• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğimle ayrıldık ve tekrar birlikte olamıyoruz

Hayır sen konu açmışsın ama savunma durumundasın bence durumu empati yaparak düşün. Kendini başkası gibi gözle. Mantıkla ama.

Bir erkek seviyorsa gerçekten istiyorsa kimseye laf söyletmez. Benim kardeşim babama karşı çok çekingendir, erkek. Saygılıdır. Gelinimize ilk karşı çıkmıştık ama eleştirilerle tabi ki seviyorsan karar senin demiştik. Babam kardeşimi karşısına alıp evlenmesen ne olur demişti. Kardeşim tir tir tireyip ben onu çok seviyorum baba diye ağlamıştı, çok şaşırmıştım, üzülmüştüm. Bırakamam ben onu demişti. Başkasıyla olamam. Şimdi evliler biz de çok seviyoruz gelinimizi. Ama kardeşim orada kem küm etse ve emin olmasa bunu diyemezdik. Temkinli olmamız gereken bazı konular vardı gelinimize karşı ama babam sevenleri ayıramam dedi. Annem de yumuşadı. Şimdi ne oldu öz kardeşim gb babamın öz kızı gb oldu.

Demem o ki kalpten seven ve isteyen erkek anasının lafıyla kolay kolay bırakamaz. Savaşmayı, uğraşmayı bile istemiyor sen ısrar ediyorsun. Adam bırakma derdinde. Çok anlam yüklemişsin ama boş kişiye.

yanlış anladıkları için aslında kötü insan değiller, iyiler sadece bazı şeylerin sebebinin ben olduğumu düşünmüşler. yanlış yorum yapmışlar bunları açıklayıp bir şans kazanabilme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum. ayrıca aile ile gitmekle ağırbaşlılık ne alaka ki? o an onların evlerinin önündeydik ısrarları sonucu kıramayıp gitmek zorunda kaldık. olayı tam içerikli anlatamadığım için ne olduğunu anlamamanız normal tabi.

Ben agirbaslilikla ilgili yorum yapmadim zaten.

Cocuklarinin akillarini bulandirdigi vs sana kotu sozler soylemisler hala neyin aslinda iyi insanlari bu? Gozuni ac bence artik. Cocuk yasta degilsin. Realizme dön biraz. Ihtimallere yer verme. Aslinda gercegin sen de farkindasn ama kabullenmiyorsun.

Kimseye kendini kabul ettirmek zorunda degilsin. Kimseye kendini iti kaka anlatmak zorunda degilsin. Seni gercekten istememeleri aklima gelmiyor mu gercekten?

nere geldi ailen?

utanmanızı istemek ne demek?
ben evde yanlızdım o an babamla yaşıyorum babamda o gün yoktu o defol diyince bir sinirle hapları açtım ama sonra bıraakıp geri öndüm onunda aklı kalmış aileme söylemiş ailemde gelince korktum bağırıp çağırmalarından sanırım nasıl içtiğimi bile hatırlamıyorum. utanmamı değil yanlış yazmısım utanmamamı istiyordu o sarılınca bende sarılıcam yani

anlatamıyorum sanırım :) biz zaten gitmek istemedik o an onların evlerinin tam önündeydik. evlerini bile bilmiyordum ablası ne yapıyorsun diye sorduğunda şurdayız annemle işimiz var dediğimde balkona çıkıp ısrarile çağırdı. ayrıca onlar ailece bize yemege geldiler. sanırım onlar istemişti bunu yanlış hatırlamıyorsam eğer. panik bir halde yapılan şey istem dışıdır diye düşünüyorum ben. bir insan gelmek istediğinde siz geri çevirir misiniz? o zaman bak istemiyorlar gitmeye gerek yok derler. ayrıca adının konmasını kız tarafının istemesi normal. madem içli dışlı olmak istiyorsunuz adını koyun yanlış anlaşılmasın etrafta dendi.
Kız tarafı isim koyalım mı demez demeyin.Erkek tarafından gelir bu teklif ne o öyle kızımızı ne zaman alıyosunuz der gibi.

Ben agirbaslilikla ilgili yorum yapmadim zaten.

