sevdiğimle ayrıldık ve tekrar birlikte olamıyoruz

ugurecem

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
42
10
18
28
daha önce yazdığım biraz karışık oldu bu yüzden düzenliyorum.
6 sene önce erkek arkadaşımı bir parkta (sevgilisi olmayan benimde tanıdığım fakat samimi olmadığım) bir bayan arkadaşımla konusurken gördüm. o parka zaten beraber gitmiştik. ben onun adını duyardım fakat hiç tanışmamıştık. kimseyi dinlemeden erkek arkadaşıma dalmıştım hareketleri, gülüşü dün gibi aklımda. kızları pek umursamayan biriydi zaten. 2. karşılaşmamızda bile yüzüme bakmamıştı yanımdakilere bize dönüp bakmadan cevap veriyordu. evlerimizde yakınmış bunu bilmiyordum birgün konusuna öğrendim. 6 yıl sonra çıkmaya başladık. kendisi askerdeyken .ailesi öğrendi ve onun ailesi çok ileri gitti aslında biz biraz mesafe koymaya çalışıyorduk ama olmuyordu kıramıyordukta. gelmek istediklerinde ise ayıp olmasın diye olur diyorduk. daha sonra kendileri beni davet etmeye başladılar ''şunu yaptık gel, sana bunu göstermem gerek gel gibi. bahane uydurma konusunda pek iyi sayılmam yakın olduğumuz içinde gitmek mecburiyetinde kalıyordum aslında. sonuçta birşey oluyor ve benim fikrim için beni çağırıyorlar gitmemem saygısızlık gibi geliyordu daha önce böyle birşey başıma gelmediği için. daha sonra erkek arkadaşım heyecandan izine geldi. gelmeyecekti aslında ailesi o askerdeyken bana o kadar iyiydi ki ben şaşırıyordum nasıl bu kadar samimi olabilirler tanımak ister insan benim babam öğrendiğinde bile arastırmam gerek demişti. birgün yemeğe gelmek istediklerini söylediklerini hatırlıyorum ama emin değilim. babam varken geldiler babamda erkek arkadaşım izne gelince adı katılıcak düşüncesinde rahattı aslında bende öyle düşünüyordum öyle halleri vardı. konu açılmayınca babam sinirlendi söyle adı katılsın böyle gelip gitmeler olacaksa dedi. annem annesiyle konustu madem gelip gitmeler olucak en azından adı katılsın böyle yanlış anlaşılıyor diye düşündüler. ters tepki aldık ve bu yüzden aileler küstü. bizim aramızda bir problem olduğu için intihar ettim (bunu kimse yadırgamasın lütfen rica ediyorum.her insan hata yapabilir ve ben o an panik olmuştum ki içtiğimde zaten 4-5 tane antibiyotikti.) o olaya tam girmeyeceğim panik haliyle oldu. bazen yaptığım hareketlerin farkında olamıyorum istem dışı oluyor (buda rahatsızlığımdan kaynaklanıyor sanırım. beynimde kist var ve çoğu zaman yaptığım hareketlerin bilincine daha sonra varıyorum). ailesi istemediğini söyledi.erkek arkadaşım izne geldikten sonra zaten kötülemeye başladılar. erkek arkadaşım herkesin önünde sarılmak isterdi ama ben kabul etmezdim aileside karşılık vermemi isterdi vermeyince ben yokken seni istemiyor gibi tabirlerde bulunurlardı. kendi sürekli yanımda olurdu ben bunu istemezdim beni gelip alıp işten eve bırakmasını ama reddedince tartışırdık. arkadaşlarıyla görüşmüyormuş bundan benim haberim yoktu. ailesi kıskanç olduğumu benim kısıtladığımı sürekli benim ona beni almasını söylediğimi düşünmüşler ve dile getirdiler. aramızda olan konuşmalardan haberleri olmadan yoprum yaptılar. bizde hep tartışırdık yanlış anlaşılan hep bendim. konuşmak açıklamak çok istedim ama erkek arkadaşım izin vermedi. son tartışmalardan sonra akrabalarının annesine kızdığını, benim onu kötü bileceğimi falan söylemişler. ve erkek arkadaşım kuzenine ''o benim sevdiğim kız ve onun için böyle söylüyorlar arada kalıyorum'' demiş. kuzenleri biz onu ilkkez böyle gördük dediler. daha sonra askere gitti. gittiği gün yine yanlış anlaşılan ben oldum. ben gidicektim uğurlamaya ama karşı gelip o beni aldı ve ailesi benim aldırdığımı düşündü. aklını çeldiğimden bahsettiler o gün. ama ağzımı açıp tek kelime bile etmedim. erkek arkadaşım üzülecekti eger ben konuşsam. şimdi konusmaya başladık daha önce çabaladı dayısını devreye soktu birşeyler yaptı ama sonuç ne oldu bilmiyorum. beni sevdiğini özlediğini amaolamayağını, üzüleceğimizi söyledi. etrafımda çabalayan ve evlenen çok arkadaşım oldu. bende onları bildiğim için çabalamak istediğimi söyledim. ama asker psikolojisi olduğu için pek yanaşmadı. kuzenleri ve akrabalari geldiğinde düşüncelerinin değişecegini söylediler. çabalasam sonuç alabilir miyim, ne olur bilmiyorum. sizlerle bunu paylaşıp bana sunacağınız tavsiyelerede ihtiyacım var aslında.

