sevdiğimle ayrıldık ve tekrar birlikte olamıyoruz

Ağırlık ağırlık demişsiniz de ben bir ağırlık göremedim. Özellikle de senden. Her ne kadar erkek tarafı size gelsede ne olursa olsun gitmemeliydiniz. Yapmadığın kalmamış iyice düşmüşsünüz.
Ayrıca adamında sizi sevdiği falan yok boş beleş işler onun bunun kafasıyla hareket edip doluyorsa vay haline. Sevgi cümlelerine de inanmayın. İnanıpta kendinizi yıpratmayın.
Onunkisi asker psikolojisi de seninkisi süpürge makinası mı? Çok gençsin. Hayatını yaşamaya bak.

Ben olsam şimdi ağlar zırlarım dönüp bakmam arkama
Çığlıkları falan nerde attınız da aile duydu da istemedi. Konular karışık anlatılmış anlamadım çok bişey ama çaba gösteren kişi karşı taraf olsun sen ve ailen karşı tarafla yüz göz olmuşsunuz yeterince kız tarafının ağırlığı kalmamış maalesef
Hata olmuş baştAn sona şimdi bırakın gitsin daha doğru bir ilişki yaşamak için bu yanlışı silin atın aynı kişiyle doğru bir ilişki yaşayamazsınız bundan sonra
evet biraz karışık anlatmış olabilirim başım ağrıyordu yazarken :)
evet bir ağırlık kalmadı orada haklsınız ama biz o ağırlığı korumaya çok çalıştık ısrarlar olunca kırmaktanda çekindik erkek arkadaşımda bayağı baskı yapıyordu ilk defa böyle birşey başıma gelince bende şaşırıyordum ne yapacağımı. haklısın birdaha eskisi gibi olamayız sanırım. onca aşık insan çabalayınca bir yere varıyordu onlardan pay biçtim çok araştırma yaptım çevremdekilerden cesaret alayım dedim ama benim durumum farklı anlaşılan

Şahsen ben böyle basit meselelerden intihar etmiş birine pekte olgun gözüyle bakmam, kusura bakmayın.
:) intihar ettiğim kısımda dağ gibi bir problemden bahsettim o problemi açıklamadım. o problem o kadar büyük bir problem ki sadece 4 kişinin bilgisi var. ayırca o anki psikolojiyi kimse yaşamadan bilemez umarım kimsede yaşamaz.

Ailecek kendinizi düşürmüşsünüz bir ağırlığınız kalmamış öyle yapmaları normal
farkındayım ama onlar hep ısrar ediyordu. Ailemde istemiyordu bu kadar samimi olmayı madem böyle olmak istiyorlar bari adını katsınlar ona göre davranalım dediler.

herkes bi tuhaf. biraz olgunlaş da öyle giriş bu işlere .

ayrıca insan istemeden nasıl intihar eder anlamıyorum.
yaşamadan bilinmez :) yaşatmasında Allah.
Sevdigin Adam icin " anahtar paspasin altinda "sin. Senden daha iyisini bulursa evlenir bulamazsa sana geri doner. Sende dünden razisin ztn. Yazik etme kendine birakta erkek tarafi kicini yirtsin senin icin. Biraz Geri durmayi ogren. Tabirim agir olcak ama onlardan Işık görünce "atlama".[/QUOTE
yorumunda haklısın fakat bir arkadaşım bana hayat hikayesini anlatmıştı. benim burada bahsetmediğim bir konu onlarında başından geçmiş ve kız 1 sene mücadele edip bıraktıktan sonra oda kıza aşık olmuş ve o mücadele etmiş 5 sene boyunca. şimdi evlendiler acaba diyor insan dinleyince ama herkes aynı şeyi yaşayamaz tabi orası ayrı bir konu.

Amma çok gitmişsin. :KK57:Ben nişanlı olduğum halde senin kadar gidip gelmedim..Bu kadar sık gidip gelmeler olunca illa ki insanlar bir şeye takıyor zaten. Bu kadar karşı tarafın ailesiyle iç içe olmak iyi değil, nişanlı olsanız bir nebze..Daha kısa sürede bu kadar yıprandıysan artık bundan sonrası da üzülürsün. Daha çok gençsin. Güzel ve mantıklı düşün..
bende istemedim sık gidip gelmeleri. onlar hep birşeylerin bahanesiyle çağırıyordu. şu oldu gel bu oldu gel sana birşey göstermem gerek gel gibi. mecbur evlerde yakın olunca bir bahane uyduramıyordum ki bu bahane konusunda da iyi değilim zaten. gelmek istediklerin de de gelme denizlemezdi nebilim ilk defa böyle birşey başıma gelince bende affaladım ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi şaşırdım sadece.erkek arkadaşımında ısrarları yüzünden asker olunca kıramıyordum