Cocuklarinin akillarini bulandirdigi vs sana kotu sozler soylemisler hala neyin aslinda iyi insanlari bu? Gozuni ac bence artik. Cocuk yasta degilsin. Realizme dön biraz. Ihtimallere yer verme. Aslinda gercegin sen de farkindasn ama kabullenmiyorsun.

Kimseye kendini kabul ettirmek zorunda degilsin. Kimseye kendini iti kaka anlatmak zorunda degilsin. Seni gercekten istememeleri aklima gelmiyor mu gercekten?
haklısın aslında bende kabullenemiyorumdur. bilmiyorum sadece yanlış anladıkları konulardan dolayı oğullarını üzmemden korkmuş olabilirler diye düşünüyorum annelik içgüdüsü işte. sürekli onu kısıtladığımı düşünmüşler bunlardan korumak istediler

haklısın aslında bende kabullenemiyorumdur. bilmiyorum sadece yanlış anladıkları konulardan dolayı oğullarını üzmemden korkmuş olabilirler diye düşünüyorum annelik içgüdüsü işte. sürekli onu kısıtladığımı düşünmüşler bunlardan korumak istediler
Ya oğullarını sürekli pamukta mı yatıracaklar. Ömür boyu peşini mi kollayacaklar. Bir düşün.

Senin çocuğun kendi fikirleri yok mu? Açıklama yapamıyor mu? Senin hakkında böyle düşündüklerinden susturamıyor mu? Bir de ayrılalım olmaz diyormuş :-)

Bence ailecek senden kurtulmaya çalışıyorlar canım yanlış anlama ya :-)

Yaşın küçük sanırım zaten annenin tepki vermesi gerekirdi. Siz buyrun gelin deyip gececektiniz. Kırsal kesim özellikle bayılıyor utangaç geline mesela öyle olunca kıymetli olurdun saçma ama gercek bu. Illa bu aileye gelin olmak istiyorsan oyunu kuralına göre oynamalıydın. He bence arkana bakmadan kaç bunlardan o ayrı
annem insanları kırmaktan cekinir. o an göz göze gelince kadınla gitmek istedi ama en son kabul etmek zorunda kaldı.

Tatlım sen ayrıl kov hatta. Ne biçim adamsın beni sen tanımayıp milletin lafına boyun eğip bırakıyorsan ilerde de herkese ezdirirsin ben yokum de aynen bunu de. Bundan bi 2 yıl sonra gir bu konunu tekrar oku. O zaman farklı şeyler yazacaksın. Bak kendini yakma.

Seni ve yaşadıklarını yargılamıyorum ben değil sen yaşadın çünkü ama sana bir tavsiye vereceğim uygulaması biraz zor.

Rahat bırak, hiç arama. Nadiren aradığında da şu an askerde olduğu için insani duygularla ara ve sadece nasıl olduğunu sor kendini tut konuşmayı kısa kes. Her fırsatta da arama. Sorun onun tarafında çünkü. Çabalama, alamazsın karşılığını. Bekle bir şey yapacaksa o yapacaktır yapmıyorsa sen de kabullenirsin.

Hayır sen konu açmışsın ama savunma durumundasın bence durumu empati yaparak düşün. Kendini başkası gibi gözle. Mantıkla ama.

Bir erkek seviyorsa gerçekten istiyorsa kimseye laf söyletmez. Benim kardeşim babama karşı çok çekingendir, erkek. Saygılıdır. Gelinimize ilk karşı çıkmıştık ama eleştirilerle tabi ki seviyorsan karar senin demiştik. Babam kardeşimi karşısına alıp evlenmesen ne olur demişti. Kardeşim tir tir tireyip ben onu çok seviyorum baba diye ağlamıştı, çok şaşırmıştım, üzülmüştüm. Bırakamam ben onu demişti. Başkasıyla olamam. Şimdi evliler biz de çok seviyoruz gelinimizi. Ama kardeşim orada kem küm etse ve emin olmasa bunu diyemezdik. Temkinli olmamız gereken bazı konular vardı gelinimize karşı ama babam sevenleri ayıramam dedi. Annem de yumuşadı. Şimdi ne oldu öz kardeşim gb babamın öz kızı gb oldu.