Son düzenleme:
Bu çocuğu ve ailesini hayatından çıkar ve psikolojik yardım al.
Ayrıca tanışmak için erkek tarafı gelir eski döneme ait bi düşünce ama türkiye de yaşıyoruz koştur koştur tanışmaya gitmeyin bi dahakine. Psikolojik destek şart

Daha çocuk yaşta, yanında bir kız olan erkeği dikizlemek.
Sonrasında da çok ağır başlı olduğun ve fazla samimi olmak istemediğin için yüz göz olmak. Annenle gitmek. Babanla gitmek. Ciddiye bindirmek işini sizin söylemeniz. Annenle baban da bir tuhaf.
İntihar etmen.
Hepsi fiyasko bunların. Ağır başlılık vs böyle olmaz yanlış öğrenmişsin.
Bu arada o çocuk seni sevseydi uğraşırdı bahane tüm bunlar. Onunki sadece laf icraat yok. Bence sevgi de yok. Şimdiden böyleyse ilerde düşünemiyorum. Kendine kastın nedir bu genç yaşta?

Aile cidden bir tuhaf sen de bir tuhafsın ..intihar falan biraz büyümen gerekiyor olacağı varsa olur şuan çaba gösterme zamana bırak.
ya dile getirdim burada gömmesek mi acaba? isteyerek yapmadım ölmek isteseydim eğer bunu gizli yapardım biran panik olup böyle bir hataya düştüm herkesin hayatında yaptığı yanlışlıklar olabilir kimse dört dörtlük değil kesinlikle

İntihar nedir kardeşim ya elin oğlu için insan canına kıyar mi??

Önce sen kendine değer vermemişsin ki karşıdan saygı değer bekliyorsun!

Boşver çok sevende ölsen de o anası varken evlenince ne sevgi kalır ne saygı. Bugün sevdiğin öldüğün adama yarın lanetler okuyacak kıvama gelirsin anası yüzünden..

Daha çocuk yaşta, yanında bir kız olan erkeği dikizlemek.
Sonrasında da çok ağır başlı olduğun ve fazla samimi olmak istemediğin için yüz göz olmak. Annenle gitmek. Babamla gitmek. Ciddiye bindirmek işini sizin söylemeniz.
İntihar etmen.
Hepsi fiyasko bunların. Ağır başlılık va böyle olmaz yanlış öğrenmişsin.
Bu arada o çocuk seni sevseydi uğraşırdı bahane tüm bunlar. Onunki sadece laf icraat yok. Bence sevgi de yok. Şimdiden böyleyse ilerde düşünemiyorum. Kendine kastın nedir bu genç yaşta?
o an onların evlerinin oradaydık ve gelmemiz için bayağı ısrar ettiler. yanındaki kız sevgilisi değildi ayrıca , benimde tanıdığım fakat çok samimi olmadığım bir bayan arkadaşımdı. ona birşeyler anlatıyordu orada. babamla tanışmak istediler oğullarına nişan yapalım demişler. tanışmak isteyince insan biran farklı düşünüyor. ayrıca intiharı biranlık gaflete uğrayıp yaptığımı dile getirdiğim (istem dışı) ağırbaşlılık diye bahsettiğim ise ailelerin karşısında oturma kalkma samimiyett. onlar benden oğullarının verdiği karşılığı vermemi istiyorlardı ben uzak duruyordum. içinde olmayınca insan bilmiyor. burada sizlerden beni gömmenizi istemedim. derdimi paylaşmak ve sizlerden gelecek daha samimi yorumlar beklediğim için bu paylaşımı yaptım

