sevdiğimle ayrıldık ve tekrar birlikte olamıyoruz

Adam gibi arkanda durabilirse ne ala, duramazsa başına silah dayayacak halin de yok. Dışarıda insan gibi insan çok sevdiğinin arkasında durabilen emin ol.
doğru. akrabasıda gelince düşüncelerinin değişebilme ihtimalinin olduğunu şuan zor dönemler geçirdiğini söyledi. olmazsa da kısmet değilmiş :)

o yapamadı sanırım bunu. hatta ondan uzaklaşmam için çok şey denedi ve benden bir gelinli fotoğraf isteyip görmeden gitmek istemediğini söyledi. sabretsem daha iyi olacak. kendimi kanıtlamak için çabaladığımda bayağı yıpranacağım gibi görünüyor. belkide yeterli sevilmedim bilmiyorum ama öyle gibiydi sanırım aklımı karıştıran yaşadıklarımız ve bana olan ilgisiydi.
İnsanlar 10 yıllık sevgili olup evleniyorlar sonra sevgisi yokmuş diyorlar. Güvenme sevgiye. Her ilgi alaka sevgi değildir. Sevgi olması için bir süzgeçten geçer. Sizinki süzgece bile yaklaşamamış.

Tedavi ol gülüm belli ki psikolojin bozulmuş. Hayat senin sandığın gibi değil. Büyüyünce anlarsın ne demek istediğimi. Seni haketmeyen insanlara kesip attığın tırnak kadar bile deger verme. Abla tavsiyesi olsun sana...

İnsanlar 10 yıllık sevgili olup evleniyorlar sonra sevgisi yokmuş diyorlar. Güvenme sevgiye. Her ilgi alaka sevgi değildir. Sevgi olması için bir süzgeçten geçer. Sizinki süzgece bile yaklaşamamış.
ben sırf bu yüzden insanalrdan çok uzak kaldım yalan bir sevgiye kapılmamak için. insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş bende neyden kaçtıysam başıma geldi. uzun bir yıl ilgim olunca çok çabuk kapıldım anlaşılan. bahsettiğin süzgeçe yaklaştığımızı düşünmüşüm çok yanılmışım

haklısın aslında bende kabullenemiyorumdur. bilmiyorum sadece yanlış anladıkları konulardan dolayı oğullarını üzmemden korkmuş olabilirler diye düşünüyorum annelik içgüdüsü işte. sürekli onu kısıtladığımı düşünmüşler bunlardan korumak istediler

Biseyi yanlis anladiklari yok bence. Acik acik hersey ortada bence. Tek soyleyecegim bu aileye yem olma.

Tedavi ol gülüm belli ki psikolojin bozulmuş. Hayat senin sandığın gibi değil. Büyüyünce anlarsın ne demek istediğimi. Seni haketmeyen insanlara kesip attığın tırnak kadar bile deger verme. Abla tavsiyesi olsun sana...
teşekkür ederim tavsiyelerin için ama psikolojik bir rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum sadece fazla takıntılıyım . çocukkende böyleydim yanlış anlaşılmaktan çok korkar ve anlaşıldığımda nasıl düzelteceğim derdine düşerdim. bunun onun gibi birşey işte.

ben sırf bu yüzden insanalrdan çok uzak kaldım yalan bir sevgiye kapılmamak için. insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş bende neyden kaçtıysam başıma geldi. uzun bir yıl ilgim olunca çok çabuk kapıldım anlaşılan. bahsettiğin süzgeçe yaklaştığımızı düşünmüşüm çok yanılmışım
Hah böyle samimi şekilde düşününce farkına varacaksın. Ömür boyu üzüleceğine şimdi üzül. İyice düşün canım benim.

teşekkür ederim tavsiyelerin için ama psikolojik bir rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum sadece fazla takıntılıyım . çocukkende böyleydim yanlış anlaşılmaktan çok korkar ve anlaşıldığımda nasıl düzelteceğim derdine düşerdim. bunun onun gibi birşey işte.

İntihar etmişsin bunun ötesi yok. Kabul etsen de etmesen de psikoterapiye ihtiyacin var.

Ben olsam şimdi ağlar zırlarım dönüp bakmam arkama
Çığlıkları falan nerde attınız da aile duydu da istemedi. Konular karışık anlatılmış anlamadım çok bişey ama çaba gösteren kişi karşı taraf olsun sen ve ailen karşı tarafla yüz göz olmuşsunuz yeterince kız tarafının ağırlığı kalmamış maalesef
Hata olmuş baştAn sona şimdi bırakın gitsin daha doğru bir ilişki yaşamak için bu yanlışı silin atın aynı kişiyle doğru bir ilişki yaşayamazsınız bundan sonra

Amma çok gitmişsin. :KK57:Ben nişanlı olduğum halde senin kadar gidip gelmedim..Bu kadar sık gidip gelmeler olunca illa ki insanlar bir şeye takıyor zaten. Bu kadar karşı tarafın ailesiyle iç içe olmak iyi değil, nişanlı olsanız bir nebze..Daha kısa sürede bu kadar yıprandıysan artık bundan sonrası da üzülürsün. Daha çok gençsin. Güzel ve mantıklı düşün..