Demem o ki kalpten seven ve isteyen erkek anasının lafıyla kolay kolay bırakamaz. Savaşmayı, uğraşmayı bile istemiyor sen ısrar ediyorsun. Adam bırakma derdinde. Çok anlam yüklemişsin ama boş kişiye.
askerde üstüne çok gidildiği için, bu psikoloji yüzünden böyle yaptığını düşünüyorum aslında. aslında şuan ısrar etmiyorum ama sabretmem gerekmiş gibi düşünüyorum

askerde üstüne çok gidildiği için, bu psikoloji yüzünden böyle yaptığını düşünüyorum aslında. aslında şuan ısrar etmiyorum ama sabretmem gerekmiş gibi düşünüyorum
Askerde üstüne gidilen insan bir limanda konaklar gibi yavaş yavaş sevdiğine yanaşır onda dinlenir, kendini bulur canım. Şimdi askerlik bahanesi ilerde aile, sonra iş... Uzar da uzar. Önemli olan zor olan zamanlarda kopmak değil daha da sıkı bağlanmaktır.

Tatlım sen ayrıl kov hatta. Ne biçim adamsın beni sen tanımayıp milletin lafına boyun eğip bırakıyorsan ilerde de herkese ezdirirsin ben yokum de aynen bunu de. Bundan bi 2 yıl sonra gir bu konunu tekrar oku. O zaman farklı şeyler yazacaksın. Bak kendini yakma.

haklısın , yadırgamadan yorum yaptığın için ayrıca teşekkür ederim. sanırım geri adım atmaktan başk care yok.

haklısın , yadırgamadan yorum yaptığın için ayrıca teşekkür ederim. sanırım geri adım atmaktan başk care yok.
Sevgi bazen insanın canını yakar bu yanlış sevgidir ya da sevgi sanılır. Eğer ki sevgin mantığınla uyuşuyorsa o zaman sevgidir. Sevginin mantığını kaybetmesine izin verme. Daha yaşın genç. Biraz kendini sev önce kendine değer ver. Lütfen.

Seni ve yaşadıklarını yargılamıyorum ben değil sen yaşadın çünkü ama sana bir tavsiye vereceğim uygulaması biraz zor.

Rahat bırak, hiç arama. Nadiren aradığında da şu an askerde olduğu için insani duygularla ara ve sadece nasıl olduğunu sor kendini tut konuşmayı kısa kes. Her fırsatta da arama. Sorun onun tarafında çünkü. Çabalama, alamazsın karşılığını. Bekle bir şey yapacaksa o yapacaktır yapmıyorsa sen de kabullenirsin.
çok teşekkür ederim güzel yorumun ve tavsiyen için. evet biraz zor olacak ama bunu uygulayabilirim

Sevgi bazen insanın canını yakar bu yanlış sevgidir ya da sevgi sanılır. Eğer ki sevgin mantığınla uyuşuyorsa o zaman sevgidir. Sevginin mantığını kaybetmesine izin verme. Daha yaşın genç. Biraz kendini sev önce kendine değer ver. Lütfen.
haklısın. akışına bıraksam daha iyi olacağım sanırım.

Askerde üstüne gidilen insan bir limanda konaklar gibi yavaş yavaş sevdiğine yanaşır onda dinlenir, kendini bulur canım. Şimdi askerlik bahanesi ilerde aile, sonra iş... Uzar da uzar. Önemli olan zor olan zamanlarda kopmak değil daha da sıkı bağlanmaktır.
o yapamadı sanırım bunu. hatta ondan uzaklaşmam için çok şey denedi ve benden bir gelinli fotoğraf isteyip görmeden gitmek istemediğini söyledi. sabretsem daha iyi olacak. kendimi kanıtlamak için çabaladığımda bayağı yıpranacağım gibi görünüyor. belkide yeterli sevilmedim bilmiyorum ama öyle gibiydi sanırım aklımı karıştıran yaşadıklarımız ve bana olan ilgisiydi.

Back
X