sevdiğinden hiç hediye alamamak

Ben asla normal bulmuyorum.

Belki kendi ilişkimde tam tersi olduğu için böyle garip karşıladım ama dediğim gibi düşününce bu kadar yıl içinde bana normal gelmedi.
insan cevresinden gördükleriyle kıyaslayınca bana da bormal gelmiyor tek benmi böyleyim diyorsun

genellikle kendi öder bana ödetmez ama herşeuin kalitesini sever her konuda elektronik eşya olsun kalitesine dikkat eder alıcagın şeyin bana saygızlığı olmamıştır hiç

gardınızı alın tavır yapın bence mesela sevgililr gününde yapsaydınız tavrınızı veya doğum gününüzü kutlamadı vallahi 1 ay küserim yine konuşmam sevgili iken böyle olan evliyken daa kötü olur davranışlarına bile yansır sevgilisiniz ya biz evli olduğumuz haldeözel günlerimizi hiç atlamaz eşim Allah razı olsun hatta çoğu zaman ben almam sevgililer gününde vb gunlrde

doğum günümü kutlar muhakkak ki yanımda olur sevgikiiler günündede öyle hatırlar anımsar kutlar tavırda aldım ama değişmedi

Bu yüzden ilişki bitirilebilir mi?
Aslında bitirilir. Çünkü adam sizin istediğiniz gibi bir adam değil.
Siz en azından özel günlerde küçük-büyük farketmez bir hediye bekliyorsunuz, düşünülmüş olmak hoşunuza gidecek (ki bu çok doğal.)
5 senede sizi mutlu edecek bir sürpriz bir hediye gelmemiş.
Demekki beklentilerinizi karşılamayan bir eş adayınız var. O yüzden evlilikte de birşey beklemeyin.
Sevgililikte yapmayan adam evlenince yapmayacaktır.
Siz hediye almanıza rağmen utanıp "bir dahakine ben de alayım" demiyorsa cimriliğin zirvesinde demek.

Ben severim hediyeleşmeyi. Ufak olur büyük olur düşünmek, düşünülmek güzel.
Aksi olsa mutsuz olurdum o ilişkide.

evet bir insan nasılsa öyle gider hep bir beklenti içinde olduğumuz için kırılıyoruz ya bende severim hediyeleşmeyi arada bir de olsa şımartılmak güzel ama olmayınca da ister istemez insan üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…