Sevdiğini özleyenler buyurun

kız sayacında ne yazıyo senin bişi mi kaçırdım yokkene :1shok:

yok canımcım çok bişe kaçırmadın hatta hiç bişe kaçırmadın o trihte babm gelio yurt dışından ve evlilik nmeticem belli olcak kşumm ondann öe yazıo yani evlenirim belkim die şuan babm burda deil die elimz klumuz bağlı o bakımdann şekerim yerimsenibensen nasılsın bu aradaa.s.??????

---78 KARABÜK--- Bugün aşkımın AcemiLiğini yaptığı Yerdeyiz..Yani başLadığımız yerdeyiz..Aşkımı Benden aLan Şehir senağlama

kıyamam sana aşkını alır mı kız senden bak şafağın geri dönüş yolunda karabüktesin canımmm az kaldı azz

anneler gününde askerlik 15 aydan 12ye düşecek diye söylentiler varmış, bi bilginiz var mı? bu da bir umuttur işte.

allahım bugün aldığım umut verici bi haber senden oldu öle bişe olsa hayrınaa çok makbule geçer yaaa offf offfffffffffffff:asigim::asigim:

anladım şekercim hayırlısı olsun inşallah :1hug:
ben iyi değilim yaa sabah benimkini yolladım tekrar askere senağlama dağıtımdan döndü de :çok üzgünüm: Allah'a emanet ettim yolladım :çok üzgünüm:

ya o haberi ben de duydum en üstlerden biri tvde açıklama yapmış avrupa birliğine uyum paketi dahilinde bi, düşürmeden bahsetmiş anneler gününde açıklanacakmış. benim kaynım askerdeyken askerlik 18den 15e düşmüş ve anneler gününde açıklanmış umut işte senağlama :çok üzgünüm: senağlama

şekerlerim çok mutluyum bugün ben hihoyyyt
benimki 15 günde bir çıkıyordu çarşıya
geçen hafta çkmıştı bu hafta yine çıktı:lepi:

ay çok sevindirik oldum..bundan sonra böyle devam edebilrmiş:lepi:
bugün alt devrelik bitiyo bizim
akşama parti yapcaklarmış çarşıya çıkınca tatlı,kuruyemiş,pasta falan aldılar:lepi:

gözün aydın ogescim
çok sevindim adına

selamlarrrrrr
elif banlanmış ayol naptı acaba delikafadulden

harbiden ya..baktım aykırı yorum mu yaptı acep kızceğiz diyeşakkıdı ama yok..
anlamadım canım ya naptı ki acababenneyaptımki

ben bile kapsama alanı dışı olmadım ona şaşıyorumdelikafadulden

özlenecek degerli biri olduktan sonra sevilmeye layık biri olduktan sonra
özlemde güzeldir özlenende güzeldir.
keşke bende özleseydım.hep umut olsaydı içimde.o tatlı heyecanı yaşayabilseydim.
pencerelerden bakabılseydım.her çalan zil her telefon sesı oldugunda acaba omukı dıyebılseydım.:çok üzgünüm:
gelecegı günü bana sarılacagı günü hasretle içim yana yana sayabılseydım.10 20 30 dıye
sonra kapıyı açtıgında karşımda o varken ona sarılıp onsuz geçen her gunun ınadına sımsıkı sarılsaydım..[Şeniz/B]

içimdeki aşkla bir sıgara paketımı bırde arkadaşlarımdan aldıgım parayla çok gıttım ben.
herkesı yolları dagları zamanı karşıma alarak çok gıttım.ozlemde neymiş dedım.
benı seven benı bekleyen olduktan sonra.
ama şimdi
içimde yeşerttıgım fıdanları gozyaşlarımla besleyıp buyuttum ben.
artık sızın gıbı sayamıyorum
gel desem gelemezkı..
bende gıdemem ona
imkansız gelemez.imkansız gidemem.senağlamasenağlamasenağlama
o yok artık...

hasretinle yandi gonlum
yandi yandi sondu gonlum
evvel yukseklerden uctu
duze indi simdi gonlum

aramizda karli daglar
hasretin bagrimda kislar
basa geldi olmaz isler
yoklugundan oldu gonlum

gozlerimde kanli yaslar
hasretin bagri kislar
basa geldi olmaz isler
yoklugundan oldu gonlum

gelecektin gelmez oldun
halimi hic sormaz oldun
yaralarimi sarmaz oldun
yoklugundan oldu gonlum

aramizda karli daglar
hasretin bagrimda kislar
basa geldi olmaz isler
yoklugundan oldu gonlum

gozlerimde kanli yaslar
hasretin bagrimda kislar
basa geldi olmaz isler
yoklugundan oldu gonlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…