Ağırlık ağırlık demişsiniz de ben bir ağırlık göremedim. Özellikle de senden. Her ne kadar erkek tarafı size gelsede ne olursa olsun gitmemeliydiniz. Yapmadığın kalmamış iyice düşmüşsünüz.
Ayrıca adamında sizi sevdiği falan yok boş beleş işler onun bunun kafasıyla hareket edip doluyorsa vay haline. Sevgi cümlelerine de inanmayın. İnanıpta kendinizi yıpratmayın.
Onunkisi asker psikolojisi de seninkisi süpürge makinası mı? Çok gençsin. Hayatını yaşamaya bak.
ağırlıktan kastım onların karşısındaki hal ve haraketlerim. yoksa kimi zaman çocuk ruhluyum kimi zaman olgun bir insan Allahj bildiğini kuldan saklamaya gerek yok. onlar bir bahaneyle çağırırlardı mesela birgün yemek yapmışlar gitmemiştik ama evler yakın olunca karşılastık ve yüzlerindeki ifade canımı sıkmıştı o kadar emek vermişler gitmemek ayıp olur diyip gittik onun akrabaları bile ilkkez onu böyle gördüklerini ilkgelen kız olduğumu söyleyince sevdiğini düşündüm aslında. ama insan biraz geç farkediyor bazı şeyleri ben sadece çabalasam acaba herşey eskisi gibi olmasada düzelir mi diye düşündüm.sonuçta onların anladıkları hep yanlış şeylerdi. gittikleri yerden erkek arkadaşım erken dönmek isteyince bile ben döndermişim gibi düşündüler hep. bunlar açığa çıksa hatalarının farkına varabilme ihtimallerini düşündüm ama olacağı yok anlaşılan.

