler düşünürdü kimbilir.

Amcaoğlumuzdan biliyorum,amcaoğlu sevgilisiyle arabayla gezmeye çıkmıştı.Ben de ablasıyla merkezde alışveriş yapıyordum ablası kardeşini arayıp bizi merkezden almasını söyledi.

Neyse bunlar geldi.Kız arabadan bile inmedi.Bırak inmeyi ablasına yer bile vermedi.Ama adı noldu saygısız oldu hala da öyle kaldı.Birşey olsa örnek verirler hakkında.

Bırak sen iyisini yapmışsın arkada oturarak.

Anlayamadım ama..siz sözlenirken abla nerdeydi?
Madem tanışacaktınız düğün olan bir günde değilde,onun öncesinde bir gün belirleyip tanışılsaydı sizde gerilmezdiniz,sevgiliniz de..

Anlayamadım ama..siz sözlenirken abla nerdeydi?
Madem tanışacaktınız düğün olan bir günde değilde,onun öncesinde bir gün belirleyip tanışılsaydı sizde gerilmezdiniz,sevgiliniz de..

sözüm kalabalık oldu ablası ve sevgilimin arkadaşıda yani düğünü olan bayanda geldi

evet işte bende onu diyorum madem bizi karşılaştırmak daha sıkı fıkı olduracaktın neden daha güzel bir gün seçmedin benim kendimi hasta hissettiğim bir zamanı seçtin bende onu diyorum işte

benim hassas olduğum bir konu ki sözlüm anlattığında ablasınında hassas olduğunu söylemişti ondan dolayı madem hassas neden düşünemedi diye düşünmüştüm yani ablasına böyle şeylere önem veren biri diye söylemişti sözlüm

sözlün söylemiş olabilir ama ben olsamda kardeşimin sevgilisi gelicek olsa kardeşim bana dese abla bu konularda hassa diye ben kalkıp da benden küçük birine gel sen öne otur dmem yani...cnm şimdi annesi babası gelse sen yine mi öne oturmak isticeksin k.bakma ama ozamn derler bu ne saygısız kızmış diye:olmaz:önde oturmayı bu kadar gözünde büyütme

O senden büyüktür saygı göstermek denir buna.

Sen o arabanın önünde otursaydın ablası senin hakkında neler düşünürdü kimbilir.

Amcaoğlumuzdan biliyorum,amcaoğlu sevgilisiyle arabayla gezmeye çıkmıştı.Ben de ablasıyla merkezde alışveriş yapıyordum ablası kardeşini arayıp bizi merkezden almasını söyledi.Neyse bunlar geldi.Kız arabadan bile inmedi.Bırak inmeyi ablasına yer bile vermedi.Ama adı noldu saygısız oldu hala da öyle kaldı.Birşey olsa örnek verirler hakkında.
Bırak sen iyisini yapmışsın arkada oturarak.

bak işte bende onu diyorum bir arbadan inip merhaba denilebilirdi dimi işte bu kim olursa olsun saygıdır bende aynı şeyi diyorum işte o gelin yaparması lazım olmaz dimi sonuçta oradaki bir insandır aynı durumun tersi işte bende onun gibi düşündüm amca kzıın gibi düşündüm aynı şey sonuçta

ben ablasına trip atmadım ki ben fazla konuşan biri değilim konuşmadım mı pek yargılamaz yani sevgilim anlatmış ablasına trip atmadım yani ablasına

Ben yanlış algıladım demekki bence bu yasadıgın gunu aklından silmemlisin ileride daha guzel gunleriniz olacak emin ol a.s.

bak işte bende onu diyorum bir arbadan inip merhaba denilebilirdi dimi işte bu kim olursa olsun saygıdır bende aynı şeyi diyorum işte o gelin yaparması lazım olmaz dimi sonuçta oradaki bir insandır aynı durumun tersi işte bende onun gibi düşündüm amca kzıın gibi düşündüm aynı şey sonuçta

Evet canım bak orda sen haklısın arabadan inip sana merhaba diyip nereye oturcaksa tekrar binmesi gerekirdi :delphin:

Peki sen arabaya binince sana merhaba felan demedi mi ?

Ne dedi sana arabaya bindiğinde :delphin:

Back
X