- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
Aldığınız halde böyle demek çok kırıcı bir durum ya ne düşüncesiz. Peki yemeğe falan götürürmü sizi başka cimriliklerini farkettinizmi.evet her özel günde aldım ben o hep maddi açıdan yok olduğunu dile getirdi
evet götürür sosyal aktivite cok olmasada işten fırsat bulduğumuz sürece yapıyoruz sadece bu konulara pek dikkat etniyorAldığınız halde böyle demek çok kırıcı bir durum ya ne düşüncesiz. Peki yemeğe falan götürürmü sizi başka cimriliklerini farkettinizmi.
Belki gercekten maddi durumu cok kötüdür? Yine de Bi kutu çikolata olur sevdiğiniz birsey olur belki daha uygun fiyatlı alınabilirdi. Hediye beklediğinizi söylediniz mi peki. Uygun fiyatlı birsey olanilir gbi. Belki sizin buna takılmadıgınızı düşünmüştür.evet her özel günde aldım ben o hep maddi açıdan yok olduğunu dile getirdi
Daha önce dile getirdinizmi bilmiyorum ama getirmediyseniz bir an önce söyleyin bence önemseyip üzüldüğünüzü belki o zaman adım atar ama söyleyince yapılan şeylerde can sıkıcı oluyor hıı adam böyledir sizde görmezden gelebilirim dersiniz hadi yine bir ihtimal oda olur amaaa cimriyse kaçın kurtulun derim.evet götürür sosyal aktivite cok olmasada işten fırsat bulduğumuz sürece yapıyoruz sadece bu konulara pek dikkat etniyor
daha öncede cok söyledim kırıldığımıda belli ettim çok kez ama yine vir değişme olmadı ilk zamanlar almadı okul gilan olduğu okuduğu için iş hayatındada aynı olunca değişme olmadı kırıldığımı anlasadaBelki gercekten maddi durumu cok kötüdür? Yine de Bi kutu çikolata olur sevdiğiniz birsey olur belki daha uygun fiyatlı alınabilirdi. Hediye beklediğinizi söylediniz mi peki. Uygun fiyatlı birsey olanilir gbi. Belki sizin buna takılmadıgınızı düşünmüştür.
cok söyledim ama her yıl yine aynı oldu maliyete takılmam ben hiç çenmli olan küçükte olsa düşünüp almış derim ama öylede yapmadı üzüldüğümü görsede o tavrı değişmedi o konularda pek düşkün değil diyorum ben önemsiyorum diye ama bir insanı değiştiremem artıkDaha önce dile getirdinizmi bilmiyorum ama getirmediyseniz bir an önce söyleyin bence önemseyip üzüldüğünüzü belki o zaman adım atar ama söyleyince yapılan şeylerde can sıkıcı oluyor hıı adam böyledir sizde görmezden gelebilirim dersiniz hadi yine bir ihtimal oda olur amaaa cimriyse kaçın kurtulun derim.
Evet malesef. Aslinda flort ederken bazi isaretleri veriyorlar da nedense biz gormezden geliyoruz ya da duzeltiriz diyoruz. Sonra da mutsuz evlilikler oluyor cogu zaman.evet evlenmeden önce gösteriyormu dersiniz kendisini
eğer kutluyorda almıyorsa bir nevi alışır göz ardı ederseniz belki (seviyor ve diğer yönlerini kıyasladığınızda bunun dışında olumsuzluklar görmüyorsanız) yani doğumgününüzde size kuru kuruya güzel mesajlar dahi atmıyor sizi önemsemiyorsa o zaman daha büyük sıkıntı.cok söyledim ama her yıl yine aynı oldu maliyete takılmam ben hiç çenmli olan küçükte olsa düşünüp almış derim ama öylede yapmadı üzüldüğümü görsede o tavrı değişmedi o konularda pek düşkün değil diyorum ben önemsiyorum diye ama bir insanı değiştiremem artık
her yıl kutlar yanımda olur hatırlar pastasını alır sadece bununla sınırlı kalıreğer kutluyorda almıyorsa bir nevi alışır göz ardı ederseniz belki (seviyor ve diğer yönlerini kıyasladığınızda bunun dışında olumsuzluklar görmüyorsanız) yani doğumgününüzde size kuru kuruya güzel mesajlar dahi atmıyor sizi önemsemiyorsa o zaman daha büyük sıkıntı.
evet aslında kendilerini belli ediyorlar ama bizim gözümüz sevgiden hiç bir şeyi görmüyor belkide çok kırılırım üzüldüğümü bayansöylerim bir kaç gün böyle gider sonra yine eski halime geri dönerim belki yanımda olmadı hep kutlaması yeterli ama insan küçük te olsa bekliyor oda bildiği halde yine aynı anlamıyorum içinden gelmeyince olmuyor belkideEvet malesef. Aslinda flort ederken bazi isaretleri veriyorlar da nedense biz gormezden geliyoruz ya da duzeltiriz diyoruz. Sonra da mutsuz evlilikler oluyor cogu zaman.
