sevdiğim ya aldatırsa korkusu olanlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet bu endişe bendede oluo .kesinlikle hiçbi erkeğe %100 güvenmem .sevgilimi çok seviorum oda beni ççok sevio .2 yıldır birbirimizi çok çok iyi tanıdık ama ne bilim yinede içimde bi endişe bi korku oluo .fakat bunun sebebi hergün artan aldatma hikayeleri .aldatırsa kesinlike affetmem bunuda dile getirdim zaten aşkitomun karşısında.ne kadar sert olduğumu bilio .

Bu korkuyla hayatı zehir etmenin bir mantığı yok evet asla aldatmaz diyemem büyük konuşmam ama kafamda da ya aldatırsa diye bi soru işareti barındıramam aldatırsa kendine yapar

Zaman ilerdikçe birbirimizi ne kadar iyi tanısakta bu korku içimde her zaman olucak.
Hiç bir erkeğe %100 güvenmem.Sevdiceğimi çok seviyorum biliyorum ki oda beni seviyor.Ama aldatılmaya asla katlanamam.Kötü KazenHiç bir zaman kişiliğimden ödün vermedim vermemde.Ki bu konuda ne kadar kararlı olduğumuda çok iyi bilir.Eğer yaparsa kendi kaybeder taviz yok

Valla arzusu bilir..
Aldatırsa da sonuçlarına katlanır..
Tamam ben de eşime deli gibi aşığım, her anımı onla geçirmek istiyorum falan ama, hayatımın merkezi de o değil...
Beni aldatacak olursa toplar pılısını pırtısını doğruuuuuu anasının evineeee :dilcikar:

çok var bu bende yaa birbirimizi çk seviyoruz ama kızlar duygusal oluyo galiba bu konularda aldatılma konusunda..bugünde ağladım mesela endişem yüzünden ona sölüyom aşkım benim yaa sabrediyo bigün patlar die korkuomm

Ben şahsen aldatılma konusundan korkmanın çok sevmekten o insanı kaybedecek olmaktan geçtiğini düşünmüyorum.aldatılmanın kendine has bi acısı var.aldatmanın insan vucudunda yarattığı bir acı.bir muhakeme anı.yaptıkların yaptıklarım.teraziye koyma durumu.bana nasıll yaptı sorusu.aldatılmakta insan bence kaybetmenin acısını yaşamıyor ilk önce,kişiye yapılan haksızlılar,o zaman kadar tahammül edilen şeyler,verilen tavizler...bir nevi insan kendine kızıyor.ilişkisini çok rahat yaşayan,az veren,umursamayan bir bayana yapılan ihanet onu ne denli sarsarkı...aldatmanın acısını yaşamaktan korkuyoruz çoğumuz...o pis acıyı yaşamaktan.ne bıçak kesiği,ne de başka bir yara...biz aslında o acıyı yaşamaktan korkuyoruz.değer veren,fedakar,seven,önemseyen kişiller için ilişkide bir korkudur.

Evet var,o na ne kadar güvensemde:asigim:, güvenmesem yanında durmam kendimi biliyorum....
O kadar çok şey görüyorum duyuyorum okuyorumki bazen acaba diyorum
Ama benim asıl korktuğum ALLAH korusun aldatlıldım bunun farkına varamamak yakalıyamamak klava:
Yani aldatılıp gizli saklı(mesela 1 gecelik) , bizim ilişkimizin hala devam edip aptal yerine konmak:mymeka:

Aldatırsa ne tepki vereceğimi biliyo umrumda bile olmaz o saatten sonra ki yapmaz diyorum ama ,aması var işte ALLAH ım korusun bizi sevgililerimizin eşlerimizin ihanetiyle karşılaştırmasınnnn (AMİNNNN)

her an yaşıyorum bunu yaa mesela bi arkadaşım arasa görüşelimdese kötü bir haber verecek sanıyorum onunla ilgili..ama şükür hep güzel şeyler oluyorrr maşallah

ben de çok güveniyorum aşkıma yapmaz diyorum ama yinede aklımın bir köşesinde oluyor tabi her kız gibi aldattığını düşünmek bile istemiyorum ama böyle birşey olursa hesabını çok kötü ödetirim

GÜVENİYORUM AMA ÇOK KURUNTULUYUM BEN YA ŞÖLE OLURSA YA BÖLE OLURSADİYE GEÇMİŞTE YAŞADIKLARIMDAN( ALDATMA V.S) OLABİLİR AMA YİNEDE ÇOK GÜVENMEMK LAZIM BİRAZ ŞÜPHE KOYMAK LAZIM ARAYA

