- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.567
- 133
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Acaba evlenen adam onun tuhaflığının farkında mı?Bilmiyorum da çok çirkinleşti bunları yazarken. Sana fotoğraflarımızı atayım da rahat uyu demeler... Neler neler.Tuhaf bi kız olduğu belliydi. Allah kurtarsın ne diyin
gördüm . fotograflarını attılar kader dedim zor ama geçiyor merak etmeyinİyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
İnşallah farkındadırAcaba evlenen adam onun tuhaflığının farkında mı?
Bence kadının resmen içine oturmuşAcaba evlenen adam onun tuhaflığının farkında mı?
Evet.Bence kadının resmen içine oturmuş
Yoo, sevmiş aslında ama kızın ailesi problemliymiş. Soğumaya başladığı noktada ben çıktım karşısına, ama ailesi çok sevdiği için kızı ayrılmasını istemediler.Sanırım istemediği biriyle istemediği bir evlilik yapacaktı sırf ailesi için.
Belki pratikte yaşamasaydım ben de sizin gibi düşünürdüm, bilemiyorum.Sonu güzel bitmiş, ne hoş. Sanırım ben olsam evlenmek üzere olup da bana gelen birini kabul etmezdim. Bunu kesinlikle eleştirmek için demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Sadece benim için kabullenmesi zor bir durum.
Çok sorguladık ama eşinizin ailesi size karşı nasıl?Belki pratikte yaşamasaydım ben de sizin gibi düşünürdüm, bilemiyorum.
Sevdiğim beni evlenirken gördü. Ona o fırsatı verir miyim? Hey yavrum hey
E ben işteBu denkleme göre sevdiğiyle evlen(e)meyen bi hatun yok mu
Çok iyiler. İstemeye de geldiler. Başta ön yargıları vardı ama tanıdıkça sevdiler. Ben de zamanında beni istememiş olmalarını hiç dert edinip kendimi doldurmadım. Tanımıyorlardı çünkü. Bir de torun olunca her şey daha da güzel oldu tabi.Çok sorguladık ama eşinizin ailesi size karşı nasıl?
Böyle durumlarda özellikle torun , ortamı güzel yumuşatıyor.:) Bdv den öğrendiğim bu oldu. Mutluluğunuz daim olsun.Çok iyiler. İstemeye de geldiler. Başta ön yargıları vardı ama tanıdıkça sevdiler. Ben de zamanında beni istememiş olmalarını hiç dert edinip kendimi doldurmadım. Tanımıyorlardı çünkü. Bir de torun olunca her şey daha da güzel oldu tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?