- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
belkide öyle ben cözemedim çiçek sayısı ikiyi gecmemiştirBana normal gelmedi..
Eşim de,ben de hediye konusunda başarılı değiliz pek ama insan bir çiçek almayı bile akıl edemez micimri mi acaba?
Evet orası öyle yani ben bu konularda çok rahatımdır güzel bir sözle tav olabiliyorum hediye olmasa da olur :d ama borçla kendisine bir şey alan size de borçla veya taksitle bir şeyler alabilir.heh işte yani bunuda düşünmüyor bilmiyorum ya evet herşey hediye değil ama sadece bu öebmsenmek değilmidir
Sizinki de tamam artık evlendik, yatırım yapabilirim gibi olmuş.Benim eşim sevgiliyken (6 yıl sürdü) ilk yıl dönümünde çiçek alıp bim poşetine koymuş biri ikinci aldığı ise arkadaşıyla gidip aldığı gömlek o kadar yakası açıktı ki iki defa zor giydim üçüncüsü benim beğendiğim eteği kasaya götürüp almıştıİki yıldır evliyim ki hediye konusunda ümidi kesmiştim şimdi iki büyük orkidem, bilekliğim, küpe kolye setim, ve kitaplık oluşturacak kadar kitabım var buarada ehliyet, koşu bandı, diyetisyen randevuları gibi kendince hediyeleri var
Eğer ilişkide bi eksiklik hissediyorsaniz vardır yani tabiki bunu sadece hediye üzerinden düşünmeyin bence birlikte vakit geçirmeyi sevmek ve sevdiğin güzel vakit gecirsin diye çabalamak yani güzel anılar da hediyedir bence ama dediğim gibi eğer bi eksiklik hissediyorsaniz vardırkızlar hiç sevdiğinizden hediye alamasanız 5 yıl boyunca özel günlerde doğum günü vs filan hiç üzülürmusunuz o yıllar içerinde aldığı çiçek sayısı 2 gecmemiştir
Bana da acikcasi. Yani konu hediye vb degil bence deger gormemek. Odun olsan bile en kotu bir kitap, bir pasta ya da giyim/kozmetik magazasindan hediye ceki gibi hediyelere pekala alinabilir.
[/QU
ne güzel illa özel gün diye bir şey olmasına gerek süpriz yapsın x bir günde olur yaniBeni çiçek alınması hiç mutlu etmiyor. Eşim evlenmeden önce yollardı, durumu açıkladım. Ondan sonra ciddi ciddi saksı çiçeği yolladı adamEn son garibim Bonsai yollamıştı. Mandalina ve limon ağaçlarım var. Sonra dekoratif çiçeklere geçtik.
Özel günlerde hediye almayı sevmediğimden, normal zamanlarda aklına eserse alır.
Teşekkür ederim valla artık içini Allah bilir ben sonuçtan memnunumSizinki de tamam artık evlendik, yatırım yapabilirim gibi olmuş.
Allah daha da iyi etsin :)
aynı oda öyle evlenince değişirmi bilemiyorum tabi işin içine girmeden göremiyoruzBenim esim sevgililik donemimizde neredeyse hic hediye almadi.Cimri degildir asla.Hediye gorgusu yok ve romantik degil,suprizler yapan bir adam asla degul.Evlendik.Simdi de bana sunu alabilirsin hediye olarak diyorum ya da sen ne istiyorsan sorgusuz sualsiz al der..Sevgililigin ilk zamanlari takardim kafama.Sonradan hiic sallamadim.Bundan dolayi mutsuzlugum da yok su anda.Karsindakini oldugu gibi kabullenmek cok onemli.Evlilikte huzur ve mutluluk bu yoldan geciyor
aynı oda öyle evlenince değişirmi bilemiyorum tabi işin içine girmeden göremiyoruz
bemde sanmıyorum bir insan neyse odur dimi değişmezDegismiyorlar.Degisir umuduyla yola devam edersen hayalkirikligina ugrarsin.Ya oldugu gibi kabul et ya da is ciddiye binmeden dön yoldan.Ben cevip ceviririm yola getiririm dusuncesi cok utopik bence.
evet evlenmeden önce gösteriyormu dersiniz kendisiniSanirim ben buna uzulurdum. Evlilikte daha da okuzlesiyorlarken sevgililikte bu kadar odun olmasi beni dusundururdu.
bemde sanmıyorum bir insan neyse odur dimi değişmez
aynen öyleDegismez tabi.Neyse o dur.Ama bir erkegin duygusal,romantik olmasi illa aldigi hediyelerle ölçüt degildir.Hediye almiyor o zaman bu insan öküz diye bir genelleme de yapmam.En azindan kendi esim icin yapmam.Huzur,mutluluk,esinin sicakligi tum hediyelerden guzel bence.
Siz alıyor musunuz peki? Alışkanlık olmalı böyle şeyler tek taraflıda olmaz siz alıp utandırsaydınız alışkanlık kazanmazmıydı diye düşündüm doğrusukızlar hiç sevdiğinizden hediye alamasanız 5 yıl boyunca özel günlerde doğum günü vs filan hiç üzülürmusunuz o yıllar içerinde aldığı çiçek sayısı 2 gecmemiştir
evet her özel günde aldım ben o hep maddi açıdan yok olduğunu dile getirdiSiz alıyor musunuz peki? Alışkanlık olmalı böyle şeyler tek taraflıda olmaz siz alıp utandırsaydınız alışkanlık kazanmazmıydı diye düşündüm doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?