sevdiğim ve ailem arasında kaldım!!!

Allahım yazmayın şuna Allah aşkına. 25 yaşında birinin akıl yaşına sahip değil çünkü. Benimde kızım var. Kınamıyorum. Allah akıl fikir versin sana.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama başınıza gelirse birgün anlarsınız ama allah yasatmasın tabıkıde kımseye boyle zorda bırakmasın kımseyı...

erkek arkadasımın aılesıde sevıosa kız senı gelsın kızımız olsun ayrılmayın konus demıs
Şu sözlere istinaden yazıyorum,erkek arkadaşın sevgisini göstersin,ailen ikna olmadan seninle evlenmesin!

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama başınıza gelirse birgün anlarsınız ama allah yasatmasın tabıkıde kımseye boyle zorda bırakmasın kımseyı...
Ne için zorda kalıyorsun yahu. 6 ayda aileni silecek kadar ne yaşadın sen? Aklını başına topla hareketlerin 25 yaşında birinin hareketleri gibi değil. Kafanı duvarlara vurursun yarın öbür gün.

ama gerçekten çok seviyorum gözüme uyku girmiyor gunlerdır ailemi ikna etme yolu gosterın bana nolur...

Peki erkek arkadaşını sevdiğinden daha mı az seviyorsun aileni? Yada şöyle diyelim yarın senin kızın kaçsa ne yapardın? Yazık sana ! Ben benzer bir durum yaşadım . Ben de çok seviyordum ama kaçmadım. Ailemin de rızası yoktu yine de zorladım evlendim. O çok sevdiğim adam daha ilk gün dövdü beni. Birde okumuş insandı öğretmendi düşün. Sonra ailesinden duyduğum iki laftan biri senin gidecek yerin yok cümlesi oldu. Ölseydim de annemin izni olmadan evlenmeseydim dedim. Yazık edersin kendine. Sana şurda söylenecek çok şey var ama diyemiyorum. Aileni ikna etmeyi bırak da o densiz sevgilini ölç tart bakalım sevgine değermiymiş.

bak bizim başımıza geldi.
seni az çok anlıyorum.
kızkardeşim de senin gibi sevdiğine kaçmak istedi ve sevgilisi de aynı senin sevgilin gibi, bizimle inatlaştı.
haftaya kaçırıcam, eşyalar düğün sonra olacak dedi.

baktım ters tepiyor. tamam dedim sevgilisine. sen 1 hafta içinde ev eşyayı nikahı hazır et. kızkardeşimi kaçırmana yardım edeceğim dedim. o gün gitti, bir daha da gelmedi.

Sen kafana koymuşsun kızım, Allah akıl fikir versin.

Niye zordasın merak ettim. Aşkı hepimiz tattık . Gözümüzü kör etmesine izin vermedik ama. İnsanlar senelerce mücadele ediyor sen 6 aydır birliktesin daha. Neyse daha fazla yazıp ban yemeye niyetim yok. Sen kaçarsın. Net....

ben gayet mantıgımlada hareket edıyorum eger dusunmeseydım suanda dun kacmıs olurdum ben hala yol arıyorum aılemı ıkna etme yolu son çarem kaçmak olucak...

ya aileni ikna etmeyi bırak. Erkek arkadaşın bak ilk sorunda sinirlendi saygısızlaştı.vee seni tehdit ediyor kaçacaksın yada ben yokum diye. Kolay kazanılanın kıymeti yoktur bu yaşa gelmiş öğrenememişsen ne diyim sana. Sen bu adamı ölç tart diyorum gerçekten sevse bunu yapar mı?

evet ailem bir daha konusmaya gerek bıle duymadı ve benım kararıma saygı duymuyorlar babası dun aradı yıne konustu ama hayır dıolar ısten bıle almayı dusunduler benı ben zorla ıse getırttım kendımı peki ben nasıl aılemı ıkna edebilirim

ayy çok yorum yazdım ama inan senin için çok üzüldüm. Sen ikna edemezsin aileni.Ancak erkek arkadaşın ve ailesi ikna edebilir. Bırak nasıl ikna edeceklerini gör. Seni gerçekten istiyorlarsa zaten yolunu bulurlar.