çok da kuruntu yapıp hayatı zehretmemk lazım

kuruntu yapmamalı bencede olacaksa oluyor baştan niye zehir edelimki
ben aldatmıycak erkek tanımıyorum yapmayanın da eline fırsat geçmemiştir diye düşünürüm elbette evliliklerde hemen olmaz belki ama o da hiç belli olmaz tecrübeyle sabittir:)))
ben kıskanç biri değilim aldatıldım ayrıldım 3 yıl sonra yine evlendim hatta dün evlilik yıldönümümüzdü allaha şükür çok mutluyum eşim bana çok düşkün ama bi önceki evliliğimde de etrafımda ki herkesin fiks lafı şuydu " o yaparsa bizimkiler ne yapmaz " yani o kadar düşkündü öyle görünüyordu en azından :))) erkekler garipler belli olmaz yani kızlar malesefffff kanıt olmadan düşünmek yersiz rahat olmak gerek yoksa şizofren oluruz sonunda mazallah

Valla babana güvenme demişler insanlık halii herşey olabilir

Zaten daha önce öyle bişey yaşamıştım o yüzden hiç ama hiç güvenmiyorum..

Ama şunu öğrendim hiç birşey yapmasa bile çok güvenmeyeceksin çünkü

Bi hatası olunca kaldırması çok zor oluyor..

Şu saatten sonra bi hatası olmasa bile en ufak birşeyde güvensizlik oluyor

Kesin yapmıştır gözüyle baktığım için olaya mutlu olamıyor insan..Diyelim ki gerçekten

yapmamış öyle bir şey..Ne değişiyo hiç birşey...

Hiç yapmayacağı anlamına gelmiyor çünkü...

Bu devirde babana bile güvenme demişler ki sen kalk elin adamına güven...

off off kızlar bide bana sorun dönem dönem oluyo bu düşnce ama üstesinden geliyorum..ama şimdi taja başladı 20 kız 5 erkek...aklıma kötü şeyler gelmiyo degil vay halime benneyaptımki :dilcikar:

hayatta ne zaman neyle karşılaşacağımız belli değil.herşeye hazırlıklı olmak gerek.sözlümü çocukluğumdan beri tanıyorum.ve ikili ilişkilerdeki düşüncelerini çok iyi biliyorumki zamanla çok çok fazla olgunlaştı sözlüm.kdn kız kardşide var. ve bu tür şeylere çok tepkili bi insan. asla ve asla aldatmaz diyorum. çok güveniyorum ona,bana olan sevgisine.ağzından çıkan neyse ona inanırım.arkasında bişeler aramam.soru işareti oluşmaz.korkum yok yani.yıllardır yanlışını görmedim. ama yinede hayat işte... inş hiç kimse yaşamaz böle şeyler.

Korkuyla yaşanır mı yaa korkunun ecele faydası yok bence hiç kuruntu yapmayın erkek milleti bu siz kuruntu yapsanızda kendinize yaparsınız yapacak olan erkek yapar zaten bunu düşünüpte kendinizi boşa hırpalamayın.

Korkunun ecele faydası yok, aldatmasından değil de aldattığı halde anlamamaktan korkuyorum, aynaya baktığımda boynuzlarım olduğu halde görememekten korkuyorum:)

Belirli şeyler belirli zamanlarda yaşanmalı, olumlu olumsuz bunlar yaşandıkça insanları daha iyi tanıyabiliyoruz bir sonraki seçimlerimizde daha mantıklı davranabiliyoruz. Şimdi düşünsenize ilk erkek arkadaşınıza davranışınızla şuan kine davranışınız aynı mı? Boş kuruntular yapmaya gerek yok, her zaman hayata pozitif yaklaşmak gerek, her seferinde bardağın boş değilde dolu tarafını görmek gerek. Benim öyle bir korkum yok, aldatır diye, bu elbette aldatması imkansız demek değil, ama aldatmayacaını bildiğimi sanıyorum ve umuyorum :smiley-cool: beni aldattımı aldatacak mı dan öte düşüneceğim daha önemli şeyler var sengözlerimebaksanab

ALDATIRSA BASARIM TEKMEYı GıDER YASINIMI TUTUCAMM :lepi:

GENCıM GÜZELıM:lepi:hihoyyyt:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…