iyi geceler.öncelikle herkesin kandili mübarek olsun :)
başlıkta belirttiğim gibi sevdiğim birisi var. ben 15 yaşımdayken onu bir parkta bir kızla görmüştüm arkadaşlarımı dinlemeyi kesip dakikalarca onu izlemiştim adını hep duyardım gülüşü, mimik hareketleri hala aklımda şuan 21 yaşımdayım . bu yıl ocak 1 de çıkmaya başladık o askerdeyken. ailesi benimle tanışmak istedi onlara o an yakın olduğumuz için davetlerini geri çevirmeyip annemle gitmiştik. tam olarak fazla yormak istemiyorum sizi. elimden geldiği kadar kısa keseceğim. babamla tanışmak istediler, sürekli bir şekilde davet ettiler ve ben kırmamak için gittim. sevdiğim çocuk heyecandan izine geldi. sürekli olarak benimle ilgilendi bunun doğru olmadığını, göze battığımızı söyledim ama elinde değildi ki ilgisini içinde saklayamıyordu sürekli yanımda oluyordu. daha sonra annesinin beni ona karşı seni istemiyor gibi tabirlerle kötülediğini, utanmamı istediğini öğrendim ama ben ağır başlı ve saygılı olduğum için ailesinin karşısında fazla samimi olmaktan kaçındım hep. daha sonra aileler toplandı sohbet muhabbet bir kaç gün sonra annem annesine adını koymak istediklerini söyleyince ters tepki verildi. ben 1 gün sonra intihar ettim aslında bunu bilinçli yapmadım panik oldum aramızda dağ gibi sorunlar oluşunca ona ''öleyim mi ne yapayım'' dediğimde defol demesi zoruma gitmişti. ailemin birden gelmesi ile panik olup intihar ettim. hastaneye geldiler ve bu işin bittiğini söyleyip tartıstıklarını öğrendim. daha sonra sevdiğim çocuğun arkadaşlarının görüşme teklifini hep reddettiğini öğrendim ve bu konuda ben suçlandım. kıskandığım için kısıtladığımı söylediler fakat bundan haberim bile yoktu. intihar sonrası yine gidip gelmeyi başladım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi alttan alttan laf sokmalar başladı hatta o gün hiç sigara içmediğim halde içmekle suçlandığım, sigara ile fotoğrafım olduğunu söylediklerini öğrendim. gün sonunda sinirlenip 1 tane içtiğimi itiraaf ettim fakat onların yanında kokabileceğim ihtimali yoktu çünkü o süre zarfında içmemiştim. erkek arkadaşım askere giderken ben erkenden uyanıp hazırlandım ve bana yanına gitmemin gerek olmadığını söyledi. çok üzülmüştüm oturup 45 dakika boyunca ağlayıp ondan bir mesaj bekledim daha sonra uyuya kalmışım aramış duymadım.kapıya gelip beni aldıklarında ailesi tepkilydi oğulları gideceği için diye düşündüm sevdiğimi yolculadıktan bir kaç saat sonra tekrar yanlarına gittim ve beni rencide ettiler oğullarının beynini yıkadığımı dile getirdiler aslında öyle birşey yoktu ben biraz daha zamanı olduğunu söylediğimde o bana hep tepki verirdi.. hiçbir şekilde ağzımı açmadım. şuan çok pişmanım aslında konuşmayı çok istiyordum ama sevdiğim hep engelliyordu. sanırım çekiniyordu. benim ailem ve onun ailesi istemiyor. temmuz sonu gelecek. konustuk özlediğini ve sevdiğini söyledi fakat aileler yüzünden olmayacagını ayrıldığımızda çok sevindiklerini birçok seyi itiraf ettiklerini , benim ona yaşama umudu olduğumu ve onu kaybettiğini arkadaşça kalacağımızı, ne zaman istersem geleceğini söyledi. ben beni özlediğini söylediğinde istem dışı çığlıklar atıp sevinçten ağlamıştım ve onun akrabası beni arayıp sakinleştirmeye çalışıp tüyolar verdi ama olmadı. onun akrabalarından biri ben onu ilk defa böyle gördüm biri sevdiğim kız, sevdiğim kız için böyle konusuyorlar ben arada kalıyorum demiş. bu yüzdende ağladım onun böyle bir duruma düşmesi oldukça zoruma gitti ve gerçekten canımı yaktı. aslında sadece annesi sorun teyzeleri annesi kuzenlerı akrabaları hepsiyle aram çok iyi. çabalamamız gerektiğini söyledim kabul etmedi. şuan asker psikolojisi diye düşünüyorum olduğu yer gerçekten tehlikeli. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama çabalamak birşeyler yapmak istiyorum. yardımcı olun lütfen sürekli hastalanıyorum ayrılalı 1.5 ay oldu sürekli olarak baş ağrısı oluyor ve ateşim çıkıyor halsizleşiyorum. böyle durumla karşılaşan oldu mu hiç? çabalamalı mıyım sizce, ne yapmam gerekiyor. kusura bakmayın uzun oldu mu ama :)

yaşadığın olayın aynısını ben yaşadım askerdeydi benim kide kayınpederimdi beni istemedi oğlunlun beynini yıkadı 1 hafta ayrı kaldı sonra ağlayarak bni geri aradı sensiz olmuyo yapamıyorum dedi askerde unutulur dediler diye yaptım ama untulmuyo dedi ve şuan evliyiz gerçekten seviyosa bırakamaz inan bana sen arama msj atma unmadaığın anda seni ç arıcak yapamadığını söylicek bırakmıcak eğer seviyosa ama

anlayan var mı ya..
önemli değil anlamasan
yaşadığın olayın aynısını ben yaşadım askerdeydi benim kide kayınpederimdi beni istemedi oğlunlun beynini yıkadı 1 hafta ayrı kaldı sonra ağlayarak bni geri aradı sensiz olmuyo yapamıyorum dedi askerde unutulur dediler diye yaptım ama untulmuyo dedi ve şuan evliyiz gerçekten seviyosa bırakamaz inan bana sen arama msj atma unmadaığın anda seni ç arıcak yapamadığını söylicek bırakmıcak eğer seviyosa ama
çok teşekkür ederim. bu bir umut oldu diyebilirim :) geldikten sonra değişir inşaAllah. sizede mutluluklar . Umarım bizde tekrar beraber olabilir :)

önemli değil anlamasan

çok teşekkür ederim. bu bir umut oldu diyebilirim :) geldikten sonra değişir inşaAllah. sizede mutluluklar . Umarım bizde tekrar beraber olabilir :)
Gerçekten sensiz yapamadığına inanırsa sana dönerse dahada mutlu olursunuz çünkü bağlılık dahada artıyo sevenler hep kavuşsun üzme tatlı canım herşey nasip

