• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğimle aramda 9 yaş var :(

Cnm mantiken düsünmek gerekirse ewet fazla kusak farki var arada ama bide su var tabi anlasiyorsan seviyorsan cokta önemli degil..

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende çok dikkat ettim bu yaş konusuna diyordum ki abim yaşındaki adam mı benim eşim olacak diyordum çok geliyordu bana.
en sonunda ben büyük oldum eşimden aramızda 9 aylık bi fark. ben kendimi düşünüyorum senin yaşlarında iken o davranışlarımı çok haklıymışım. büyük olsun olgun olur diyorlar bence hiç alakası yok. kişiden kişiye değişiyor. benim için öğle oldu en azından.

Çok mu fazla sizce?
Acayip düzgün, iyi birisi ama bu fark beni çok üzüyor
Hem benim hakkımda ne düşündüğünü bile bilmiyorum :(
Ben 18, o 27 yaşında.

yas cok onemlı degıl bana gore
ama senı uzuyor sıkıntı cıkarıyorsa bosver gıtsın ılerde karsına ıs hayatında vs daha kalıtelı cıkar ınan bana

Yasa taklima normal bence.. benimde 8yas var sevgilimle..ama cok gencsin yaa ondan simdi boyle gelmesi sana...onemli olan anlasmak..ama sunuda unutma hep bu iyi biri dediklerimiz canimizi yakti...insanlardan bide ummadiklarindan darbe alinca anliyosun bunu..hayat yasadikca neler ogretiyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sorun değil.

Bizim de aramızda 6 yaş fark var.

Yaştan çok karakter önemli ama elbette yaşta da bir sınır var.

27 yaşındaki bi adam 18 yaşındaki bi çocukla ne paylaşabilir? Nelerden bahsederler ne yaparlar? Bence fazla bi yaş farkı var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnce cok degil olgun olmasi avantaj bile senin icin ama hislerinden emin olmalisin. Seni gercekten severse sorun yok ama kandirabilcegi biri olarak gorurse kotu.cok dikkat etmelisin.

Canim dokuz yas cokda büyük bir fark degil bence.
Ben hayatta sorun yapmazdim kendime.
Ayrica erkegin olgun olmasi her zaman daha iyidir bence.
Ben sahsen kendim yasitimla olan birinle iliski kurmayi hic istemedim. Ben en azindan kendimden 5 yas büyük olsun istiyordum hep ve esim benden 5 yas büyük.
Tabi bir arkadasim var o da tam tersim, o da kendinden büyük bir insan istemiyor. Yani sana kalmis birsey, sen mutluysan kendini onun yaninda huzurlu hissediyorsan kafana takma bu yas meselesini canim.
Önemli olan sevgi saygi bunlar varsa gerisi bos.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Gayet normal bir yaş farkı sizin ki benim eşimle aramda 15 yaş var hiç de öyle paylaşamama anlayamama durumumuz yok erkekler çok çok geç olgunlaşıyor. Senin yaşın 18 olduğundan biraz sorun olabilir hemen evlenmek istiyorsan bence 20 22 ye kadar bekle çok kafana takma

normal bir yaş aralığı bence 5 ila 10 yaş benmde evlilikteki kriterlerimden biridir

Çok mu fazla sizce?
Ben 18, o 27 yaşında.

kızım ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ve beni asla onun gibi seven sahiplenen koruyan kollayan olmadı.bakma artık yaş farkına önemi yok hiç..

Çok mu fazla sizce?
Ben 18, o 27 yaşında.

Benim eşimle aramda 12 yaş var.Ve Eylülde 13.yılımıza giricez Allah kısmet ederse.Bence arada yaş farkı olmalı.Daha çok kıymet biliyorlar endişe etme :32:

evet yaş farkı çok değil ama senin yaşın küçük şu an. ilerde erkeklerin yaşlandığı geç belli oluyor. Ama kadınlar kolay çöküyor bence yaş farkının biraz olması lazım o yüzden. Bizim aramızda da 2 yaş var ben düşünüyorum yaşlanınca yaşlı mı durcam kocişimden diye.

Çok mu fazla sizce?
Ben 18, o 27 yaşında.

Eşimle aramda 12 yaş var...kafa olarak hiç sorun yaşamıyoruz...hem erkekler geç olgunlaşıyor...yaştan daha önemli kriterlerin olsun..ama suan evlenmeyi düşünme yasin ufak...

Çok mu fazla sizce?
Ben 18, o 27 yaşında.

Canimm ben de 19 yasindayim (bikac ay sonra 20 :)) ve erkek arkadasim 27 yasinda, 2 yillik iliskim var. 23 yasinda falan gosteriyor ve dusunce olarakta birbirimize cok uyuyoruz yaşı sorun etmiyoruz simdi aramizdaki fark cok gibi ama ben 25 o 33 oldugunda boyle bir sorun kalmayacak :)

Back
X