- 10 Kasım 2010
- 5.202
- 5.012
- 398
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Merhaba kadınlar klübünün dert ortakları.. :)
Liseden sonra aşkınız icin üni okumayıpta sevdiği adamla evleneniz var mı icinizde?
Hayatınızın hatasını mı yapmıs oldunuz yoksa iyikide yapmısım mı diyorsunuzuz..
Sizleri seviyorum mutlu kalın ablalarım
Mühendisliği bitirmeme yarım dönem kala bırakarak evlendim çok pişmanım keşke bitirseydim şimdi ayrılık aşamasındayım okulumu bitiriyorum.Merhaba kadınlar klübünün dert ortakları.. :)
Liseden sonra aşkınız icin üni okumayıpta sevdiği adamla evleneniz var mı icinizde?
Hayatınızın hatasını mı yapmıs oldunuz yoksa iyikide yapmısım mı diyorsunuzuz..
Sizleri seviyorum mutlu kalın ablalarım
sevdiğim adam için ölürüm cümlesini kullanmadım sadece boyle bir durum yasayan varmı dedim hepsi bu lütfen bukadar sinire gerek yok :) ayrıca yasım 17Hangi aşk, hangi sevgi insana okulunu bırakıp adamın biriyle gitmeyi gerektirir?üniversiteyle aşkın ne alakası var? Hem okuyup hem sevdiğinle evlenilmiyor mu? Böyle soruları sorman bana yaşının çok küçük olduğunu düşündürdü. Böyle saçma sapan şeylerle aşk ispat edemezsin. Bu " sevdiğin için ölür müsün" sorusuna benzemiş, sanki sevdiğin için ölmeyi gerektirecek bir durum oluyormuş gibi. Bunlar 15-16 ergen yaş kafası, soruları açıkçası. Az olgunlaş, mantıklı ol. Sana okulunu bırakmayı şart kosan biri varsa hayatında, bu kişiden koşarak uzaklaş.
henüz evlilik düsüncemde yok bu sadece bir soru?Hangi aşk, hangi sevgi insana okulunu bırakıp adamın biriyle gitmeyi gerektirir?üniversiteyle aşkın ne alakası var? Hem okuyup hem sevdiğinle evlenilmiyor mu? Böyle soruları sorman bana yaşının çok küçük olduğunu düşündürdü. Böyle saçma sapan şeylerle aşk ispat edemezsin. Bu " sevdiğin için ölür müsün" sorusuna benzemiş, sanki sevdiğin için ölmeyi gerektirecek bir durum oluyormuş gibi. Bunlar 15-16 ergen yaş kafası, soruları açıkçası. Az olgunlaş, mantıklı ol. Sana okulunu bırakmayı şart kosan biri varsa hayatında, bu kişiden koşarak uzaklaş.
Yaşın tahminimdeki gibi.sevdiğim adam için ölürüm cümlesini kullanmadım sadece boyle bir durum yasayan varmı dedim hepsi bu lütfen bukadar sinire gerek yok :) ayrıca yasım 17
teşekkür ederim :)Yaşın tahminimdeki gibi.
Ortada sinir filan yok zaten, rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?