• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğin adam için??

Zaten o adam nasibinde varsa ne yapar ne eder bulur seni
Bunun için eğitiminizden vazgeçmeyin lütfen.

Merhaba kadınlar klübünün dert ortakları.. :)
Liseden sonra aşkınız icin üni okumayıpta sevdiği adamla evleneniz var mı icinizde?

Hayatınızın hatasını mı yapmıs oldunuz yoksa iyikide yapmısım mı diyorsunuzuz..
Sizleri seviyorum mutlu kalın ablalarım :KK200::KK15:

Böyle bir sey yapma sakin ,tahsilini tamamla

Sen neden aşk için okulu bırakmak zorundasın anlayamadım???

Aşk için kendinden vazgeçmek zorunda değilsin ki. Bunlar 2 farklı kulvar. Hem mesleğin, hedeflerin, vizyonun olsun;hem sevgilin olsun. Biri diğerine engel değil ki.

Kişiliğine, kariyerine, karakterine saygı duymayan biriyle olmak isteyen insanlar genelde saygı duyulacak karakteri olmayan insanlar oluyor.

Sen de karakterine hakaret ediliyormuş gibi hissetmiyorsan git okulu bırak tabi.

Merhaba kadınlar klübünün dert ortakları.. :)
Liseden sonra aşkınız icin üni okumayıpta sevdiği adamla evleneniz var mı icinizde?

Hayatınızın hatasını mı yapmıs oldunuz yoksa iyikide yapmısım mı diyorsunuzuz..
Sizleri seviyorum mutlu kalın ablalarım :KK200::KK15:
Mühendisliği bitirmeme yarım dönem kala bırakarak evlendim çok pişmanım keşke bitirseydim şimdi ayrılık aşamasındayım okulumu bitiriyorum.

lise çağındaki yaşınızla evlilik kararı alacağınız yaşınız arasında çok fark olacağından sakın saçmalamayın okulunuzu bitirin sonra hala o kişi yanınızda olursa onunla yok beklemeyip giderse de keyfi bilir başka birisiyle ama gerçek biriyle izdivaç edebilirsiniz,etmelisiniz. önce okul,iş sonra evlilik vs ;) (okulluykende olabilir aslında ama zor olur :)

Bu yaşamdaki temel amaçlarımızdan birinin çoğalmak olduğunu düşünürsek en münasibi evlenmek tabii.
Ha derseniz ki abla sen niye okudun öğretmen oldun ya da bunca okuyan kadın niye var? El cevap: Biz uygun eş adayımızı geç bulduk aradaki zamanı da okuyarak geçirdik işte. Boş zaman aktivitesi olarak düşününün. "Koçişbulamayangiller" ya da "bulunmazhintkumaşlarınadenkgelmemişgiller" diyebilirsiniz bize. Şimdi de hasetliğimizden kimse okumadan evlenmesin, bizim gibi o zamanı harcasın istiyoruz. Yoksa mutluluk elbette evlilikte. Immm ay lav düz mantık.

Her genç kız tabiki sevdiği adamla evlenmek için sabırsızlanır bu doğal bişey yeni ev yeni hayat aşk huzur diye düşünüyoruz bunun için hemen olsun istiyoruz ama bide bunun tersini düşünsene huzursuz sevgisiz kavgayla geçen bi ev kucağında 2 çocuk aldatılmışsın boşanmak istiyosun ama gidemiyosun ailende 2 çocukla nereye kadar bakabilir en kötü ihtimali düşünüp önce meslek meslek meslek

Hangi aşk, hangi sevgi insana okulunu bırakıp adamın biriyle gitmeyi gerektirir?üniversiteyle aşkın ne alakası var? Hem okuyup hem sevdiğinle evlenilmiyor mu? Böyle soruları sorman bana yaşının çok küçük olduğunu düşündürdü. Böyle saçma sapan şeylerle aşk ispat edemezsin. Bu " sevdiğin için ölür müsün" sorusuna benzemiş, sanki sevdiğin için ölmeyi gerektirecek bir durum oluyormuş gibi. Bunlar 15-16 ergen yaş kafası, soruları açıkçası. Az olgunlaş, mantıklı ol. Sana okulunu bırakmayı şart kosan biri varsa hayatında, bu kişiden koşarak uzaklaş.
sevdiğim adam için ölürüm cümlesini kullanmadım sadece boyle bir durum yasayan varmı dedim hepsi bu lütfen bukadar sinire gerek yok :) ayrıca yasım 17

Hangi aşk, hangi sevgi insana okulunu bırakıp adamın biriyle gitmeyi gerektirir?üniversiteyle aşkın ne alakası var? Hem okuyup hem sevdiğinle evlenilmiyor mu? Böyle soruları sorman bana yaşının çok küçük olduğunu düşündürdü. Böyle saçma sapan şeylerle aşk ispat edemezsin. Bu " sevdiğin için ölür müsün" sorusuna benzemiş, sanki sevdiğin için ölmeyi gerektirecek bir durum oluyormuş gibi. Bunlar 15-16 ergen yaş kafası, soruları açıkçası. Az olgunlaş, mantıklı ol. Sana okulunu bırakmayı şart kosan biri varsa hayatında, bu kişiden koşarak uzaklaş.
henüz evlilik düsüncemde yok bu sadece bir soru?

Böyle birşeyi yapmazdım, zaten seven adam okulunu da bekler. Çünkü seni düşünür kendini değil.

Back
X