Hediye almamasi belki tolere edilebilor birsey ama bu ayni zamanda adamin hic ince ruhlu olmadigini da gosterir. Deger verse en azindan sevgililer gununde ya da dogum gununde ufak da olsa birsry almaz mi insan?
Icinden gelmemek mi bu yoksa deger vermemek mi? Iyi olc bic. Eger deger vermiyorsa uzaklas. Cunku sadece evlenmis olmak icin evlenecekse donumu yikayan olsun da kim olursa olsun diyenlerdendir. Ha bir de cimri ise hic o ise girme.evet aslında kendilerini belli ediyorlar ama bizim gözümüz sevgiden hiç bir şeyi görmüyor belkide çok kırılırım üzüldüğümü bayansöylerim bir kaç gün böyle gider sonra yine eski halime geri dönerim belki yanımda olmadı hep kutlaması yeterli ama insan küçük te olsa bekliyor oda bildiği halde yine aynı anlamıyorum içinden gelmeyince olmuyor belkide
O zaman alışmaya çalışın değişecek olsa değişirdi. Kim bilir belki değişedebilir :)her yıl kutlar yanımda olur hatırlar pastasını alır sadece bununla sınırlı kalır
aynen ne kadar kızsamda her seferinde ona alıştım artık istemeye istemeyeO zaman alışmaya çalışın değişecek olsa değişirdi. Kim bilir belki değişedebilir :)
evet iyice ölçmek lazımIcinden gelmemek mi bu yoksa deger vermemek mi? Iyi olc bic. Eger deger vermiyorsa uzaklas. Cunku sadece evlenmis olmak icin evlenecekse donumu yikayan olsun da kim olursa olsun diyenlerdendir. Ha bir de cimri ise hic o ise girme.
Şimdi zaten olay hediye değil ben sizi cok iyi anladım. Değer vermediğini düşündüğünüz için almadığını düşünüyorsunuz içten içe. Öledir değildir bilemem ama kırıldıhınızı bile bile değiştirmemesi durumu olumsuz birsey benim gözümde. Ayrılmıyorsanız bu durumu kabullenin ve takılmayın, görmeyin. Oldugu gbi kabul edin kendisini yani. İyi taraflarını görün.daha öncede cok söyledim kırıldığımıda belli ettim çok kez ama yine vir değişme olmadı ilk zamanlar almadı okul gilan olduğu okuduğu için iş hayatındada aynı olunca değişme olmadı kırıldığımı anlasada
Bazı insanlar istemesede böyle yani pasta alıyormuş kutluyormuş önemsemediğinden değil demekki içten içe üzer sizi tabi ama kabullenip beklentiyi kesmekten başka yapılacak bir şey yok gibiaynen ne kadar kızsamda her seferinde ona alıştım artık istemeye istemeye
Mesela bir yere gittiginizde sana odetiyor mu? Surekli paradan konusuyor mu? Herseyin en ucuzuna mi kaciyor yoksa iyisine mi? Bunlar cimriligini gosterir.evet iyice ölçmek lazım
evet teşekkür ederimŞimdi zaten olay hediye değil ben sizi cok iyi anladım. Değer vermediğini düşündüğünüz için almadığını düşünüyorsunuz içten içe. Öledir değildir bilemem ama kırıldıhınızı bile bile değiştirmemesi durumu olumsuz birsey benim gözümde. Ayrılmıyorsanız bu durumu kabullenin ve takılmayın, görmeyin. Oldugu gbi kabul edin kendisini yani. İyi taraflarını görün.
öyle beklenti kalmıyor insanda artık soğuyor insanBazı insanlar istemesede böyle yani pasta alıyormuş kutluyormuş önemsemediğinden değil demekki içten içe üzer sizi tabi ama kabullenip beklentiyi kesmekten başka yapılacak bir şey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?