Benim ailem şuan benim evlilik için yaşımın ufak oldugunu söyleyip 6 yıllık tanıdıgım sevgilime beni vermeme kararı aldılar.
Ama ben bir gün bile olsun ona kaçarım demedim.
Ağzımdan sadece şu laf çıktı ailem istemiyomu ayrılırım ama ailemede resti çekerim kendi hayatımı kurarım kendime ev almayı yada araba almayı yada seyahetlere cıkmaya hedeflerim demiştim. Ama hiç bir zaman kocaya kaçmayı düşünmedim. Çünkü bu bir çözüm değil benim yaşm 24 ve ben bunun farkındaysam sende farkında olmalısın kendine yazık edersin. Burdaki herkes senin iyiliğin için söylüyor yanlıs algılama sakın

5-6 aylık bir ilişki de aileleri tanışması nedir? daha çok yeni yani bu süreçte iki insan birbirini nasıl tanıyabilir? bu dönemde sadece aşkla bakarsınız karşı tarafa hiçbir olumsuz özelliğini görmezsiniz. Bir de kaç gel demek ne demek yahu? nasıl bu kadar çabuk güvenebiliyorsunuz? ailenin bir sebebi olmada bu kadar tepki vermezlerdi evlerine de kabul etmişler, demek ki bir durum oldu yani. Ne demek ailene siz kimsiniz? demek. Benim aileme bunu diyen insanın yüzüne bakmam ben. Bence biraz daha mantıklı düşünün ailenize mutlaka nedenini sormuşsunuzdur hatta nedenini sizde biliyorsunuz ama burada söylemiyorsunuz. Evlenmek çocuk oyuncağı değil.

Allahım zorda kalmaktan bahsediyor çıldıriciğimmm
Ne gördün, ne yaşadın Allah aşkına.
Sen zorluk görmemişsin canım benim, kimse güllük gülistanlık yaşamıyor.
Herkesin aile içinde sorunları oluyor, bir çok kişi aşk acısı çekiyor.
Ama emin ol kaçıp gitmek çözüm değil.
Yalnız sen burada fikir değil kaçmak için destek istiyorsun, onu da burada bulamazsın.

Sevdiğin, sözü geçen bir aile büyüğünü aracı yapabilirsin.
Annenle konuşabilirsin. "Beni, kararlarımı önemse ve bana şans ver, tanı" demelisin.
Israrla ve saygıyı bozmadan.

Bir yandan da erkek arkadaşının ailesi iletişime geçmeye çalışsın. Biraz çabalasın canım onlar da, hemen kaçmaya teşvik etmek ne kolay. Kızları yok galiba.

Çok seversin sevmezsin ona yorum yapmadım. Demek ki ailenin kafasında oturmayan şeyler var neden gormezden gelsinler bu evlenme işleri basit şeyler değil ki.
Bi kere sen en başından ailene tepki göstererek ortalığı iyice karıştırmışsın.
Sen tekrar sevebileceğin aşık olacağın birini bulabilirsin. Ama bi hata yapıp kaçıp evlendiğinde en ufak bi sorununda aileni arkanda bulamazsın. Buda sana bütün ömrün boyunca dert olarak yeter.

Ve ailesinin kaç gel bizim kızımız ol lafına çokta güvenme aylar yada yıllar sonra neler yaşayacağını kimse bilemez ve ailen kadar seni düşünmezler.

evet sordum bana dedıklerı tek cevap aılesı donuk hıc sıcakkanlı degıl annesı sen onlarla yapamazsın aılemıze sokmayız oyle ınsanları bence bu gecerlı bır sebep degıl varsada sebeplerı bana soylemıyorlar

Eski konunuzu baz alarak söylüyorum 4 aylık ilişki için aileyi karşı almaya gelmez.

Yasemen, bak bu son paragrafı kulağına küpe et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…