sevdiğinden hiç hediye alamamak

Bana normal gelmedi..
Eşim de,ben de hediye konusunda başarılı değiliz pek ama insan bir çiçek almayı bile akıl edemez mi cimri mi acaba?

heh işte yani bunuda düşünmüyor bilmiyorum ya evet herşey hediye değil ama sadece bu öebmsenmek değilmidir
Evet orası öyle yani ben bu konularda çok rahatımdır güzel bir sözle tav olabiliyorum hediye olmasa da olur :d ama borçla kendisine bir şey alan size de borçla veya taksitle bir şeyler alabilir.

Belki özel günleri önemsemıyor olabilir belki parası yoktur belki aranizda karsılıklı hediyelesme diye birsey yoktur bilemedim azicik daha açarsan konuyu??

Sizinki de tamam artık evlendik, yatırım yapabilirim gibi olmuş.

Allah daha da iyi etsin :)

kızlar hiç sevdiğinizden hediye alamasanız 5 yıl boyunca özel günlerde doğum günü vs filan hiç üzülürmusunuz o yıllar içerinde aldığı çiçek sayısı 2 gecmemiştir
Eğer ilişkide bi eksiklik hissediyorsaniz vardır yani tabiki bunu sadece hediye üzerinden düşünmeyin bence birlikte vakit geçirmeyi sevmek ve sevdiğin güzel vakit gecirsin diye çabalamak yani güzel anılar da hediyedir bence ama dediğim gibi eğer bi eksiklik hissediyorsaniz vardır

Beni çiçek alınması hiç mutlu etmiyor. Eşim evlenmeden önce yollardı, durumu açıkladım. Ondan sonra ciddi ciddi saksı çiçeği yolladı adam En son garibim Bonsai yollamıştı. Mandalina ve limon ağaçlarım var. Sonra dekoratif çiçeklere geçtik.

Özel günlerde hediye almayı sevmediğimden, normal zamanlarda aklına eserse alır.

Bana da acikcasi. Yani konu hediye vb degil bence deger gormemek. Odun olsan bile en kotu bir kitap, bir pasta ya da giyim/kozmetik magazasindan hediye ceki gibi hediyelere pekala alinabilir.
[/QU
ne güzel illa özel gün diye bir şey olmasına gerek süpriz yapsın x bir günde olur yani

Benim esim sevgililik donemimizde neredeyse hic hediye almadi.Cimri degildir asla.Hediye gorgusu yok ve romantik degil,suprizler yapan bir adam asla degul.Evlendik.Simdi de bana sunu alabilirsin hediye olarak diyorum ya da sen ne istiyorsan sorgusuz sualsiz al der..Sevgililigin ilk zamanlari takardim kafama.Sonradan hiic sallamadim.Bundan dolayi mutsuzlugum da yok su anda.Karsindakini oldugu gibi kabullenmek cok onemli.Evlilikte huzur ve mutluluk bu yoldan geciyor

aynı oda öyle evlenince değişirmi bilemiyorum tabi işin içine girmeden göremiyoruz

Sanirim ben buna uzulurdum. Evlilikte daha da okuzlesiyorlarken sevgililikte bu kadar odun olmasi beni dusundururdu.

aynı oda öyle evlenince değişirmi bilemiyorum tabi işin içine girmeden göremiyoruz

Degismiyorlar.Degisir umuduyla yola devam edersen hayalkirikligina ugrarsin.Ya oldugu gibi kabul et ya da is ciddiye binmeden dön yoldan.Ben cevip ceviririm yola getiririm dusuncesi cok utopik bence.

Degismiyorlar.Degisir umuduyla yola devam edersen hayalkirikligina ugrarsin.Ya oldugu gibi kabul et ya da is ciddiye binmeden dön yoldan.Ben cevip ceviririm yola getiririm dusuncesi cok utopik bence.
bemde sanmıyorum bir insan neyse odur dimi değişmez

bemde sanmıyorum bir insan neyse odur dimi değişmez

Degismez tabi.Neyse o dur.Ama bir erkegin duygusal,romantik olmasi illa aldigi hediyelerle ölçüt degildir.Hediye almiyor o zaman bu insan öküz diye bir genelleme de yapmam.En azindan kendi esim icin yapmam.Huzur,mutluluk,esinin sicakligi tum hediyelerden guzel bence.

aynen öyle

kızlar hiç sevdiğinizden hediye alamasanız 5 yıl boyunca özel günlerde doğum günü vs filan hiç üzülürmusunuz o yıllar içerinde aldığı çiçek sayısı 2 gecmemiştir
Siz alıyor musunuz peki? Alışkanlık olmalı böyle şeyler tek taraflıda olmaz siz alıp utandırsaydınız alışkanlık kazanmazmıydı diye düşündüm doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…