Sevdiğini özleyenler buyurun

kız sen ağlama gayrı bitirdin şafakları ne kaldı şurda az daha sabır yapçk bişe yok özlemek te zor yaa:1closedeyes:

bide mervenin miydi galiba
sen nasılsın elifim keyfin nasıl?:icecream:

bugün pek bi derbederim tatlım yaa
canım hiiiç bişi istemiyo

anamm derdim var bölümüne taşınmış burası:1shok: neden kii

ay bende anlamadım şekerim valla bu dert ten çok ah erkeklerde daha iyiydi ama ne yapalım sabitlense bariÇok üzgünüm çoook

ay kıyamam kızlar zor valla ya
çarşıda yoksa ne yapsın bunlar sıkıntıdan patlasınlar mı aman ya
anlamıom ben bu işiyasakkelime

kıss asııı bıtırdım ama gel bana sor bıdee özledım ben yaaa gelsın artık kocacım yaaaa
bıdee msn de göremıyorum offffffff offffffffff aglıyacam sımdık
ama ben bu hafta mutluyum cünküüü evımı boya yaptırdım sımdıkte temızeyecez vee yenıden evıme yerlescem işallahh evıme ve kocama aıleme yenıden kavuscam tam 21 gün sonraaaaaa delikafadulden
darısı herkezın basınaaa :Saruboceq:

bizim de bi aydır çarşı yok yavrular urfada tam dogu sayılmaz amaaa böle oldu işte :çok üzügünüm:
yaw bizim derdimiz mi var buraya taşımışlar yawww ala alaaa moralman çökertcekler bizi

ay kız bende aşkımı özledim yaaaaaa:bbo:
ağlama kız aman iyiki keyfiniz yerinizde gördüm dedim kılzar hepinizde bi bunlaım havası var yawrum kıyamam size:teselli:
anlamadım kız evin nerdeydiki nereye yerleşçen??

konu ah erkeklerde olunca gamzenin topiğe de bakıyordum kolaycaÇok üzgünüm çoook

bizim de bi aydır çarşı yok yavrular urfada tam dogu sayılmaz amaaa böle oldu işte :çok üzügünüm:
yaw bizim derdimiz mi var buraya taşımışlar yawww ala alaaa moralman çökertcekler bizi

haklısın cicim ya bir derdim var ne alaka acaba yazdıklarımızı okudular
bunların çok derdimi var dediler acepppkaydirigubbakcemile2

asiii canım ben evımı kullanmıyorum fazlaaaada bı gıdıyorum ogluma annane baktıgı ıcın bende ıse geldıgım ıcın annnemde kalıyorum cogunluktaa ama kocıs gelıyo artık evıme gececem heheheheh :))

ay şimdi soracam mecbur ev kendi eviniz mi neden sordum bilion mu
yani madem annende kalıosan boşa kira mı verion dicektim
meraklı gibi ooldum

yok canım ev kendı evımız ondan kırada degılız yoksaa bu devırde bos yere kıra ödenırmı
evım bos bos duruyo 14 aydır malesef esyalrım hep tozdan kırden mahvoldu ama sımdı ıyı bır temıslıkle hersey yoluna gırecek ısallah .................:)))

anladım canım doğru söylüon
ödenmez günün bitti artık temizliğe bi bşla hem oyalanırsın evinde
bi bakmışın kocişin gelmiş

evt canım baslayacam temızlıgee artıkım
ya evt kıslar bende cok daraldım bugün üfffffffffffffffffff
bızı bosa bırderdım var bölümüne dasımammıslar heheheheh :)
yaa sabahtan berı arıyorum bende en sonunda ıstatıkleımden gırdım bulamayınca heheheheh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…