takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 53
- 33
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
-
Allahım yazmayın şuna Allah aşkına. 25 yaşında birinin akıl yaşına sahip değil çünkü. Benimde kızım var. Kınamıyorum. Allah akıl fikir versin sana.
Ne için zorda kalıyorsun yahu. 6 ayda aileni silecek kadar ne yaşadın sen? Aklını başına topla hareketlerin 25 yaşında birinin hareketleri gibi değil. Kafanı duvarlara vurursun yarın öbür gün.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama başınıza gelirse birgün anlarsınız ama allah yasatmasın tabıkıde kımseye boyle zorda bırakmasın kımseyı...
ama gerçekten çok seviyorum gözüme uyku girmiyor gunlerdır ailemi ikna etme yolu gosterın bana nolur...
bak bizim başımıza geldi.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama başınıza gelirse birgün anlarsınız ama allah yasatmasın tabıkıde kımseye boyle zorda bırakmasın kımseyı...
Sen kafana koymuşsun kızım, Allah akıl fikir versin.demekki insan sevince bunlarıda göze alabiliyor eger bir cefada cekıceksem bıraksınlar ben orada cekeyım tek kelıme etmem onlara boyle sıkıntım var dıye yarın oburgun kendı buldukları bırıyle evlendıgım zaman mutsuz olursam sızın yuzunuzden dıcem bundan emınım ama suan benı verırlerse kendım ettım buldum ve kımseyı suclama gıbı bısey yapmam bır kez daha konusmak ıstemedıler eger aılem bır kez daha konussaydı aılesıyle gıttıgımızde durumlar bu sekılde olmıcaktı oda b u sozlerı sarfetmıcektı ve o aksam yedıgım dayagın haddı hesabı yok benı daha cok yanlısa surukluyorlar haberlerı yok...
Niye zordasın merak ettim. Aşkı hepimiz tattık . Gözümüzü kör etmesine izin vermedik ama. İnsanlar senelerce mücadele ediyor sen 6 aydır birliktesin daha. Neyse daha fazla yazıp ban yemeye niyetim yok. Sen kaçarsın. Net....iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama başınıza gelirse birgün anlarsınız ama allah yasatmasın tabıkıde kımseye boyle zorda bırakmasın kımseyı...
ben gayet mantıgımlada hareket edıyorum eger dusunmeseydım suanda dun kacmıs olurdum ben hala yol arıyorum aılemı ıkna etme yolu son çarem kaçmak olucak...
Sakın kaçma, bu son çare, hatta seçenek bile değil.
Ailenin istememe nedeni bana makul gelmedi.
Biraz tanısalardı. Benim kayınvalide de donuktur, onu ilk görünce bana "bu kadınla işin var" dediler. Ama eş adayımı sevdiler..Hâlâ donuk kadın ama bana bir zararı yok.
Önemli olan eş adayı.
Onu tanımaya çalışmalılardı. Ailen sana haksızlık ediyor.
Ama onları ikna etmelisin.
Öte yandan sevgilini de bekletmelisin.
Birine de sözün geçsin, di mi ama!
Fevri davranıyor ve saygısızlık ediyor o da, farkındasın değil mi?
Sular durulsun bekleyin, yine getirirsin, konuşurlar, tanışırlar, nasibinizde varsa olur. Olmazsa da zorlama.
Hayırlısını dilemeli insan.
evet ailem bir daha konusmaya gerek bıle duymadı ve benım kararıma saygı duymuyorlar babası dun aradı yıne konustu ama hayır dıolar ısten bıle almayı dusunduler benı ben zorla ıse getırttım kendımı peki ben nasıl aılemı ıkna edebilirim
Allahım zorda kalmaktan bahsediyor çıldıriciğimmmiyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama başınıza gelirse birgün anlarsınız ama allah yasatmasın tabıkıde kımseye boyle zorda bırakmasın kımseyı...
Sevdiğin, sözü geçen bir aile büyüğünü aracı yapabilirsin.evet ailem bir daha konusmaya gerek bıle duymadı ve benım kararıma saygı duymuyorlar babası dun aradı yıne konustu ama hayır dıolar ısten bıle almayı dusunduler benı ben zorla ıse getırttım kendımı peki ben nasıl aılemı ıkna edebilirim
Çok seversin sevmezsin ona yorum yapmadım. Demek ki ailenin kafasında oturmayan şeyler var neden gormezden gelsinler bu evlenme işleri basit şeyler değil ki.ilk defa geldikleri akşam neden nişan isteme konusulmamıs neden annesı donuk mizaçlı biirymiş o yuzden bunlardan ınsan olmaz dıolar evet kısa sure olabılır ama sevdim aileme karsı yaptıgı saygısızlıgın farkındayım ama aılem yumusasa emınım oda duzelır aılem ters konusunca oda sınırlenınce agzından cıkmıs
5-6 aylık bir ilişki de aileleri tanışması nedir? daha çok yeni yani bu süreçte iki insan birbirini nasıl tanıyabilir? bu dönemde sadece aşkla bakarsınız karşı tarafa hiçbir olumsuz özelliğini görmezsiniz. Bir de kaç gel demek ne demek yahu? nasıl bu kadar çabuk güvenebiliyorsunuz? ailenin bir sebebi olmada bu kadar tepki vermezlerdi evlerine de kabul etmişler, demek ki bir durum oldu yani. Ne demek ailene siz kimsiniz? demek. Benim aileme bunu diyen insanın yüzüne bakmam ben. Bence biraz daha mantıklı düşünün ailenize mutlaka nedenini sormuşsunuzdur hatta nedenini sizde biliyorsunuz ama burada söylemiyorsunuz. Evlenmek çocuk oyuncağı değil.
Yasemen, bak bu son paragrafı kulağına küpe et.Çok seversin sevmezsin ona yorum yapmadım. Demek ki ailenin kafasında oturmayan şeyler var neden gormezden gelsinler bu evlenme işleri basit şeyler değil ki.
Bi kere sen en başından ailene tepki göstererek ortalığı iyice karıştırmışsın.
Sen tekrar sevebileceğin aşık olacağın birini bulabilirsin. Ama bi hata yapıp kaçıp evlendiğinde en ufak bi sorununda aileni arkanda bulamazsın. Buda sana bütün ömrün boyunca dert olarak yeter.
Ve ailesinin kaç gel bizim kızımız ol lafına çokta güvenme aylar yada yıllar sonra neler yaşayacağını kimse bilemez ve ailen kadar seni düşünmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?