Ke
iyi geceler.öncelikle herkesin kandili mübarek olsun :)
başlıkta belirttiğim gibi sevdiğim birisi var. ben 15 yaşımdayken onu bir parkta bir kızla görmüştüm arkadaşlarımı dinlemeyi kesip dakikalarca onu izlemiştim adını hep duyardım gülüşü, mimik hareketleri hala aklımda şuan 21 yaşımdayım . bu yıl ocak 1 de çıkmaya başladık o askerdeyken. ailesi benimle tanışmak istedi onlara o an yakın olduğumuz için davetlerini geri çevirmeyip annemle gitmiştik. tam olarak fazla yormak istemiyorum sizi. elimden geldiği kadar kısa keseceğim. babamla tanışmak istediler, sürekli bir şekilde davet ettiler ve ben kırmamak için gittim. sevdiğim çocuk heyecandan izine geldi. sürekli olarak benimle ilgilendi bunun doğru olmadığını, göze battığımızı söyledim ama elinde değildi ki ilgisini içinde saklayamıyordu sürekli yanımda oluyordu. daha sonra annesinin beni ona karşı seni istemiyor gibi tabirlerle kötülediğini, utanmamı istediğini öğrendim ama ben ağır başlı ve saygılı olduğum için ailesinin karşısında fazla samimi olmaktan kaçındım hep. daha sonra aileler toplandı sohbet muhabbet bir kaç gün sonra annem annesine adını koymak istediklerini söyleyince ters tepki verildi. ben 1 gün sonra intihar ettim aslında bunu bilinçli yapmadım panik oldum aramızda dağ gibi sorunlar oluşunca ona ''öleyim mi ne yapayım'' dediğimde defol demesi zoruma gitmişti. ailemin birden gelmesi ile panik olup intihar ettim. hastaneye geldiler ve bu işin bittiğini söyleyip tartıstıklarını öğrendim. daha sonra sevdiğim çocuğun arkadaşlarının görüşme teklifini hep reddettiğini öğrendim ve bu konuda ben suçlandım. kıskandığım için kısıtladığımı söylediler fakat bundan haberim bile yoktu. intihar sonrası yine gidip gelmeyi başladım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi alttan alttan laf sokmalar başladı hatta o gün hiç sigara içmediğim halde içmekle suçlandığım, sigara ile fotoğrafım olduğunu söylediklerini öğrendim. gün sonunda sinirlenip 1 tane içtiğimi itiraaf ettim fakat onların yanında kokabileceğim ihtimali yoktu çünkü o süre zarfında içmemiştim. erkek arkadaşım askere giderken ben erkenden uyanıp hazırlandım ve bana yanına gitmemin gerek olmadığını söyledi. çok üzülmüştüm oturup 45 dakika boyunca ağlayıp ondan bir mesaj bekledim daha sonra uyuya kalmışım aramış duymadım.kapıya gelip beni aldıklarında ailesi tepkilydi oğulları gideceği için diye düşündüm sevdiğimi yolculadıktan bir kaç saat sonra tekrar yanlarına gittim ve beni rencide ettiler oğullarının beynini yıkadığımı dile getirdiler aslında öyle birşey yoktu ben biraz daha zamanı olduğunu söylediğimde o bana hep tepki verirdi.. hiçbir şekilde ağzımı açmadım. şuan çok pişmanım aslında konuşmayı çok istiyordum ama sevdiğim hep engelliyordu. sanırım çekiniyordu. benim ailem ve onun ailesi istemiyor. temmuz sonu gelecek. konustuk özlediğini ve sevdiğini söyledi fakat aileler yüzünden olmayacagını ayrıldığımızda çok sevindiklerini birçok seyi itiraf ettiklerini , benim ona yaşama umudu olduğumu ve onu kaybettiğini arkadaşça kalacağımızı, ne zaman istersem geleceğini söyledi. ben beni özlediğini söylediğinde istem dışı çığlıklar atıp sevinçten ağlamıştım ve onun akrabası beni arayıp sakinleştirmeye çalışıp tüyolar verdi ama olmadı. onun akrabalarından biri ben onu ilk defa böyle gördüm biri sevdiğim kız, sevdiğim kız için böyle konusuyorlar ben arada kalıyorum demiş. bu yüzdende ağladım onun böyle bir duruma düşmesi oldukça zoruma gitti ve gerçekten canımı yaktı. aslında sadece annesi sorun teyzeleri annesi kuzenlerı akrabaları hepsiyle aram çok iyi. çabalamamız gerektiğini söyledim kabul etmedi. şuan asker psikolojisi diye düşünüyorum olduğu yer gerçekten tehlikeli. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama çabalamak birşeyler yapmak istiyorum. yardımcı olun lütfen sürekli hastalanıyorum ayrılalı 1.5 ay oldu sürekli olarak baş ağrısı oluyor ve ateşim çıkıyor halsizleşiyorum. böyle durumla karşılaşan oldu mu hiç? çabalamalı mıyım sizce, ne yapmam gerekiyor. kusura bakmayın uzun oldu mu ama :)
Kendıne gel ergen degılsın bu iş olmaz cnm

Sevdigin Adam icin " anahtar paspasin altinda "sin. Senden daha iyisini bulursa evlenir bulamazsa sana geri doner. Sende dünden razisin ztn. Yazik etme kendine birakta erkek tarafi kicini yirtsin senin icin. Biraz Geri durmayi ogren. Tabirim agir olcak ama onlardan Işık görünce "atlama".

hiç sağlıklı bir ruh haliniz yok. sizden ricam siz tuhaf onlar tuhaf... mümkünse çoğalıp daha da tuhaflaştırmayın toplumu.

herkes bi tuhaf. biraz olgunlaş da öyle giriş bu işlere .

ayrıca insan istemeden nasıl intihar eder anlamıyorum.

Ailecek kendinizi düşürmüşsünüz bir ağırlığınız kalmamış öyle yapmaları normal

Şahsen ben böyle basit meselelerden intihar etmiş birine pekte olgun gözüyle bakmam, kusura bakmayın.

Back
X