Sürekli siz dolanmışsınız onlardan bir adım olmamış ki :-) ağır başlı başlı gitmişsiniz valla ailecek. Fazla samimi olmayarak sürekli gelip gitmişsiniz ortada fol yok yumurta yokken, kaldı ki " istenmiyorken"
Ben olsam ben de istemezdim sanırım lütfen yanlış anlamayın. Kendinize neden bunu yapıyorsunuz. Adam olan sevseydi böyle olmazdı. Bu ısrar neden?

İntihar nedir kardeşim ya elin oğlu için insan canına kıyar mi??

Önce sen kendine değer vermemişsin ki karşıdan saygı değer bekliyorsun!

Boşver çok sevende ölsen de o anası varken evlenince ne sevgi kalır ne saygı. Bugün sevdiğin öldüğün adama yarın lanetler okuyacak kıvama gelirsin anası yüzünden..
intiharı onun için yapmadım aslında. tam olarak içeriği paylaşmadım zaten isteyerek yapmadım korktum, çekindim. kendime yada başkasına zarar vermek amacı ile değildi. yaapmayacaktımda bıraktım ailem gelince panik olup biranlık korkuyla yaptım. oğluna asla kötü bir söz edemem çünkü onunla kişiliklerimiz o kadar yakındı ki. ben nasıl başka insanlar için koşturuyorsam oda öyleydi, birine kötü söz edilse ''bilmeden konuşma'' cümlesini kuırardı aynı benim gibi. aakrabaları evlenince düzelebilme ihtimallerinden bahsediyorlar hep.

o an onların evlerinin oradaydık ve gelmemiz için bayağı ısrar ettiler. yanındaki kız sevgilisi değildi ayrıca , benimde tanıdığım fakat çok samimi olmadığım bir bayan arkadaşımdı. ona birşeyler anlatıyordu orada. babamla tanışmak istediler oğullarına nişan yapalım demişler. tanışmak isteyince insan biran farklı düşünüyor. ayrıca intiharı biranlık gaflete uğrayıp yaptığımı dile getirdiğim (istem dışı) ağırbaşlılık diye bahsettiğim ise ailelerin karşısında oturma kalkma samimiyett. onlar benden oğullarının verdiği karşılığı vermemi istiyorlardı ben uzak duruyordum. içinde olmayınca insan bilmiyor. burada sizlerden beni gömmenizi istemedim. derdimi paylaşmak ve sizlerden gelecek daha samimi yorumlar beklediğim için bu paylaşımı yaptım
İstem dışı intihar "intihar" kelimesinin anlamına ters o zaman o intihar olmuyor. Yanlışlıkla canıma kıyıyordum gibi bir durum. İntihar istemli olur.

Ayrıca ağır başlı olun olmayın ama sizin gitmeniz yanlış onların uğraşması gerekirdi. Askere uğurladım gittim, annemle gittim, şöyle gittim böyle gittim. Her adım sizden olmuş. Bir de ciddiye bindirmeyi siz istemişsiniz. EE? Bunun ağır başlılıkla alakası yok ki. Burada inan bana samimi yorumlar yapılıyor. Herkes şu an şokta. Bir kadın olarak, başka bir kadının kendisine nasıl böyle kastının olduğunu görünce dayanamıyorum maalesef. Acımasız oluyorum ki umarım hatanızdan dönersiniz. Sevmek, sevgi böyle değil. Seven insan o adam gb olmaz. Sadece vaktiniz harcanıyor ve kişiliğiniz. Kendinize bunu yapmayın

Sürekli siz dolanmışsınız onlardan bir adım olmamış ki :-) ağır başlı başlı gitmişsiniz valla ailecek. Fazla samimi olmayarak sürekli gelip gitmişsiniz ortada fol yok yumurta yokken, kaldı ki " istenmiyorken"
Ben olsam ben de istemezdim sanırım lütfen yanlış anlamayın. Kendinize neden bunu yapıyorsunuz. Adam olan sevseydi böyle olmazdı. Bu ısrar neden?
sürekli gittik kabul ama onların ısrarları sonucu onlar derdi bugün size gelelim bizde ayıp olmasın diye kabul ederdik.
Sizi istemiyolar. Kendinizi ne diye zorla kabul ettireceksiniz? Evlenseniz de bu aile tarafindan rahatsiz edileceksiniz.

