• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğimle aramda 9 yaş var :(

Çok mu fazla sizce?
Acayip düzgün, iyi birisi ama bu fark beni çok üzüyor
Hem benim hakkımda ne düşündüğünü bile bilmiyorum :(
Ben 18, o 27 yaşında.

canım biz eşimle çıkmaya başladığımızda ben 17 eşim 28 yaşındaydı aramızda 11 yaş fark var :ssz: şuan 22 yaşındayım 2 senelik evliyiz :nazar: adam iyi niyetli biriyse sorun yok değilse sorun çok bilmem anlatabildim mi :34:

Ben de 17 yaşındayım.
Bana kalırsa yaş çok önemli değil ama iyi tanıındığı müddet. Çünkü bu devirde kimseye güvenilmiyor kolay kolay. Kendinizi frenlemeniz, uzun bir süre birlikte vakit geçirip tanıdıktan sonra karar vermenizi öneririm. :ssz:

Bende genç yasta evlenenlerdenim 18 yaşındaydım evlendigimde.Aramizda 8 yas var.Suan 26 yasindayim bu zamana kadar hic sorun olmadı ilerde de olacağını sanmıyorum ve eşimi çok seviyorum.Eğer
gerçekten iyi biri olduğuna inaniyorsan hiç sorun etme derim.Sanırım ileride dış görünüş olarak farklılık seni düşündürüyor ama inan sevdiğin zaman sevdiginin hiçbir kusuru sana batmaz!

Senin Yaşın Çok Küçük Ama 27 Yaşındaki Olgun Erkek Napsın Çocuk Yaşındaki Kızı İlk Başlarda Cazip Gelicek de Ama Evlilik Olmamalı.

Back
X