Gerçekten sensiz yapamadığına inanırsa sana dönerse dahada mutlu olursunuz çünkü bağlılık dahada artıyo sevenler hep kavuşsun üzme tatlı canım herşey nasip
inşaAllah. ailesinden çok korkuyor ama herşeyde tek lafına bakıyor gerçi. umarım herşey güzel olur çok teşekkür ederim gerçekten :)

inşaAllah. ailesinden çok korkuyor ama herşeyde tek lafına bakıyor gerçi. umarım herşey güzel olur çok teşekkür ederim gerçekten :)
Nedemek canım sadece bunu bil biz başardık şuanda ailesi o yaptıklarını hatırlamıyo bile ama ben asla unutmadım unutmamda yeri geldiğinde söylicem yüzlerine çok seviyolar bni şimdi ama yapılanlar unutuluyo yapan tarafından ona göre sabirli ol sevenleri kimse ayıramaz rabbim birbirinize yazdıysa sizi üzülme demicem elinde olmadan üzülüyosun çünkü ama kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol lütfen

ağırlıktan kastım onların karşısındaki hal ve haraketlerim. yoksa kimi zaman çocuk ruhluyum kimi zaman olgun bir insan Allahj bildiğini kuldan saklamaya gerek yok. onlar bir bahaneyle çağırırlardı mesela birgün yemek yapmışlar gitmemiştik ama evler yakın olunca karşılastık ve yüzlerindeki ifade canımı sıkmıştı o kadar emek vermişler gitmemek ayıp olur diyip gittik onun akrabaları bile ilkkez onu böyle gördüklerini ilkgelen kız olduğumu söyleyince sevdiğini düşündüm aslında. ama insan biraz geç farkediyor bazı şeyleri ben sadece çabalasam acaba herşey eskisi gibi olmasada düzelir mi diye düşündüm.sonuçta onların anladıkları hep yanlış şeylerdi. gittikleri yerden erkek arkadaşım erken dönmek isteyince bile ben döndermişim gibi düşündüler hep. bunlar açığa çıksa hatalarının farkına varabilme ihtimallerini düşündüm ama olacağı yok anlaşılan.
Şu an düşündüğüm, acaba askerden gelince herşey sende alevlenip yine birşeyler için çabalar mısın? Ya da arkana bakmadan silip atar mısın?

Bir erkek bu kadar hayatın merkezine alınır mı ??? Cok yazık.. Bu kadar sevgili peşinde planlar yapilacagina üniversite sınavlarına hazirlansaniz doktor muhendis olursunuz

Nedemek canım sadece bunu bil biz başardık şuanda ailesi o yaptıklarını hatırlamıyo bile ama ben asla unutmadım unutmamda yeri geldiğinde söylicem yüzlerine çok seviyolar bni şimdi ama yapılanlar unutuluyo yapan tarafından ona göre sabirli ol sevenleri kimse ayıramaz rabbim birbirinize yazdıysa sizi üzülme demicem elinde olmadan üzülüyosun çünkü ama kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol lütfen
inşaAllah bizde başarırız. senin adına gerçekten çok sevindim, mutlu oluyorum sevenler kavuşunca :) ever Rabb'im yazdıysa olur onunda teyzesi ablasına söylemiş annem söylemişti. eğer bu iki gencin kaderi birbirine yazıldıysa çelikten duvarda örseniz mani olamazsınız demiş. inşaAllah bizde kavuşuruz zamanı gelince. Allah kulunu sınıyor işte bununda bilincindeyim aslında sabretmemin asıl nedenlerinden biride bu. neden yüzlerine vurucaksın kusura bakma sadece merak ettim. şuan aranız iyi aslında. haklısın haksızlığa uğrayan kişi pek unutamıyor yaşananları bende unutamam bu yüzden Allah'a bırakıyorum onları. kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama hazmetmek zor geliyor sürekli yine bir anda takılıyor umarım zamanla geçer :)

Şu an düşündüğüm, acaba askerden gelince herşey sende alevlenip yine birşeyler için çabalar mısın? Ya da arkana bakmadan silip atar mısın?
Çabalayamam. Elimden gelen herşeyi yaptım , küçük düşürdüm kendimi doğruya doğru şimdi. ama silip atamam da. aslında böyle kindar davranmamamın nedeni onu anlayabilmemden. biliyorum düşüncelerini , hissettiklerini. bu yüzden ne silebilirim ne çabalayıp onu bunaltabilirim.

Back
X