Acilen bu aileden uzaklas. Yasin daha cok genc. Biraz olgunlas.
yanlış anladıkları için aslında kötü insan değiller, iyiler sadece bazı şeylerin sebebinin ben olduğumu düşünmüşler. yanlış yorum yapmışlar bunları açıklayıp bir şans kazanabilme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum. ayrıca aile ile gitmekle ağırbaşlılık ne alaka ki? o an onların evlerinin önündeydik ısrarları sonucu kıramayıp gitmek zorunda kaldık. olayı tam içerikli anlatamadığım için ne olduğunu anlamamanız normal tabi.

Bu çocuğu ve ailesini hayatından çıkar ve psikolojik yardım al.
Ayrıca tanışmak için erkek tarafı gelir eski döneme ait bi düşünce ama türkiye de yaşıyoruz koştur koştur tanışmaya gitmeyin bi dahakine. Psikolojik destek şart
elbette öyle bende o an şaşırmıştım zaten nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim. erkek arkadaşımın ısrarı sonucu mecburen gittim. o anda annemle onların evlerinin önündeydik gitmemiz gerektiğini söyledik fakat bir kahve içmek için ısrar ettiklerinde fazla kıramadık

elbette öyle bende o an şaşırmıştım zaten nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim. erkek arkadaşımın ısrarı sonucu mecburen gittim. o anda annemle onların evlerinin önündeydik gitmemiz gerektiğini söyledik fakat bir kahve içmek için ısrar ettiklerinde fazla kıramadık
Yaşın küçük sanırım zaten annenin tepki vermesi gerekirdi. Siz buyrun gelin deyip gececektiniz. Kırsal kesim özellikle bayılıyor utangaç geline mesela öyle olunca kıymetli olurdun saçma ama gercek bu. Illa bu aileye gelin olmak istiyorsan oyunu kuralına göre oynamalıydın. He bence arkana bakmadan kaç bunlardan o ayrı

İstem dışı intihar "intihar" kelimesinin anlamına ters o zaman o intihar olmuyor. Yanlışlıkla canıma kıyıyordum gibi bir durum. İntihar istemli olur.

Ayrıca ağır başlı olun olmayın ama sizin gitmeniz yanlış onların uğraşması gerekirdi. Askere uğurladım gittim, annemle gittim, şöyle gittim böyle gittim. Her adım sizden olmuş. Bir de ciddiye bindirmeyi siz istemişsiniz. EE? Bunun ağır başlılıkla alakası yok ki. Burada inan bana samimi yorumlar yapılıyor. Herkes şu an şokta. Bir kadın olarak, başka bir kadının kendisine nasıl böyle kastının olduğunu görünce dayanamıyorum maalesef. Acımasız oluyorum ki umarım hatanızdan dönersiniz. Sevmek, sevgi böyle değil. Seven insan o adam gb olmaz. Sadece vaktiniz harcanıyor ve kişiliğiniz. Kendinize bunu yapmayın
anlatamıyorum sanırım :) biz zaten gitmek istemedik o an onların evlerinin tam önündeydik. evlerini bile bilmiyordum ablası ne yapıyorsun diye sorduğunda şurdayız annemle işimiz var dediğimde balkona çıkıp ısrarile çağırdı. ayrıca onlar ailece bize yemege geldiler. sanırım onlar istemişti bunu yanlış hatırlamıyorsam eğer. panik bir halde yapılan şey istem dışıdır diye düşünüyorum ben. bir insan gelmek istediğinde siz geri çevirir misiniz? o zaman bak istemiyorlar gitmeye gerek yok derler. ayrıca adının konmasını kız tarafının istemesi normal. madem içli dışlı olmak istiyorsunuz adını koyun yanlış anlaşılmasın etrafta dendi.

Back
X